След малко започва първия ни мач срещу неудобната Германия. Нека да пожелаем късмет и успех на момчетата през целия турнир!
След малко започва първия ни мач срещу неудобната Германия. Нека да пожелаем късмет и успех на момчетата през целия турнир!
Аз в общи линии не очаквах такава игра и резултат, браво на момчетата.
Наистина заслужават голямо БРАВО! Скриха им топката!
Напълниха ми душата снощи. Такова мачкане на съперник от нашите не съм виждал скоро особено в тактическо отношение. Дано продължават в същия дух и в следващите мачове!!!
Инфарктен мач но с много добър завършек...
Имаше подценяване на чехите и затова ни смачкаха. Даже, те повече заслужаваха да спечелят. Типичен български манталитет, хвръкнаха в небесата след един силен мач и се помислиха за голямата работа. А трябваше да си стоят мирно и кротко на земята и да се влагат на максимум всеки мач.
Искам да отбележа нещо друго, изобщо не съм очаквал да ни пробият през Пенчев. Уж най-стабилния ни посрещач, а чехите го направиха на швейцарско сирене. Чак в тайбрека се поуспокои и заигра горе-долу добре.
На германците им излязоха криви сметките. Браво!![]()
Честит ни 1/2-финал!!!
Браво момчета, продължавайте все така уверено и успешно към по-блестящ медал!![]()
Бравоооо...Скоро такава стабилна серия не бяха правили.Днес се видяха воля, сила и техника от наша страна.