Отговор: М-сат кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от
pilot
С Conax-a е най-добре.
Изчерпателен отговор :rolleyes: Защо е най-добре? Новия модул прави проблеми ли? Дай малко повече инфо ако може.
В темата са обсъждани вече безкартовите модули, прочети /9-12стр./
Добре последно кой е най добре картовия или безкартовия и мога ли да си взема ако реша conax smit от друго място а пък от офиса да си взема само картата?
pilot ти каза да четеш /9-12стр./! Много зависи и от самия телевизор . Всеки приема картата по различен начин. Виж мнението на kamelot от стр. 11 - Всеки модул с карта може да се замени с разкодиращ модул, който работи без карта, понеже разкодиращия алгоритъм е качен в самия модул. Предимството е, че програмите се отварят по-бързо , отколкото в комбинацията модул+карта. Новите модули са BestCas, Made in Korea. Можете да си върнете модула+картата в офис на МСАТ и да поискате от новите. За по-сигурно се обадете да питате преди това.
Надявам се да ти се изясни вече всичко :-)))
Абе много са им надути цените на модулите в офисите бе конкс шмита струва 75 лева а аз го намерих чисто нов за 30 а пък за тея bestcas вече не ги знам по колко са но сигурно още по скъпи ще са от конакса.Някой знае ли откъде мога и намеря bestacas на по ниска цена?
Този за 30 лв внимавай коя версия на Conax е, че да не си го биеш в главата.
Цитат:
deian
Този за 30 лв внимавай коя версия на Conax е, че да не си го биеш в главата.
+1
Евтиния - скъпо плаща https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...32-u-10-e.html
Цитат:
vanio_93
Абе много са им надути цените на модулите в офисите бе конкс шмита струва 75 лева а аз го намерих чисто нов за 30 а пък за тея bestcas вече не ги знам по колко са но сигурно още по скъпи ще са от конакса.Някой знае ли откъде мога и намеря bestacas на по ниска цена?
Ти за 10 лв. ли искаш да купиш модул ?!!!
e не за 10 ама това 75лв дето го дават в техните им офиси за мен си е одиране на кожи отвсякъде.А иначе този дето го намерих за 30 човека незнае коя версия е тей че няма да рискувам понеже е от софия.Е добре вие тука всички от офиса ли си вземате модулите?
Цитат:
vanio_93
Е добре вие тука всички от офиса ли си вземате модулите?
Mоже да го вземеш и от друго място, обаче първо не знаеш каква версия ще ти набутат и второ, ако имаш някаква несъвместимост с телевизора или проблем с модула, в Мсат го сменят веднага с друг. А в магазин, как ще го тестваш със сигнал на Мсат?
А коя версия е добра на конакса?Иначе телевизора ми е LG 26LE3300 и явно 75 кинта не ми мърдат за тоя модул :(
Както ти каза колегата , вземай го от Мсат щото ако има проблем - ще го сменят .
Цитат:
vanio_93
Аз не мога да разбера: Даваш 1000 лв и повече за тв, наясно си че той /телевизора/ се продава без cam модул и трябва да си го купиш допълнително за да гледаш качествена картина, искаш да гледаш hd-пакета на МСат и казваш: ама модула с надута цена... Ами гледай си Topfield-чето, пусни го през чинчовете, щото скарт-кабела е по-скъп. :035: