-
Отговор: Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от
hakama
Взех
TCL QLED .. 43C721, 720lv - добра картина - много добра... от лаптопа, но от ТВ-
доста размазано /спрямо Сонито KDL/... Да няма някакъв проблем с технологията или?
Отделно, че го взех за село (само 43") - с чиния и сега ми казаха че приложението на
А1 Екслорър ТВ... било съвместимо само с ЛГ, Самсунг, Хисенс...и сега за Филипс правели,.. чудя се какво да правим (и договора е за 24мес, с 100ГБ нет), а ТВто не е голямо за да го държа в града (за филми и прочие) /основно за майка ми и ТВ беше взет/.
От тази тема става ясно, че скоро няма да има за ТСЛ... :mad:
Тъй като продажба/покупка ще е доста на минус.. има ли някаква друга врътка - така че да има запис на определени предавания или връщане?
ПП" С допълнително устр-во майка ми дали ще се оправи?!
XploreTV с чиния? Честно казано не се разбира много много какво искате да направите. Със сателитна чиния ли се предоставя ТВ услугата или с домашен/мобилен интернет?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Имам активиран A1 Xplorer Tv GO Standart за телефон и ПС брайзър с включенен пакет за Диема спорт. При вас колко месеца работи безплатно. На мен ми казваха че ще за 24 м колкото договора, а от скоро пише дата на която може би става платено. Дата е точно 6 м след активацията. Ако се плаща колко е таксата. Активирани са като дигитални услуги, към плана.
-
Цитат:
npb
Имам активиран A1 Xplorer Tv GO Standart за телефон и ПС брайзър с включенен пакет за Диема спорт. При вас колко месеца работи безплатно. На мен ми казваха че ще за 24 м колкото договора, а от скоро пише дата на която може би става платено. Дата е точно 6 м след активацията. Ако се плаща колко е таксата. Активирани са като дигитални услуги, към плана.
Излъгали са ви класически - типично като за А1. Diema каналите са 13лв. на месец и най-вероятно са ви били включени безплатно за първите 6 месеца само, през останалото време ще си плащате за тях или ще се наложи да ги спрете.
-
Наскоро сменихме старите приемници за интернет телевизия с новите, които са 4K и използват A1 Xplore TV.
Някой има ли представа дали записите на предавания от ТВ се правят на по-ниска от реалната резолюция, защото така ми изглежда?
И още нещо, има една супер дразнеща извита стрелка, която индикира, когато се гледа нещо старо ( а не живо ) предполагам няма как да се махне, но да попитам все пак?
Благодаря.
-
За второто, няма как да се махне. За първото, никога не съм правил запис след като мога да си го върна на другият ден.
-
Цитат:
stenly
За второто, няма как да се махне. За първото, никога не съм правил запис след като мога да си го върна на другият ден.
То и аз няма да правя записи, защото няма смисъл :) Просто пробвах и така ми се стори.
А за стрелката и часовника дано фикснат резолюцията и цвета, че изглеждат повече от грозно :)
-
Цитат:
nbotov
XploreTV с чиния? Честно казано не се разбира много много какво искате да направите. Със сателитна чиния ли се предоставя ТВ услугата или с домашен/мобилен интернет?
Някакъв тип е хванал майка ми за слушател и сега ще си ги чукаме от главата и ТВ-то и планът....
-
Гледам, че a1 са пуснали вече xploretv за всякакви телевизори с android tv версия 9 или по-нова. Ползващите го бихте ли споделили мнение за качеството на услугата/картината? Като бивш абонат на net1 и настоящ на една компания, закупила net1, чието име не бих споменал от злоба, май е дошло време да разкарам коаксиалния кабел, тъй като въпросната компания в скоро време ще го отреже като услуга. А категорично искам да се откача от тях. И тъй като дупчене на стени и прокарване на кабели за iptv устройства не ми е вариант, се чудех за новото xploretv.
Та - споделете мнения, моля.
-
Аз опитах да ползвам приложението на старото 55XE9005, крашваше и искаше логване през няколко минути. Сигурен съм, че ще изчистят бъговете, просто ще трябва време. Съпорта каза, че на стари модели Сони го прави този проблем и до няколко дена се очаква нова версия. Иначе картината е прилична и няма пиксализация.
-
Цитат:
bugslayer
Гледам, че a1 са пуснали вече xploretv за всякакви телевизори с android tv версия 9 или по-нова. Ползващите го бихте ли споделили мнение за качеството на услугата/картината? Като бивш абонат на net1 и настоящ на една компания, закупила net1, чието име не бих споменал от злоба, май е дошло време да разкарам коаксиалния кабел, тъй като въпросната компания в скоро време ще го отреже като услуга. А категорично искам да се откача от тях. И тъй като дупчене на стени и прокарване на кабели за iptv устройства не ми е вариант, се чудех за новото xploretv.
Та - споделете мнения, моля.
A1 покрай Blizoo все още предлагат телевизия по коаксиал, но не знам дали е вариант за нови абонати. Може да ги питаш, ще преместят сегашния ти коаксиал от нет1 към а1 и ще си спестиш дупченето.
-
Цитат:
berpan
A1 покрай Blizoo все още предлагат телевизия по коаксиал, но не знам дали е вариант за нови абонати. Може да ги питаш, ще преместят сегашния ти коаксиал от нет1 към а1 и ще си спестиш дупченето.
Говорил съм на няколко пъти с разни лелки от а1 и имам чувството, че говорим на различни езици. На въпрос дали мога да ползвам тв по коаксиал, стига да имат нужната инфраструктура във входа на блока, се почва едно мънкане и безкрайно рецитиране на абонаменти планове и цени. И така и не съм разбрал до момента дали мога да си прехвърля коаксиалния кабел или не.
-
Цитат:
bugslayer
Говорил съм на няколко пъти с разни лелки от а1 и имам чувството, че говорим на различни езици. На въпрос дали мога да ползвам тв по коаксиал, стига да имат нужната инфраструктура във входа на блока, се почва едно мънкане и безкрайно рецитиране на абонаменти планове и цени. И така и не съм разбрал до момента дали мога да си прехвърля коаксиалния кабел или не.
Аз бях на коаксиален(само) и се прехвърлих на explore(като коаксиалния си стои за преките предавания).Дали в твоя случай може -не знам.
А освен че хабер си нямат кво говорят и дали са лелки или момета внимавай с подписване на договори на таблет,защото могат да ти прибавят друг,което си е схема явно изисквана от мениджмънта,защото после се възползват от измамата по най-долен начин.
-
Коаксиалките трябваше да изчезнат в мрежата на А1 до края на тази година. В момента яко се напъват хората да минават на XploreTV.
-
Не коаксиала, а само аналоговите канали по него...
-
Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
В момента наистина е страшно. И трите оператора лъжат жестоко и най-нагло. Трябва да се чете всичко до последната точка и не се подписва нищо на обещания. И понеже съм сигурен, че четат и тук - да го духате мизерници нещастни, въже и сапун за вас!!!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk