Re:Vivacom IPTV on PC w/o приемник
Това е само защото не навсякъде още имат оптика и за да не отказват поръчки....:) в момента в който има оптика до сградата на клиента се представя възможност да се прехвърли на кабел. А и чифта трябва да ти много добър за да гледаш ТВ и нет да имаш ;)
Така че по адсл си е жива мъка....
Цитат:
Първоначално публикувано от Pat
Така че по адсл си е жива мъка....
на мен ли го казваш . :029:
Re:Виваком ТВ - сателитна телевизия / съвети, обсъждане, мнения
Давам им срок от 1 година, за да им светне или поне да опънат кабел до нас. :RTFM:
ахахахахахаха, ами легалбг, ако не им светне какво правим ?:)
Цитат:
Първоначално публикувано от legalbg
Давам им срок от 1 година, за да им светне или поне да опънат кабел до нас. :RTFM:
Ти си адски търпелив-1 година.Няма да пуснат повече от 6-7 HD канала в близката година-нямат капацитет на спътника/макар че сега освобождават един транспондер-но ще видим.
Марио - ти го каза: има конкуренция. :wink:
А казах 1 година, защото договорът ми е с 1-годишен срок.
Цитат:
Първоначално публикувано от dlob
Няма да пуснат повече от 6-7 HD канала в близката година-нямат капацитет на спътника/макар че сега освобождават един транспондер-но ще видим.
Това е искрица надежда за нас!
Можe ли чрез роутер по WIFI да се предава IPTV до Телевизора ?
http://xupnpd.org/wiki/index.php?title=Main_Page
Re:Vivacom ТВ - сателитна телевизия / съвети, обсъждане, мнения
Не разбирам, колеги, защо сте на сателитни оператори като искате много HD канали? Повече от ясно е, че нямат капацитет да качват много. Няма как да променят това. HD каналите са на кабелната.
Простичко, колега - нямаме изтеглен кабел до нас. :sad:
Ти какво предлагаш при това положение?
По-добре - нещо, отколкото - нищо.
Много е лошо да нямате никаква възможност за кабелна. При това положение има само един сателитен оператор с много HD канали, да не правя реклама, но може програмната схема да не ви устройва. В такъв случай аз лично винаги бих предпочел повече интересни за мен SD канали пред безинтересни HD.
И по отношение на SD-каналите на Виваком има още много какво да се желае. :cry:
Несъмнено, мен ми направи ужасно впечатление, че нямаха Евроспорт преди време като стартираха. Какъв оператор си ако нямаш Евроспорт?? С тези 70 канала като капацитет сат. оператори се чудят кое по-напред да сложат. Единствено на Булсатком правя евала като програмна схема, защото те са единствените в БГ мисля, които имат TV1000 и MGM едновременно. Сега имам на кабелната Арена канала на Виваком и трябва да кажа, че не съм никак впечатлен. Имам и един pay per view филмов канал безплатно, който е още по-зле. Вместо да си измислят някакви канали операторите да си плащат правата за доказано качествените чуждестранни филмови канали.
Re:Vivacom ТВ - сателитна телевизия / съвети, обсъжда
@Kendo
Не операторите, а клиентите са виновни. Всеки о...ар иска безумни канали и иска да плаща 5 лв. Покрай всичките тези изгъзици, малцинството искащо качество(картина+съдържание) бива пренебрагвано.
Особенно зле в това отношение са телекомите - при тях телевизионната услуга е допълнение, служещо за задържане на клиенти на основните услуги и вдигане на ARPU. Разговорял съм с хората отговорни за телевизята в 3-те ни телекома, мнението е - "Искаме най-евтиното, като за 5 лв."
Иначе съвсем не си прав за 70-те канала при сателитните оператори - повече от достатъчни са да се включи всичко смислено в един пакет. Имай предвид, че ако сат. операторът си е направил сметката както трябва FTA каналите му идват "свише", без да се налага да ги излъчва, докато кабеларката ги излъчва сама. А чрез симулкрипт може да си увеличи полезния капацитет с поне още 10-15 без допънителни капиталовложения.