HD-тата лека полека ги кодират, от днес са кодирани FilmBox Action HD и EuroSport2 HD. А bTV е free на 530 MHz от цифровия пакет. БНТ 1 HD също е free на 674 MHz.
Преглед за печат
Някой знае ли и може ли да каже дали М-Сат ще предоставят в близко време услугите си и в гр.Пловдив?
Canal HD - филмовия, дето е Испански нещо няма звук ! При Вас как е ?!!!
Аз имам звук на Canal HD.
Сега въпросът е, дали ще вдигнат таксата за пакета..и дали може да се прехвърлим от Макс пак на HBO HD без допълнителни договори и заплащане.
- 2,00 лв за MaxPack
- 3,90 лв за MaxPack + HD при едногодишен договор
В момента е 1.90 лв. за HBO HD, на промоция за 3 месеца, от четвъртия месец нататък е по 4.49 лв. - поне така разбрах при разговор с една мадама от офиса.
Как са аудио потоците ?
Има ли DD5.1?
дааа канаите които яха споменал че са ми кодирани на цифровата си ги намерих на аналоговата - пък ако има ползвам приемника не мога да гледам HD-тата пък без него мога и хем намирам и повече канали ;p а модул и карта не мога да си го позволя все още
Ако си на MaxPack и искаш да гледаш HBO HD, подписваш нов договор за една или две години с такса 20.90 за 1 тв.+3 лв. за всеки следващ тв., независимо че стария не е изтекъл т.е. като при мобилните оператори минаваш на договор с по-висока такса, като стария става нищожен. Обаче, ако искаш да минеш на по-ниска...:029:Това за 4,49 лв. е ново двайсет!
Явно в различните офиси обесняват различно.
И картата му остава за спомен щото новите модули си бачкат без карта :rolleyes:
Картата не ми трябва ли?Я кажете тука потребителите на мсат вие с какви модули сте, откъде сте си ги взели и като цена как са,и наистина ли картата не ми трябва въпреки че я дават безплатно за първия тв?
Ка модула по памет ми излезе около 90лв +
Я по добре влез тук - MSAT CABLE - желаното качество
Модулът си купуваш от някой офис на МСат той работи без карта. За др. ТВ ползвам Топфилд също работи без карта и е безплатен. По добре отиди в техен офис да ти обяснят всичко най подробно .
Успех !
Е нали ходих и ми казаха че имат cоnax smit който е със карта и струва 75 лева мисля че беше някъде а аз ги намерих в един сайта да се продават за около 30.А иначе топфиилда си е безплатен ноо за модулите на мсат не ми казаха че имат такива които бачкат без карти.И за мен не си струва да си копувам модул от техните офиси щото се намират нови на много по евтина цена както споменах.
За модула не са ти казали защото не си ги питал :-) Това са нов вид Ка модули които не ползват карта :-) до колкото знам те нямат други модули освен тези .
Аз съм с Conax модул за 60 лв. от МСАТ. Искам да го сменя за тоя новия модул, но някой тук беше казал, че за да взема новия модул, трябва да върна стария Conax. Новия модул казахте, че бил с вграден алгоритъм на Мсат. Което ще рече, че ако реша да сменя оператора е неизползваем, което е кофти за разлика от настоящия Conax, който е стандартен. Искам да попитам, заслужава ли си смяната с новия? Осезаема ли е разликата във времето за смяна на каналите, защото със Conax-a e малко бавничко, особено на HD каналите. Предполагам, че качеството на картината не влияе, все пак зависи от тунера на тв-то.