Re:Прекратяване на договор с blizoo?
Да , трябва да подадеш иначе ще трябва и другия месец да платиш и то по свободни цени .
Отидох до офиса , имат си формуляр , попълваш като посочваш от какво не си доволен .
Накратко какво направих аз , попълних формуляра като посочих за критерии цената и че имам предложение от друг доставчик . Имах информация че ще ме потърси служител от отдела за задържане на клиенти :rolleyes: . След два дни ми се обади мацката и успях след дълъг разговор да си уредя тройния пакет който струва 32 лева за 16,90 и то не за 18 месеца а за 12 :-memnon което мен ме устройваше иначе щях да мина на друг доставчик за 22 лева . Така че те съветвам ако услугите им те устройват , да направиш тоя трик .
Цитат:
Първоначално публикувано от jonov
Да , трябва да подадеш иначе ще трябва и другия месец да платиш и то по свободни цени .
Отидох до офиса , имат си формуляр , попълваш като посочваш от какво не си доволен .
Накратко какво направих аз , попълних формуляра като посочих за критерии цената и че имам предложение от друг доставчик . Имах информация че ще ме потърси служител от отдела за задържане на клиенти :rolleyes: . След два дни ми се обади мацката и успях след дълъг разговор да си уредя тройния пакет който струва 32 лева за 16,90 и то не за 18 месеца а за 12 :-memnon което мен ме устройваше иначе щях да мина на друг доставчик за 22 лева . Така че те съветвам ако услугите им те устройват , да направиш тоя трик .
Колега, ако обичаш уточни -това в кой град е, че и на мен ми предстои....след месец де.
//може и на лични, ако прецениш
Цитат:
Първоначално публикувано от jonov
Накратко какво направих аз , попълних формуляра като посочих за критерии цената и че имам предложение от друг доставчик . Имах информация че ще ме потърси служител от отдела за задържане на клиенти :rolleyes: . След два дни ми се обади мацката и успях след дълъг разговор да си уредя тройния пакет който струва 32 лева за 16,90 и то не за 18 месеца а за 12 :-memnon
То хубаво се споделят подобни договорки явно, но имайте предвид, че техни агенти със сигурност щъкат по форуми и събират инфо. Та ако подобно нещо стане симптом си мисля, че ще се усетят и занапред може да не мине номера. По-добре е такава ценна информация да се дава на ЛС.
Да прав си , ставаше въпрос за гр. Лом но не мисля че населеното място е от значение , като се има в предвид че в нашия град Близу е почти монополист .
Не исках да пиша на лични , за да не ме вземе за някой агент а и така може повече хора да се възползват ако им изтича договора и са доволни от услугите . Аз не съм много очарован но цената ме съблазни
НЕТ35/35 - а равни скорости близу рядко предлага , аз съм бивш абонат на евроком и каналите ми бяха равни но след като ги купи близу ми резнаха Ъпа но половина :-memnon то не бяха разправии по телефона , то не беше псуване от моя страна - но така до изтичане на договора не постигнахме консенсус .
80 канала цифрова и 50 и няколко аналогава която не ползвам и дом телефон който също не ме интересува .
Цитат:
Първоначално публикувано от vancho20
Здравейте, скоро и аз ще се развеждам с близу.
Май месец ми изтича договора, трябва ли да подавам заявление накрая на април или накрая на май да ходя с оборудването ?
Ако не подадеш заявление и срока изтече и не желаеш да сключиш нов договор /ПИСМЕНО-ДВУСТРАННО, съгласно техните Общи условия/ и не плащаш повече-те сами ще си го прекратят.
Цитат:
Първоначално публикувано от MONI56
Ако не подадеш заявление и срока изтече и не желаеш да сключиш нов договор /ПИСМЕНО-ДВУСТРАННО, съгласно техните Общи условия/ и не плащаш повече-те сами ще си го прекратят.
Мисля да отида утре и да подам едно заявление за всеки случай, иначе договора ми изтича на 23 май 2012г.