Отговор: Цифрова ефирна телевизия DVB-T / FAQ - обсъждане
Ще очакваме обяви за продажба по 15/20 лева от някой събратя :))
Днес официално казаха по новините,че раздаването на ваучери за декодери ще се забави.Освен това има 1001 изисквания за тези декодери,та се чудя колко ли човека ще стигнат до тях?
Цитат:
Първоначално публикувано от
Shmi
Хм... странно. Аз все още нямам EPG. Телевизорът е Philips 42PFL7606H... влизам в Home, цъкам на Programme Guide и отново ме връща към канала, който гледам?! Някоя настройка ли пропускам? Единствената, която откривам е в Setup -> TV Settings -> Preferences -> Programme Guide -> From network/From the broadcaster. Която и от двете опции да избера, все същото. Някой да даде жокер? :smiley:
За разминаване на звук и картиа на BNT HD не мога да кажа, в момента има мач... ;)
Все още не всички предаватели излъчват EPG. Пиши за кой град става въпрос. Нека колеги от същият, да проверят при тях как е.
Ако действително има излъчване а ти нямаш EPG, то вероятно се налага ъпдейт фирмуера.
А казва ли някой, радиопрограми дали ще има .
Цитат:
hristoslav2
Все още не всички предаватели излъчват EPG. Пиши за кой град става въпрос. Нека колеги от същият, да проверят при тях как е.
Ако действително има излъчване а ти нямаш EPG, то вероятно се налага ъпдейт фирмуера.
Здравей,
Благодаря ти за отговора! Става дума за София, телевизорът е с последен firmware.
Цитат:
hristoslav2
Какво е EPG?
Цитат:
marfi62
Какво е EPG?
гугъл
Цитат:
marfi62
Какво е EPG?
ElectronicProgramGuide
Информация за предаванията (на програмите)- текущо,следващо и до няколко дни.
Преместих си поста в правилната тема!
Цитат:
fbr
А казва ли някой, радиопрограми дали ще има .
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...%BD%D0%B5.html
Здравей hristoslav2,
Имам подобен въпрос ...
EPG от DVB-T програми не излиза на моя Pioneer 500A.
Имаш ли някаква идея как бих могъл да оправя това ?
Ясно ми е, че може би трябва нов firmware, но не
знам дали Pioneer имат такъв за България ?
Имам и Philips - на него има EPG , но там пък часовте не пасват....
Става въпрос за Варна.
Благодаря за отговора. Но само това писше в последния ъпдейт:
Ver. 0908-0601 -The update adds support for Italian PPV DVB-T broadcasting. -Includes countermeasure for following issues: Wrong translation in time setting for SAT in Germany.<BR> "This channel is not in service" is displayed while watching DVB-T "freeview"<BR> When using DVB-S, special Czech characters in EPG are wrongfully displayed.<BR> Missing/incorrect TXT characters via satellite on channels Nederland1, 2, 3 and BVN<BR> The name of a manually configured satellite remains blank in the SEARCH menu<BR><BR>
Освен това е доста стар и не знам дали има смисъл да го използвам ...
Дали ще има промени в EPG на нашите канали ?
Да модела има опция за EPG, но таблиците остават празни.
В момента спамим темата...има такава за телевизори Pioneer
на твое място бих попитал в сервизите за ъпдейт.....въпреки че като ги знам колко са грамотни по въпроса....
Сервизни центрове на Pioneer на територията на България - Pioneer България
Цитат:
hristoslav2
Аз имам същият проблем, също с тв. Philips 40PFL5XX7- нов на два месеца, т.е. нямам EPG и телетекст на всички дигитални програми, а съм с последния ъпдейт на фърмуера. Някой знае ли дали предавателят за Пловдив изобщо излъчва EPG и телетекст, за да знам да правя ли рекламация?