Най важното, опитай се да запазиш ... как се казват тези пластмасови плоски... въжета цели, знам че е трудно но.. не невъзможно, опитай се да ги измушиш от страни, но ще ти трябва помощ, без да ги режеш, 2-ро виж дали всички аксесоари са оригинално запечатани и опаковани , което е знак че е нов а не върнат- разопакован, 3-то това виж цялостна на екрана, да няма следи от удар или натиск, че имам горчив опит с пукнат екран преди 2 години.
Задължително потърси помощ , кутията е голяма и тежка, аз извадих всичко предварително , като стойка, бокс и аксесоари, за да може по леко след тава когато го закарам вкъщи, тъй като при мен пристигна в офиса, докато бях на работа. Вече след като го сглобиш и стартираш, първото нещо е да изключиш всички интелигентни сензори за които ще те пита в началото и след това всички ЕКО настройки.
Направих кратко видео от къде става това.
И чакаме да споделиш впечатления.
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 18-07-22 в 20:00.
Здравейте, трябва да купувам за хола и съм се спрял на два модела, които ценово са ми ок, та LG OLED55A13LA, 55" или Samsung 65Q60A, 65" и защо?
Здравейте,
Сравнявате добър OLED със адски ниска серия / осакатена бих казал на Samsung Q60A... въпреки по-големия диагонал,
моя съвет е да си вземете https://www.technopolis.bg/bg/Televi...D-OLED/p/10292 C1 ако ще е LG, или по-добър клас LED от споменатия от Вас.
И двата са entry level, тъй че не очаквай чудеса. Ако не си имал допир до момента с олед или qled, определено ще те зарадват и двата.
Ако гледаш много футбол и подобни бързи спортове, samsung-a може да те разочарова. Ако пък вземеш олед, не може да го ползваш като фонов шум или ако стаята е прекалено светла.
Това не го разбрах, светла е стаята, в смисъл бели стени, има плътни завеси, но са по-скоро за декорация.Ако пък вземеш олед, не може да го ползваш като фонов шум или ако стаята е прекалено светла.
Имам предвид, ако тв е близо до прозорец и има директена слънчева светлина върху него, то тогава олед не е подходящ избор.
Здравей.. добър ОЛЕД А1 ??? Все си мислех че това е най ниския клас ОЛЕД телевизор който е на пазара, според мен сравнението е до някъде има резон, особено ако са на близки цени, макар че A1 има някои предимства пред Q60A и обратното ! А1 няма нито яркостта, нито процесора, нито гейминг екстрите на който имат всички останали ОЛЕД серии. Не разбирам защо някой би купил А1 на първо време. Струва адски много за това което предлага, а B1 е по добър по всички параграфи, а е малко по скъп, но аз лично не бих взел нито един от двата, разбира се . Ако някой е решил да взима ОЛЕД, добре е да се оглежда във високия клас като C1 и на горе, ако нямаш пари за него , по добре вземи QLED, ако ТОЛКОВА много имате мерак за ОЛЕД . поне "B" серията но, "А"... не бих я взел дори да си подпирам фикуса с нея.
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 19-07-22 в 20:06.
Признавам е не съм чел останалото ... след като видях "добър OLED" и "A1" в едно изречения, ми причерня пред очите и всичко останало изчезна (не се шегувам) ! За мен тези две неща са несъвместими, естествено че не притежавам А1, не съм луд, но да виждал съм го на живо.
Да, може би си имал нещо друго в предвид, че всеки един ОЛЕД е " добър " ако го сравнявам с нисък или среден клас QLED... което е така, но точните думи ти бяха " Сравнявате добър OLED със адски ниска серия QLED " . Ако А1 е добър ОЛЕД, то тогава няма лош ОЛЕД, затова реших да пиша, а дали пиша за спорта, явно не, след като за 8 години имам 47 поста.
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 19-07-22 в 22:36.