Аз лично ползвам от няколко месеца и съм много доволен от сигнала и поддръжката на телевизията нека хората които я ползват да изкажат мнение
Аз лично ползвам от няколко месеца и съм много доволен от сигнала и поддръжката на телевизията нека хората които я ползват да изкажат мнение
Облъчени "Мегаланци" дайте си мнението....Първоначално публикувано от jabkata
Боксът е супер, каква марка е (или кой го е правил може би е по-правилният въпрос )?
Здравейте.
Поздрави на всички в този форум,пишещи тук и споделящи полезна информация в обхватната материя на телевизионния свят (Боже,как го написах ).
Искам да попитам има ли разлика при приема на цифрова тв през set-up box и чрез cam модул?
В момента съм със set-up box на Евроком,но се сдобих с тв с цифров тунер и се чудя дали да си поискам карта от Евроком? Дали ще е по-качествен образа? В момента сигналът от set-up-а идва с резолюция 576i .
Благодаря предварително за помоща.
Поздрави
Преди година си купих телевизор Sony KDL-40D3500. Абонат съм на цифровата телевизия на Мсат. Телевизора е с вграден цифров тунер но без MPEG-4 декодер. Хващам всички канали без тези HD. От известно време започнаха да кодират каналите и за да ги гледам трябва да си взема приемник или САМ модул. Модула трябва да е CONAX. Из нета срещнах,че има модули които са с вграден MPEG-4 декодер и деконират сигнала в MPEG-2 и ще мога да гледам и HD каналите.Аз се спрях на този но незнам дали ще стане http://www.rdi-cam.com/pic.php?i=104
Някой запознат ли е с това дали ще стане и какво ще ме посаветвате.
Здравейте,искам компетентна информация кое да избера, декодер или СА-карта от Мсат?Телевизорът ми е Шарп и има място за СА-карта.Кои са плюсовете и минусите при декодера и картата.
Избирай СА-карта пред декодера картината ще е по-добра и ще ползваш само едно дистанционно. Брат ми ползва тяхната карта на Sony 40Z5500 и е страшно доволен, а и така можеш да гледаш HD каналите който излъчват безплатно стига тв-то ти да има HD тунер с декодера неможеш.
Като сме заговорили за кабелни оператори нека да ви кажа за една малка коледна гавра към клиентите на новосформираната компания Кейбълтел + ЕК. След спирането на много популярни канали като пакета на Viasat и TV1000 например, ето какво е обявено във форума на кейбълтел:
Забавни са отзивите на клиентите относно тази "радостна" новина! Могат да се прочетат във форума на кейбълтел. Наблягам на това за да информирам всички които смятат да допуснат грешката да станат клиенти на новосформираната компания каква е ситуацията там!За Коледните празници в цифровият пакет - 2 нови програми
Канал "Охота и Рыбалка" е телевизионна програма с на изключителни проекти, насочени към лова и риболова, експедиции по целия свят: от най-популярните и най-неизследвани региони, трофеи, които са мечта на всеки ловец или рибар.
Целта на канал " Охота и Рыбалка " е популяризирането на културата на лова и риболова. Каналът успява да се превърне в източник на подходяща и интересна информация за професионалисти и любители на лова и риболова.
Вторият канал е „Yaman tv”.В тази програма ще намерите разнообразие от теми : домашни любимци, лов и риболов, екстремни спортове, околна среда, селско стопанство, че дори информация за любителите на ралита.
И аз мисля да си взимам такъв модул но телевизора ми няма HD тунер. На едно място срещнах че вече се предлагат такива модили които декодирали сигнала он MPEG-4 в MPEG-2 и можеш да гледаш HD каналите. Незнам до колко е вярно??? Ето един такъв модул но не знам дали ще стане за MSAT.
==MPEG4 Conax NP4 NEOTION CAM. Модула позволява декодирането на програми от формат MPEG4 (H.264) във формат MPEG2 и гледането им с цифрови сателитни, кабелни и ефирни приемници и телевизори, които притежават само MPEG2 и CI слот, както и работата с карти CONAX, каквито са например на Евроком и Кейбълтел.==
Чудя се какво да правя защото на този етап не ми се смяна тв.
А какъв е телевизора? Това, че има място за СА модул не значи, че има нужния тунер за да гледаш цифрова кабелна.Първоначално публикувано от петров77
Здравейте
Искам сериозно да попитам дали има хора ползващи ТВ от Мегалан как е качеството?
Тъй като сега гледам Центрум Груп на един скапан ТВ и мисля да се обзаведа за нова година с Филипс 32 инча 8084 мисля че беше модела, та... дали си струва да си сменя и доставчика и дали с Мегалан мога да очаквам качествена картина? Дали с мегалан ще мога да включа НЕТ Тв на бъдещия си телевизор?
Благодаря за помощта!
Мерси за отговорите на тези които могат да помогнат
Net TV може да включиш винаги стига да имаш интернет до телевизора.
Услугата им е добра. Качеството на всички цифрови оператори е на 99% еднаква като качество на образа.
Благодаря за отговора и Честита коледа на всички
Относно Мегалан и тяхната Телевизия, някой знае ли дали ще имат скоро HDTV?
тъжна новина -отиде си една свястна телевизия
http://retv.bg/news/detailed_news.pcgi?item_id=1193