Уреждаме трансфера на Стефано в ЦСКА.
Уреждаме трансфера на Стефано в ЦСКА.
Ха-ха , ще ви се - не става , много е беличък и Тройчо няма да го хареса .
Разгеле, най-накрая желание за победа и макар и трудно - 3 сини точки. Спешно ни трябва нападател и защитник и зимата с Херо нещата ще почнат да се получават.
Ключов мач за моя отбор - Левски.
Най-накрая 2 изразителни победи, без значение, че са срещу слаби отбори и предстоящ мач срещу Лудогорец, които ще мислят за мача срещу Реал следващата седмица.
Сега е точния момент да начукаме разградските канчета. Една победа ще преобърне самочувствието в отбора на 180 градуса.
Че започна да става дразнещо, домакински мач на Левски и коефициент 3 за домакинска победа, ай сиктир, време е да си върнем уважението.
Ще я вивим днес "Националната кренвиршова кауза" днес срещу сините. Очаквам да ни треснат, но пък всякакви чудеса стават. Батков бял ден да не види за това че ни докара до тук. А като контраст Домуса с някой друг лев си създаде фирмен, бутиков отбор, който няма фенове, но пък играе в ШЛ.
Не е лесно да си проста пръчка в селски отбор. Превръщаш се в национален герой, месец след това дразниш с просташки провокации най-голямата публика в България след като си вкарал несъществуваща дузпа. Моци визирам.
Смазващ мач за синята машина, пълни подлоги са съдиите. 100%-ова засада не свириха, смешна дузпа дадоха.
Спокойно можеше да водим с 5:0 в края на първото полувреме!!!
Айде почнаха компенсациите за дузпата. Що за странен червен картон...
ПП - Абсурдно поведение на разградските звезди.
Наясно са, че феновете на ЦСКА вече не ги подкрепят в международни мачове. С тази аграрна агресия и плюнки, напълно нормално е и феновете на Левски да отдръпнат подкрепата си. А предстоят 3 мача в София...
Чудесен мач, вече всеки що годе читав отбор от А група ще знае, че с много себераздаване, тичане и желание могат да са равностойни на звездния Лудогорец.
Естествено, без да изпадам в еуфория, важен факт беше, че Разград имат мач от ШЛ след няколко дни. Само не ми е ясно как излизаш срещу милиардния Реал само 3 дни след тази загуба.
Аз ще се въздържа от много приказки и ще заявя 1-2 неща.
Не съм го очаквал, но след този мач ПФК Левски е още жив! И дано Батков остане в дупката, която е и да не вземе да си отваря устата след тази силна победа!
Рядко тъпо.
В момента сезона за отстрел на лудогорски глигани е в разгара си, "звездите" играят безобразно и губят точки от всеки опонент, който показва желание за игра.
Славия съвсем заслужено трябваше да си тръгнат с трите точки от Разград.
ЦСКА се възползва максимално от това, а моите сини келеши се излагат зверски на стадион.. Бончук. Що за безпомощност е да не можеш да надъниш некадърните канчета на Марек с 3-4 гола и да си тръгваш с равен след две дузпи!
Сини шампиони - да, ама не. Тази година ще се борим здраво - най-напред за попадане в първата 6-ца, а после за квота за УЕФА.
Днес получих скъп спомен от моя дядо - грамота и знак, с които Левски изразява своето уважение към дългогодишния му принос за отбора.
Само Левски
Асен Панчев
Юноша на Левски от първия юношески тим на клуба през 1922 г;
13 сезона за Левски, 106 мача и 59 гола;
41 мача и 18 гола за "А" националния отбор (1926-1936);
71 международни мача с над 40 гола и повече от 40 други срещи с 45 гола;
Първият българин, реализирал хеттрик за Българския Национален Отбор;
Двукратен шампион и носител на купата на страната с Левски;
Треньор на Левски - шампионски дубъл като треньор през 1942.
Ехеее, Крис, ти си бил истински потомствен ЛЕВСКАР?! Браво!!!
Дано продължиш прекрасната традиция...
Не си ли личи от мненията ми
За съжаление, традицията няма да продължи
Аз знам, че си върл левскар, но тази готина подробност за дядо ти не я знаех
П.С. Премести мненията ни в някоя тема за Левски! Някак си не отива в обща тема (присъстващо името на Лудогорец в заглавието ѝ) за А група да се подвизава подобна грамота свързана с любимия отбор!
След като документира наследствената привързаност към Левски спирам с троленето ... добре де, поне ще се опитам. Честито!