saint85
Виж и в настройките на приемника/за изходящ сигнал/.
Най-добре спри да се мъчиш с този Topfield. Използвай кабелният тунер на телевизора/вземи си кам модул и карта ако нямаш/.
Преглед за печат
saint85
Виж и в настройките на приемника/за изходящ сигнал/.
Най-добре спри да се мъчиш с този Topfield. Използвай кабелният тунер на телевизора/вземи си кам модул и карта ако нямаш/.
Kakва е цената на кам модул и откъде може да се закупи такъв!?
Ще нулирам всички настройки на всичко и ще почна отначало, ако пак не стане ще си купя модул и тва е :)
Ако си на Близу от тях - около 100 лв. Иначе може да погледнеш и в магазините за сателитна и цифрова техника, там може да се намери и по-евтино. Не забравяй първо да попиташ оператора дали в тяхната мрежа има и други абонати с CAM и дали имат проблеми при ползване на модулите.Цитат:
Първоначално публикувано от jordania
От три дни по кабелната на M-sat пуснаха PRO BG HD :)
Поне половината предавания са си скалирани SD.....
Това българския канал ли е?
Да.Вече станаха 16 HD програми.Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
History HD
National Geographic HD
Eurosport HD
ZDF HD
Das Erste HD
Anixe HD
MTV HD
ARTE HD
Кинопоказ HD /за кратко пуснаха Film+ HD с български субтитри/
Luxe TV HD
EXQI HD /HD1/
Sky Sport HD
Sky Calchio HD -/италианското първенство/
PRO BG HD
Planeta HD - чалга за прости хорица каквито не липсват в България....
Tiankov HD - тази е някакво недоразумение - селска история.....за пенсионери.
С едно изречение погреба фолклора на България.Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Дали ?? Просто изказах мнение.Цитат:
Първоначално публикувано от lamski
Нямам нищо против автентичният фолклор. Без разните му доработки и в изпълнение на съвременни инструменти.
Ама тези от М-сат продължават да ме учудват с тяхното пиратско безочие! Сигурно искат и пари за тези канали...Цитат:
Не искат... даже половината не са кодирани :) може да ги хващаш без CAM.Цитат:
Първоначално публикувано от Murrey
За някои искат/кодирани са/ за други не...Цитат:
Първоначално публикувано от Murrey
Забравих да спомена че PRO BG HD -няма звук :)
Tiankov HD не съм я гледал, но по сайта и съдя че прилича на Фолклор ТВ, а в този случай определенията "селска" и "пенсионерска" са неуместниЦитат:
Колко процента от градското население слуша фолклор и колко от селското население ? Затова съм го написал така и смятам ,че е правилно.Цитат:
Първоначално публикувано от lamski
Реално погледнато ,около 70% от телевизиите в програмната схема на М-сат са просто баластра/пълнеж/. Така е при всички оператори и при това отгоре наглоста им няма край ,защото ти искат и пари за тях-щеш не щеш плащаш. Затова смятам ,че трябва да се сезира омбудсмана - Гинъо Ганев.
Схемата трябва да стане следната. Отивате в офиса на кабеларката и ви дават списък с програмите ,като срещу всяка програма лежи нейната цена/месечната такса която е стотинки/. Маркирате само тези ,които искате да гледате. Операторката програмира Смарт картата така ,че да имате достъп само до избраните от вас и ви я връчва.
Разликата е в това ,че вместо да им плащате по 20 -30 лева на месец за 150-200 програми /от които гледате само 15-20/ в този варинат ще им плащате не повече от 8-10 лева.
В сегашният вариант вие им плащате и за останалите 100-120 програми които не гледате.
Това са школите само в София, както може да се досетиш и аз съм тренирал известно време в една от тях:Цитат:
http://horo.bg/index.php?menunode=56&show=mlist