-
Отговор: Булсатком ТВ - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
От няколко дни при мен Fusion-a не работи. Зарежда но няма никакви програми в него. Това е и на телевизора (самсунг) и на компютъра (коди). Понеже са на един и същи акаунт ме съмнява че може и да е от него, но не съм сигурен.
Има ли някой с подобен проблем или "повредата" е в моя телевизор? :)
-
-
При мен също работи - на ТВ (Панасоник) и през Коди.
-
Pat, и при мен fusion-а спря да работи (Kodi на Apple TV4). Логва се успешно но не дърпа списъка с канали.
-
При мен работи- Samsung 40H6500
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
Pat
От няколко дни при мен Fusion-a не работи. Зарежда но няма никакви програми в него. Това е и на телевизора (самсунг) и на компютъра (коди). Понеже са на един и същи акаунт ме съмнява че може и да е от него, но не съм сигурен.
Има ли някой с подобен проблем или "повредата" е в моя телевизор? :)
Аз използвам един профил на четири различни устройства и всичките работят без проблем. Проблем имаше нощес, когато ми се прииска да гледам Кобрата как ще срита Чисора и реших да си платя за достъп до Диема Спорт. Речено-сторено, но мача свърши, а аз нямах достъп до съдържанието. Добре, че предварително се бях подготвил и гледах двубоя по Skay Sport 2 на лаптопа.... Много бързо ти вземат паричките, но насреща нищо! На всичко отгоре тези прословути спортни канали ги няма във Фюжън платформата. Мисля, че наложената глоба от почти 600,000 не е достатъчна за да се стреснат собственици, висши служители и т.н. и т.н.
-
Боксовия мач на Кобрата го даваха и по немския канал SАТ1, който е част от фюжън пакета.
-
Цитат:
ockac23
Боксовия мач на Кобрата го даваха и по немския канал SАТ1, който е част от фюжън пакета.
Погледнах какво дават по всички Немски телевизии във Fusion непосредствено преди мача, но попаднах на безкрайните им реклами и се отказах да ги чакам да свършат, та за това гледах на Skay Sport 2. Иначе на сутринта вече имах въпросната Диема спорт.
Pat, намери ли разковничето на твоя проблем?
-
НЕ, от вчера всичко пак си работи без нищо да съм правил.
-
Здравейте, имам следния въпрос. Вкъщи сме с два приемника Булсат + Оптичен нет. Поради това, че сме с нет, предлагат на преференциални цени (абе за 9 лв май) да дойдат и да ни сменят приемниците с такива по IP. (доколкото разбирам чинията става излишна по тоя начин. Преимуществото било някой друг канал отгоре и че не зависи от климатичните условия. Е, предполагам, че има и разни екстри като записи връщаници назад, който едва ли ще ползвам. Та въпросът ми е, има ли смисъл от цялата работа? Качеството на картината по-добро ли е значително? Да ходя ли да ги сменям приемниците?
-
И на мен ми предлагаха но се отказах, много техни клиенти на тази услуга се оплакват че им насича телевизията. Явно още не са си оправили нещата и не си струва, иначе да няма да ти трябва антена и т.н.
-
Цитат:
vencifcl
И на мен ми предлагаха но се отказах, много техни клиенти на тази услуга се оплакват че им насича телевизията. Явно още не са си оправили нещата и не си струва, иначе да няма да ти трябва антена и т.н.
Благодаря!
-
Здравейте,
Рядко използвам приложнието за Андройд на Буслсатком ТВ. Тази сутрин реших да погледам през телефона и забелязах, че телевизите на нова-груп ги няма налични. Имали някаква причина? Използвам си акунта който съм получил от оператора. На приемниците вкъщи ги имам програмите. Последно преди около месец ги имаше каналите.
Поздрави!
-
При мене защо не насича?и то през WiFi,за кабел няма да коментирам.В два апртамента на 4 телевизора,2 през WiFi,2 на кабел и до сега не ми е насичало а го ползвам от както пуснаха фюжъна. Цитат:
vencifcl
-
Качеството им е скръб,както описват много в техния форум.Както се обедих за 5-6 години мъка.А пък ако решиш в техния форум да напишеш нещо,например само да сравниш цени,за които те много се хвалят,модератора веднага ти трие мнението и те гони от форума.
Жалки са,много жалки.Днес щели да оправят iptv,утре да имат място на спътника за hd...''Тука има,тука нема...''