-
Отговор: Булсатком ТВ - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
Малко е шибано с EPG-то. Появява се, след като си пуснал някой канал и се върнеш към списъка с канали - излиза информация само за каналите които си пускал при последната сесия. Освен това, ако инфото е по-дълго, не можеш да превъртиш надолу, за да видиш следващо предаване.
Иначе, докато гледаш даден канал, ако "цъкнеш" с десния бутон на мишката излиза EPG (пак само за стартираните канали).
От настройките на добавката съм избрал за "View Mode" "Media Info 2" - изглежда ми най-прегледно.
-
Приложението за "KODI" става все по-добро. Вече има и ЕПГ. Адмирации за разработчика:thumbsup: При мен работи идеално на PC (v.15.1) и на Андроид (v.15.2):
service.subtitles.unacs
Благодарение на AlkatrazBG всички необходими добавки са събрани на едно място (деветия пост на тази страница):
forum.bulsat.com - Виж темата - Re: Булсатком вече и на PC
Трябва да си дръпнете и PVR IPTV Simple Client - в зависимост от устройството и версията на "KODI":
Kodi 16 “Jarvis” - BBTS IPTV
Всички добавки се инсталират чрез "KODI": "Система" - "Настройки" - "Добавки" - "Инсталиране от .zip файл".
"service.bscfusion" е добре да се инсталира последна.
Няколко страници напред и назад в двата посочени форума би трябвало да дадат отговори на въпросите ви, ако има такива.
-
някой върза ли се за IPTV
-
Колеги, може ли да ми кажете къде се намира тази опция в kodi за андроид "Синхронизирай честотата на дисплея"?
-
зДРАВЙТЕ искам да по питам имате ли : Потребител (E-mail) и Парола за моблното прилойение на Булсат ком?
Благодаря
-
Да.Иначе как ще гледаме.:thumbsup:
-
Napster направо изби рибата.... :-)
-
@Napster Ако случайно искаш да питаш как да си имаш усер и парола , отиваш на сайта на булсата и се регистрираш и си си ги имаш вече.Ако случайно имаш регистрация там ползваш тях.
P.C. Забравих да спомена , че трябва и да си платиш услугата , за да гледаш.
-
Черпя всички фенове на Булсатком.
emo070@abv.bg парола emo07marti16@
-
-
1 Прикачен файл(ове)
Сега ще изкажа мнение за Булсатком относно качеството. От скоро минах на Виваком и съвсем спокойно мога да заява, че при Булсат HD каналите са доста по-добре като качество. При Вивата веднага пикселизира при малко по-динамично изображение, изключвам спортните канали, защото явно там е по-висок битрейтът. Но при bTV HD и bTV Action HD, News 7 HD, научно популярните HD - там се забелязва разликата, да не говорим за History HD, което спокойно може да мине към SD. При SD каналите положението е почти идентично, има няколко, които определено са по-добре при Виваком. Друг минус е, че се забелязва interlacing
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=17934&stc=1
доста често, независимо дали съм избрал 720p или 1080i от настройките на STB. Като всичкото това е наблюдавано на различни телевизори, на които преди това е гледан Булсат-ът. Не че ги защитавам или каквото и да е... защото и те не са цвете за мирисане, както и останалите...
-
2 Прикачен файл(ове)
-
Привет,
Мога ли да подкарам приложението на булсат на това LG.
LG*40UB800V
Ако да, какво ще ми трябва, защото телевизора не е с андроид, а някаква ОS на LG :-(
-
в смарт хъба нямаш ли го като преложение?
-
Утре ми го доставят. Ще погледна пак, но мисля, че го няма....