Поредна КрейзиФорест година - национално първенство по футбол 2014 - 2015
Днес започва първенството ни по футбол.
Трябва да призная - било от това, че се пренаситих от футбол по време на Световното, било поради това, че моят отбор Левски за пръв път от незапомнени времена не играе в Евротурнирите съм изпуснал предварителните кръгове за Уефа.
То... положението трагично - Литекс пада от някакъв унгарски анонимник, ЦСКА също е на път да отпадне...
То цялото първенство ми е много странно. Според мен, Лудогорец е значително напред от всички други отбори и за пореден път ще стане шампион, този път с рекордна разлика.
Левски, ЦСКА, Литекс, Берое са от по-вероятните участници в първата шестица на втората фаза на първенството, от тези отбори ще се определят бъдещите участници в Лига Европа следващата година.
Поредни добри шансове Лупи да загроби ЦСКА окончателно...
Столичните грандове са с изцяло нови отбори.
ЦСКА... купища неизвестни чужденци, докарани от Тройчо, най-вероятно със заветна цел да напълнят банковата му сметка, а не да играят.
Левски - ако не беше разпада на Ботев не ги виждах в топ 3, сега положението не е толкова лошо. имаме данни да се озъбим на всеки.
Отговор: Поредна КрейзиФорест година - национално първенство по футбол 2014 - 2015
Аз си мисля, че ако разградчани не успеят да влязат в групи ще последват примера на Ботев - разпродаване на най-конвертируемите им играчи. Домуса, миналата година беше на косъм да го стори, но влизането в групите на УЕФА го възспря.
Днес почва и европейското за младежи до 19г. Младите лъвчета играят срещу Германия от 21:15 и ще ги излъчват по Евроспорт и Евроспорт ХД. Пожелавам им много късмет и успех!
Отговор: Поредна КрейзиФорест година - национално първенство по футбол 2014 - 2015
Първенството ни ще е интересно в началото, ще се види кои отбори имат желание да играят и кои не. Не знам поради какви причини, но миналата година състезатели на Левски разхождаха тениските на отбора по стадионите. ЦСКА на пълно безпаричие се докопаха до 2рото място. Всичко това след първите 5-6 кръга си пролича, че ще е така. Това очаквам да се случи и този сезон. На всички отбори им се чудя защо вадя анонимни хипер звезди, които тренирали (гледали мач) на някои голям отбор. Школа може да нямат много голяма повечето отбори, ама с момчета от школите ще имат не по-лоши резултати.
Това с ЕП за младежи и старта на първенството е сериозна недомислица от БФС. Все пак успех на младите ни футболисти и нека се представят достойно. Да видим немците дали ще излязат с 4 звезди срещу тях.
Хмм, сега е чудесен момент да забием армията в земята.
Не че Левски играе някакъв футбол, но червените некадърници са напълно преодолими.
Чудесно би било след молдовската приказка да получат и син ботуш по самочувствието, няма да се оправят с месеци.
ГОЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ........:p горе в пайжените на семкарите.
пп-дали пьк да става вече/ абонамент/ на хората от подуене
Голллллллллллллл 2:0- :love: има ли Живи левскари.....или нямат кабелна и не гледат нещо като футбол
Пореден късмет за ЦСКА. В момент, в който трябва да бъдат зверски нокаутирани попадат на един от малкото по-некадърни и безцелни отбори от тях, които ги реанимират...
То нашите туземци/3- Бьлгари/ да не смяташ,че са малллллл. Имаха шанс и се вьзползваха с/у звездната селекция на отбора на Народа.
ПП-Куци коне сме си и това е...но поне да си начешем шугите с приказки:))
Крейзииии форест .......оле, оле, оле ....мачлето почва ...да видим как ще свърши ;)
Лудогорец са задължени да отпаднат от ШЛ...
В противен случай ще се задълбочи дисбаланса в първенството...
Креееейзииииии Форееест оле, оле, олееее ! :))
Мача свърши - 2-0 за Лудогорец - сега остава да поработят за имидж - 4-5-6 - бий ,за да те уважават !
п.п. Пфу ! Никога не е късно да станеш за резил - 2-2 вече ... :mad:
пу,пу,пу ...зарадвахме се предварително :))
Като качества - 2 класи над сърбите. Като желание и треньор... според мен не са добре нещата. Намърдаха се за мое съжаление пак в групите, продължавам да съм на мнение, че това не е добре за българския футбол, ще увеличи финансовото разминаване м/у Лудогорец и останалите.
Така не става. За да върви футбола на клубно ниво трябва да има поне два отбора с близки финансови и игрови възможности.
Цитат:
Първоначално публикувано от
kod
Така не става. За да върви футбола на клубно ниво трябва да има поне два отбора с близки финансови и игрови възможности.
Има едни два близки. :)
Нещо Левскарчета липсват У Форуму:) дека са......:bravo