Отговор: Re:Виваком ТВ - сателитна телевизия / съвети, обсъждане, мнения
И все пак пуснаха няколко нови HD-канала! Има напредък. В очакване на следващите новости ............
Отговор: Re:Виваком ТВ - сателитна телевизия / съвети, обсъждане, мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от
legaltk
И все пак пуснаха няколко нови HD-канала! Има напредък. В очакване на следващите новости ............
Само че се заплащат 3,80 лв. допълнително за ХД пакет от 5 програми-ЩЕ ГИ СМЕНЯМ с друг оператор.
Отговор: Vivacom ТВ - сателитна телевизия / съвети, обсъждане, мнения
И още нещо - HD Light пакета е с договор за 12 месеца и така може да се разминава със срока по основния пакет. Излиза, че срока на допълнителния пакет удължава срока на основния пакет от услугата ........ Това е отчайващо неудобство.:mad:
Във Виваком сега да си подписал договор и след месец искаш допълнителен приемник да кажем абе някаква промяна във пакет и тн. - винаги ти шибват на ново договор:))
Цитат:
legaltk
И още нещо - HD Light пакета е с договор за 12 месеца и така може да се разминава със срока по основния пакет. Излиза, че срока на допълнителния пакет удължава срока на основния пакет от услугата ........ Това е отчайващо неудобство.:mad:
Съжалявам, че цитирам себе си, но целта е поправка.
Днес получих мейл от Виваком и услугата е безсрочна. Вече направих заявка по телефона. Явно грешката е на техния продавач-консултант в магазина им, който по-рано посетих - до Автогара Овча купел.
Изобщо няма какво да се извиняваш , това си е трик на тия - винаги гледат да преподпишеш - той от това взима бонуси .
HD ПОСРЕДСТВОМ СКАРТ КАБЕЛ
Цитат:
legaltk
Че пуснаха hd програми пуснаха,но като знам, че свързват хд приемниците си посредством skart кабел направо ме убива!!!задължително изисквайте hdmi кабел вместо скарт,защото през скарт кабел ще ви изкара sd 576i вместо hd 720p!!!
Кабела си го купува абоната , приемника върви със скарт кабел и нали знаеш че няма никой да извади пари от джоба си да ти купи кабел :))
Цитат:
jonov
Кабела си го купува абоната , приемника върви със скарт кабел и нали знаеш че няма никой да извади пари от джоба си да ти купи кабел :))
НАПРОТИВ,ОЩЕ ДНЕС МИ ДОНЕСОХА ТАКЪВ КАБЕЛ ОТ ВИВАКОМ!ВСЕ ПАК ПЛАЩАШ ЗА ХД КАЧЕСТВО НО В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ НЕПОЛУЧАВАШ ТАКОВА И В КРАЙНА СМЕТКА Е ОЩЕТЕН ПОТРЕБИТЕЛЯ,НО ЩОМ ТАКА МИСЛИШ КАРАЙ СИ СЪС СКАРТ КАБЕЛ И СЕ НАСЛАЖДАВАЙ НА ХД В КАВИЧКИ!!!МЕЖДУ ДРУГОТО СИ ПРАВ ЧЕ В ПАКЕТА С ПРИЕМНИКА ВЪРВИ СКАРТ КАБЕЛ,НО ТОВА НЕ ГИ ОПРАВДАВА;) ;);)
Не мисля аз ;) има си мислители във виваком , за които хвърлихме много пари да ги изучим :))
Аз съм си закупил такъв кабел , въпреки че ме убеждаваха когато пуснаха тия дървени приемници че ще получа и кабел - е да , получих ама скарт . Срамно е да отидеш при човек да му монтираш приемника и да го караш да тича до магазина за кабел .
Поне да сложат най евтиния 4/5 лева ;)
за жалост им минава номера за пред повечето хора:)не ми е до кабела дето ще го купя,но защо да е така:)
На мен като ми сменяха SD приемника с HD аз ги попитах дали имат HDMI кабел и го извадиха от джоба си и го сложиха
HDMI кабелите не са в комплекта на SAT приемника. Те са отделна доставка и се предоставят при поискване от клиента или при наличие на такъв конектор на телевизора.
Записват се в протокола като отделна позиция.