3 Прикачен файл(ове)
Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
Интернет и телевизия от НЕТ 1
Цифрова телевизия NET 1 (свободни канали) / февруари 2014 г. |
Честота (Mhz) | Име на канал | HD | Стерео | Пространствен звук |
290 | Канал 3
СКАТ
Crime & Investigatio
FOOD network
Outdoor Channel |
ДА
ДА | | |
298 | btv Action
Ринг
DW | ДА ДА | | |
370 | БНТ 2
MCM Top
Планета
Travel
France 2
Охота и Рибалка |
ДА | | |
402 | вТк
bTV
bTV Cinema
bTV Comedy
Baby TV
Deluxe Lounge
24 Kitchen |
ДА | | |
618 | Нова спорт | ДА | | |
626 | БНТ 1
News 7
Fiesta
Fashion TV
English Club TV | ДА ДА | | |
642 | Moviestar
BOX
ZDF | ДА ДА | | |
714 | Discovery Science
History Channel
National Geographic Wild
Da Vinci Learning
Boomerang
Sat 1 |
ДА | | |
730 | Нова ТВ
ОРТ
Диема
Euronews
BBC world
The Voice
Планета | | | |
738 | iConcert
Travel Channel
Luxe
FTV | ДА ДА ДА ДА | | |
778 | БНТ 1
Кино нова
btv Action
Ринг
Нова спорт | | | |
786 | bTV
EBF
MEZZO
BOX
BN music
RTVi | ДА ДА | | |
794 | TV7
bTV lady
TV 1000
Viasat History
Viasat Nature
CNBS
Bloomberg
TVE | | | |
802 | AXN
AXN white
AXN black
CBS drama
Discovery
TLC
НТВ
ARD | | | |
810 | Cartoon Network
Super 7
Disney Junior
News 7
ТВ Европа
Bulgarian On Air
Фолклор ТВ
Планета фолклор
ФЕН ТВ
Балканика | | | |
818 | Viasat Explore
Motors TV
Auto Motor Sport
RTL
TV5
Chasse & Peche |
ДА | | |
826 | БНТ World
FOX
Diva
Disney
VH 1
MTV Europe | | | |
834 | FOX life
FOX crime
Diema Family
Eurosport
Eurosport 2
National Geographic
Animal Planet | | | |
842 | Eurosport
CBS reality
CNN
Magic TV
RAI 1 | ДА | | |
850 | Алфа ТВ
Comedy Central
Nickelodeon
MTV Live
FLN |
ДА | | |
| | | | |
ПОКРИТИЕ:
Прикачен файл 12866
Прикачен файл 12867 Национален телефон: 0700 35 035
Прикачен файл 12868 info@net1.bg - информация
Прикачен файл 12868support@net1.bg - технически проблеми
Net1 | We make it better!
Плюсове
- Некодиран сигнал на цифровата телевизия, безплатни HD канали.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Karata
Още две таблички, ако ги счете някой за полезни (прикачени са). Единият е удобен за отпечатване на листче 4 х 6 инча (10 х 15 cm), например фотохартия, а другият за A4 лист (включва и честотите). Аз си ги ползвам, когато си пренареждам каналите по мой вкус.
- Прикачените файлове за разпечатване на Karata ще намерите в този пост
Re:цифрова кабелна телевизия на NET 1 в София
Аз съм на НЕТ1, телевизора ми има вграден цифров тунер и гледам каналите без допълнително устройство. Качеството е идеално и за сега не съм имал никакви проблеми. HD каналите са 2 - Eurosport HD и National Geographic HD и се виждат идеално. Като прибавим към това че месечната такса е 15,90лв на месец мисля че в момента това е най-доброто!
И аз като колегата съм абонат на НЕТ1 в София от половин година и нямам никакви забележки, качеството е добро и подръжката също/не ми е спирал нета или тв досега/. Плащам за кабелна тв и интернет 30лв. и мисля че за момента е най-добрата оферта. Само да поправя колегата kiroslavov за HD каналите не е National Geographic ,а Nat Geo Wild HD който за съжаление не е преведен на български, а иначе качеството на двата канала е кристално.
Повече от година, откакто преминах към тях - нямам забележки, ползвам също пакета от 30 лв. с интернет. Впечатления: нет-а си идва по отделен кабел, което лично аз предпочитам най-малкото, защото съм си патил от токови удари през антенния кабел. Предварително са ми пускали СМС-и когато се е налагала някаква профилактика, но това беше май само 2 пъти за 1 година и за съвсем кратко. Единия път сменяха ІР-та, съвпадна с покупката на рутер - извиках си техни хора, направиха ми настройки на рутера безплатно и ми спестиха часове четене и човъркане... Нямат такса за повече телевизори - при мене няма само в тоалетната... навързаха си техни сплитери, за които казаха, че са по-качествени от предишната ми "домашна" кабелна мрежа (да ги питаш другите кабеларки, защо имат такива такси, като и без това примерно всички мои познати са си навързали сплитери, което е по-лошо ако се прави безразборно с всякакви технологични гаражни "чудеса" от Поднебесната). Цифровите 80 канали дублират аналоговите 70 и са с добро качество, въпреки че това по принцип все още е залъгалка, т.к. при такова да цифровизиране няма начин да получиш по-добро качество на нискокачествен аналогов първообраз, но все пак - няма снежинки и други смущения, както беше при аналоговата тв. Демек или има (с добро качество), или няма. Тук не коментирам двата НД канала, там разликата е очевадна. Та... общо взето са се научили урока как се печелят клиенти - лично аз не бих се върнал при старата кабеларка или да сменям оператора за някой-друг лев "заигравка". А пък като (ако) дойде цифровизацията - ще видим за ТВ-то, но пък поне с интернета биха могли да ме задържат, защото правя сравнение с един гооолям монополист в офиса - ами освет дебелите реклами по телевизиато и съответните дебели цени, качеството не е по-добро при съпоставими скорости...
Като чета мненията май ще ги пробвам тези от НЕТ1. Дано да са така добри, както споменавате.. Мислих да пробвам с Близуу, но колеги ми казаха, че не са особено доволни. При НЕТ1 ми прави впечатление, че обявяват реални неща - няма да ме зарибяват, да ми дават еди какви си отстъпки само, за да ме хванат като клиент! Това сега е масово при доставчиците - дават цена от 5 лв и наш Ганьо е в кюпа, а после яде дървото! Само не знам еднакво ли са с добро качество на ТВ и Интернет?
Днес прочетох в сайта на НЕТ 1 за промоция пакет - Интернет и лаптоп. Звучи интересно! Някой има ли впечатления - да е чул нещо или от собствен опит? :)
Ползвам НЕТ1 повече от година - доволен, цена / качество - перфектно. Скоро идваха техници у нас заради авария и споменаха, че скоро ще пускат пакети с различни комбинации от канали, повече HD, HBO и Cinemax. Някой дали знае нещо повече, или "от кухнята"?
Бих искал да попитам @ioso , кога NET1 ще "вьржат" бл.171 в Надежда , за да мога и аз да ползувам услугите им ? Благодаря.
Ей, ioso! Защо не се появи по-рано. Като ми свърши договора ще може ли да издействаш пак някакво бонусче. От нет1 съм супер доволен. Препоръчвам, колеги!
Айде честито!
Току що получих SMS с текст, цитирам:
На 17.10.2011 в 00:00 ч. ще бъде променена програмната ТВ схема. Ще се добавят безплатно нови 13 цифрови и HD канала. Пресканирайте каналите. :yahoo: :ole :bravo
Някой може ли да ми каже каква марка и модел са безплатните рутери от промоцията?
5 HD канала (тоест 1 де - iConcert HD; останалите са ПланетаХД, ЛуксХД, Травъл Чанъл ХД, Фешън ХД).
От SD каналите ме заинтригува особено ESPN. За финансовите корифеи се появява Bloomberg. MCM и Discovery Investigation също ми се нравят.
Добре! Имаме движение!
Цитат:
Първоначално публикувано от Lance
5 HD канала (тоест 1 де - iConcert HD; останалите са ПланетаХД, ЛуксХД, Травъл Чанъл ХД, Фешън ХД).
От SD каналите ме заинтригува особено ESPN. За финансовите корифеи се появява Bloomberg. MCM и Discovery Investigation също ми се нравят.
Добре! Имаме движение!
Даааа и аз днес ги видях, че са ги пуснали, много се накефих на iConcert HD, ако не друго поне са безплатно ;) Дет викаш има раздвижване в НЕТ1 :)
Да добри новини от нет1. Браво, браво - 5 нови HD и 9 цифрови.
Колеги и аз се интересувам какъв е wi-fi рутера който предоставят от НЕТ1. Другото което се чудех дали след като изтекат тези промоции на 31.10.11 дали ще пуснат нови или ще има малко пауза ако има някой вътрешен ще се радвам да ми отговори.