Така ще стане още днес ще си купя от Конрад едно , цяла седмица ги чакам , на всичкото отгоре от мен взимат ток за да захранят уличния усилвател...Цитат:
Първоначално публикувано от Lupus
Преглед за печат
Така ще стане още днес ще си купя от Конрад едно , цяла седмица ги чакам , на всичкото отгоре от мен взимат ток за да захранят уличния усилвател...Цитат:
Първоначално публикувано от Lupus
Не се набутвай с усилвател със съмнително качество. Викни ги да си оправят нивата! Длъжни са.
Да, наистина форум повече явно няма да има. Всички неудобни мнения изчезнаха.
Иначе HD каналите са:
BNT1 HD
Planeta HD
Discovery HD,
Eurosport HD,
National Geographic HD,
History HD,
Luxe tv HD,
Food Network HD,
Fashion TV HD,
Premium Digital HD /PPV HD/
45 лв/месец е 150 SD канала + тия 10 HD канала на 1 телевизор. Абсурдно много според мен.
Евроком/Кейбълтел от днес са със ново име http://www.blizoo.bg/
Blizoo е новото име на обединените кабелни оператори Евроком Кабел и КейбълTел. Двете компании бяха придобити от европейския фонд за дялово инвестиране EQT V. Новият собственик има дългосрочни инвестиционни планове в България. EQT V е създаден през 2006 г. и инвестира основно в Северна Европа. Неговият капитал възлиза на 4.25 млрд. евро.
Целта на новата компания е да бъде безапелационен лидер в налагането на новаторски продукти и услуги и да гарантира изключително ниво на обслужване за вас – нашите потребители - заяви Ищван Полони, изпълнителен директор на компанията.
Според анализатори blizoo държи общо 25% от пазара. Освен на пазара на кабелна телевизия, blizoo e доставчик на интернет и стационарна телефония.
От утре 17 Май 2010г. ще откриете нов, прекрасен свят на забавления и всеки ще може да избере това, което ще му бъде по-удобно, по-изгодно и още по-близо до него. Ново име, нов бранд, нов сайт, нови оферти, ново отношение...разберете повече на www.blizoo.bg
И накрая като за последно една информация в аванс, очаквайте от утре уникалния, революционен HD пакет на компанията от 10 канала, пакет който никой друг няма да Ви предложи:
Ексклузивно и само при нас Световното първенство по футбол в ЮАР 2010 с уникалния канал на Българската национална телевизия - BNT 1 Full HD!
За първи път с висока резолюция и ексклузивно съдържание и отново само при нас - Planeta HD /веднага след старта на канала/!
И още: Discovery HD, Eurosport HD, National Geographic HD, History HD, Luxe tv HD, Food Network HD, Fashion Channel HD и Premium Digital Full HD с най-новите блокбъстъри на Холивуд!
Как пък ексклузивно само при тях BNT1 HD? Това не е ли национална телевизия, която трябва да стига до всеки данъкоплатец?
В момента плащам 20лв абонамент на M-sat /Варна/ + 8 лева /за пакета с платените програми HBO.../
Гледам 144 цифрови програми от които 12 HD програми
Sky Sport HD
Sky Super Calcio HD
Sky Cinema+1HD
MTV HD
National Geographic HD
Euro Sport HD
History HD
ZDF HD
Das Erste HD
Arte HD
Luxe tv HD
Penthouse HD1
и 2 3D програми
HD1-3D
3DV http://www.3dsg.it/
Това е интересен казус, но от БНТ реално нямат никакъв пръст в HD излъчването. Всичко ще се прави от КТ-ЕКК. БНТ нямат техническата готовност да излъчват HD сигнал. Реално такъв канал не съществува, не знам СЕМ какво мислят по въпроса.
Леле, Христославеее... тия са големи карибски :))
И това с техния HD приемник ? Или с нещо друго и с тяхна карта ?
С техният HD приемник- Topfield TF7700HCCFЦитат:
Първоначално публикувано от civica
Във Варна сте супер, в София ни дерат живи!
Извън София пиратлъка е жив с пълна сила. Кеф ти HD, кеф ти HBO и Premiere.
Имайте в предвид ,че 3D програмите се гледат ,като две еднакви картини- на екран разделен на две /по вертикала/.
За да ги гледате триизмерно трябва да имате 3D телевизор и комплекта очила с инфрачервен предавател.
http://www.3dsg.it/
http://www.hd-1.tv/
първата върти по цял ден само клипове докато втората си има пълноценни предавания и концерти
При мен HBO вече не върви ! Върнах им картата , понеже не са се били договорили за финансовите условия , така ми обясниха !
hristoslav2 , това с HDприемника - купува ли се или вече има и друга схема ?
И аз се чудих защо ми спряха HBO-то през март за 3 седмици ,а то какво било. Имало е ново предоговаряне. После следващият месец ми го пуснаха безплатно като компенсация.Цитат:
Полската Комисия за защита на конкуренцията и правата на потребителя разреши на HBO Acquisitions да изкупи звете трети от HBO Central Europe, които досега принадлежаха на Компанията "Уолт Дисни" и "Сони Пикчърс". По този начин HBO Acquisitions, която досега се е занимавала предимно с разпространение на други канали (Cartoon Network, CNN International), вече ще има пълен контрол над тази фирма, която излъчва платени ТВ канали (HBO, Cinemax).
http://www.broadbandtvnews.com/2010/...deal-approval/
Единствената причина да нямаме HBO HD са кабелните оператори.
Аз моя го закупих за 229лева през декември 2009г. Тогава върнах картата от старият приемник.Цитат:
HD приемника си работи без карта-има си софтуер.
Като гледам, единствената причина твоят кабелен оператор да няма HBO HD е, че не е поискал :))