Re:Кабелна телевизия и оператори DVB-C / FAQ - обсъждане, мнения
Като качество SatelliteBG (ITV) превъзхождат другите 2 български DTH доставчика, както и Blizoo.
Ако можеш да си позволиш месечния абонамент и закупуването на качествен приемник DVB-S2 (MPEG-4) - не операторския, те са твоят доставчик на HD съдържание. А програмите в пакета и профилактиките е друг въпрос.
Това с 3D съдържанието е някаква химера, според мен! Все още няма стандарт и се броят на пръсти в световен мащаб операторите, които го предлагат.
Провери във форумите за сателитна телевизия за повече и коректна информация!
Re:Кабелна телевизия и оператори DVB-C / FAQ - обсъждk
За сега са SatelliteBG след 6 месеца Космос БГ , абе с две думи - пускат каквото откраднат :))
Имам познат които изпати от тях - беше си заплатил предварително и предишната им позивна - фалира :-memnon
А за качество - глупости , едни квадрати - ужас , програми излъчвани от села и паланки с качество VHS четвърти презапис . Сега човека гледа Булсат и той е по доволен от качеството , е не е като на Близу но все пак минава през скапания приемник .
Онзи ден ходих в един магазин и гледам предлагат SatelliteBG и взеха веднага да ми задигат празни чували , само че нямах време да поразцъкам програмите да видя каква контрабанда е наблъскана а и телевизора беше 26 инча , трябваше да се завирам в него да видя качеството , иначе беше пусната Планета HD
Спрямо предишния облик на ITV, да, БСК беше с по-добро качество. Сега имат много хляб да ядат. За момента от 3-те ни сателитни оператора, СатБГ е с най-добра картина! Освен това, не те задължават да ползваш тяхно недоразумение за приемник, а дори можеш да ползваш и вградения сателитен в телевизора, ако имаш такъв.
Да споделя ,че вече може да си вземете модули от СКАТ и да им върните приемниците разбира се става въпрос за тези които са с ( ЛСД,ПЛАЗМЕНИ) телевизори, телевизията има осезаема промяна в положителен аспект.Толкос знам толкоз казвам.Порачвайте в офисите по от рано ,че доста ще почакате докато ви го доставят.
Относно СКАТ - модули, ама само на определени градове! Я пробвайте в Созопол, например?
Въобще не знаели или не искат да знаят в местния "офис"! Информация от мой колега от миналия петък.
Колеги,какво представляват тези СКАт-модули?
Нищо конкретно ! Стандартни модули Conax !
Старите са Griffin мисля! Новите са Conax.
Затова и не навсякъде е възможно да се ползва CI слота на телевизорите с DVB-C / MPEG4 тунери.
Цитат:
Първоначално публикувано от Gena_bs
Относно СКАТ - модули, ама само на определени градове! Я пробвайте в Созопол, например?
Въобще не знаели или не искат да знаят в местния "офис"! Информация от мой колега от миналия петък.
И аз чакам вече 2-ра седмица /леко северно от Бургас :)) / -уж беше за миналата сряда ... :081:
Тормози ги иначе ще си почакаш.(съвет от мен )
Днес ми ги доставиха /най-накрая :) / ,след няколко опита /и забърсване на картата/ тръгна и за сега всичко е наред - модула е безплатен ,така че абонати на КТ Скат -възползвайте се ! :Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от svetlio1
Днес ми ги доставиха /най-накрая :) / ,след няколко опита /и забърсване на картата/ тръгна и за сега всичко е наред - модула е безплатен ,така че абонати на КТ Скат -възползвайте се ! :Drinks:
Честито :Drinks: при Скат това е като да удариш джакпота от тотото.... :)
Да ,отне им само 3 седмици да доставят модул с карта и около 6-7 години /вече не помня/ да си приведат пакетите в някакви стандарти. :)) Все пак -всичко е добре ,когато свършва добре -сега остава да сложат по-нормална цена на ХД пакета /а и някой ХД канал ,който става за гледане :) /и ще са ОК. :Drinks:
Аз почти не виждам качествени като предавания ХД програми поне при Близу а то и при другите положението сигурно е същото - едни плоски програми вероятно без всякакви права за излъчване от България , защото ако са с права , то трябваше да са със превод а те повечето са без превод :))
За тия програми - цената не си заслужава .
Цитат:
Първоначално публикувано от svetlio1
Да ,отне им само 3 седмици да доставят модул с карта и около 6-7 години /вече не помня/ да си приведат пакетите в някакви стандарти. :)) Все пак -всичко е добре ,когато свършва добре -сега остава да сложат по-нормална цена на ХД пакета /а и някой ХД канал ,който става за гледане :) /и ще са ОК. :Drinks:
Както казах чакане му е майката възможно е да се поевява надпис КОНФЛИКНА ПРОГРАМА но се оправя след няколко сек. и аз вече сам с него ама доста по бързо ми беше доставен.