-
Булсатком ТВ - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от
venko1407
Приложението в момента има две теми - за мишка и за дистанционно. Ако си с бокс, от дистанционното си смени темата на класическата.
А благодарско! Това не го бях забелязал. При мен дава две теми:
Фюжън - за дистанционно
Матириъл -за мишка
Аз не съм с бокс, а със стик с андроид, затова избирам с мишка.
За добавяне в любими канали се задържа натисната мишката продължително върху съответния канал.
-
Отговор: Булсатком ТВ - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
Имам проблем с приложението на Булсатком за телефон и моля за помощ. До смяната на оператора си вървеше нормално - и на мобилна връзка, и на wi-fi. След като минах от Мтел на Теленор, приложението работи само на wi-fi. През мобилна връзка зарежда, излиза менюто с програмите, но на всички телевизии дава черен екран. Логично, помислих, че нещо не е наред с нета на Теленор. Да, ама клипчета от Ютуб си тръгват на секундата. Връзката си изглежда екстра, с изключение на това приложение. Деинсталирах го, инсталирах го отново - същата работа. Ходих в офисите и на Булсат, и на Теленор - много чудене, много разцъкване и накрая - нищо. Едните казват - щом работи през wi-fi, значи приложението е ок. Другите: щом тръгват клипчетата, значи връзката ти с мобилния нет е добра. Баси случая. Едно от момчетата само спомена, че и неговия стар телефон (моя е такъв) имал същия проблем и "няма оправяне". Някой, ако може, да помага. Мерси предварително!
-
Мисля в настройките имаше опция да се избира между два видео декодера - пробвал ли си дали има разлика - при мен понякога се е налагало да ги сменям на стария телефон
-
Цитат:
svetlio1
Мисля в настройките имаше опция да се избира между два видео декодера - пробвал ли си дали има разлика - при мен понякога се е налагало да ги сменям на стария телефон
Пробвах, не става :(
-
Здравейте,
Имам фюжън комплект и вече не ползвам услугите на Булсат. Мога ли да го използвам по някакъв начин без Булсат или е безполезен без тях?
-
-
Според мен по добро от оригинално дистанционно няма, макар и на кабелен оператор.
Може да има функции които не работят с универсалното дистанционно и после пак да се наложи да се купува оригинално д/у.
Тези 8лв. не се дават всеки ден.:)
-
-
Как мислиш, дали всичко това което си изброил не е част от функциите !?
-
Това е въпрос на организация във вашата фирма, а не на Булсат. Тези, които щракат по цял ден да си го платят и толкова.
-
:offtopic: Баси фирмата, баси колегите! За да стигнете за 4 лв разлика до форуми и поръчки от Китай - по-добре напусни.
-
1 Прикачен файл(ове)
На моята работа караме с такова https://forum.setcombg.com/attachmen...id=28580&stc=1
от Шихо за 2-3 лева. Всички функции ги има, но са малко разбъркани..
-
Цитат:
preparatos
а нещо кодове допълнително вкарват ли се?
Мисля беше с натискане на бутон SET и задържането му, докато на екрана се появи банер за регулиране силата на звука, като отпускането му запаметява последния бранд.
-
Моля без повече цапане на темата.
Цялата дискусия в последните постове е абсурдна.
Има оригинално дистанционно на достатъчно ниска цена от 8 лева, а в 20 поста се обсъжда и се стига до обиди поради наистина странното решение да се търси вариант с цената на една бира по-евтино с доставка от Китай!
Ако това е съществен проблем - публикувайте банкова сметка тук - лично ще преведа 4 лева по нея за да си спестя бъдещото триене.
-
Вече две години съм абонат на БСК телевизия и интернет. Уж всичко е ок, но понякога ми замръзва картината, почти всяка вечер. Така ли е и при вас или се дължи се дължи на приемника.