Тъй като в другата тема вървят прогнози,предлагам в тази да коментираме мачовете.
- - - - - - - - - -
Падитата играха страшно навито и биха затруднили всеки,а нарциса все пак направи нещо.
Тъй като в другата тема вървят прогнози,предлагам в тази да коментираме мачовете.
- - - - - - - - - -
Падитата играха страшно навито и биха затруднили всеки,а нарциса все пак направи нещо.
Този формат на ЕП е пълна трагедия. Слабите се окопават цял мач и се надяват на случайността, белким станат 3-ти и се класират на 1/8 финалите. С 16 отбора си беше много по-добре.
Нормално е първият мач всеки гледа да не загуби.Очаквам след малко жабарите с тяхните сметки и катинари да отнесат поне 2 парцала от Белгия.
Италия ще играе поне полуфинал според мен. Колкото и да са слаби в момента, никога не отписвайте Италия.
германците винаги започват посредствено, но дори посредствената им игра срещу укрите показа, че старата смешка е вярна:
футболно първенство е когато играят 20-ина отбора, а накрая печели германия![]()
Националният отбор гледа Евро 2016
https://www.facebook.com/photo.php?f...8356886&type=3
Хахахахахах...
Жабите ме шашнаха-играят футбол,който става за гледане.Конте е променил много,на моменти като че ли гледах друг отбор.
А бе може ли Северна Ирландия да вкарат в 96мин? Таман щях да имам 4 познати резултата вече! Ужас!
Хърватските фенове са на път да сътворят по-голяма простотия и то руснаци и от англичани и да изхвърлят страхотния си отбор от първенството![]()
Те вече го направиха. Допринесоха с простотията играта да се успокои и чехите изравниха.
Турция е най-слабият отбор на това първенство. Личи си, че са дошли на почивка. А за Арда Туран, думите сс излишни. Баси наглия.
Жабарите се промъкнаха напред,Нарциса-незабележим/добре ,че отива в Ман. Ю че цената му пада и най - много в Турция да се класира/.Испанците -поне полуфинал ако не срещнат жабарите и не отпаднат с дузпи.
Тука егати навалицата....
Някакви точки са ви по-важни.
- - - - - - - - - -
Та храватите за кой ли път се преебаха.А Ромуалдо може и до финал да добута портокалите...