Отговор: Проблем с hbo go
Проблемът е глобален.
Можеш да посетиш страницата на HBO Bulgaria във Фейсбук и да прочетеш публикациите ,пълно е с оплаквания.
При мен също беше така доскоро , напоследък имам по-малко ядове ,но на почти всеки филм има поне по 1-2 мизерии.
Марката на телевизора е без значение , моят е Самсунг иначе , просто платформата им изпитва проблеми (или приложението ,знам ли и аз).
Поздрави!
Здравейте да подновя малко темата. Цяла година си гледах нво без проблем, но сега обновиха приложението и проблемите започнаха.Проблема се състои в следното, правя регистрация телевизора си работи. Влизам излизам от приложението без никакви ядове. Но изключа ли телевизора пак иска да го регистрирам. Много е неприятно. Къде бъркам или какво не съм направил, че всеки път забравя, че съм го регистрирал?Телевизора е самсунг 2012г. модел UE40ES6530
Цитат:
Първоначално публикувано от
tacho5
Здравейте да подновя малко темата. Цяла година си гледах нво без проблем, но сега обновиха приложението и проблемите започнаха.Проблема се състои в следното, правя регистрация телевизора си работи. Влизам излизам от приложението без никакви ядове. Но изключа ли телевизора пак иска да го регистрирам. Много е неприятно. Къде бъркам или какво не съм направил, че всеки път забравя, че съм го регистрирал?Телевизора е самсунг 2012г. модел UE40ES6530
При мен го имаше същият проблем , след няколко регистрации за няколко дни се оправи. Самото ново приложение е доста бъгаво и не добре направено.
Гледам в подписа че тв е доста висок клас. И да дообясня ситуацията. Ползвам данните на съседа си, самото тв също си има акаунт.Моя не е активиран така работеше както съм описал горе. Вчера реших да активирам акаунта направих нова регистрация. Пуснах един филм да върви без да седя да го гледам след 2 часа влизам в стаята и от нво няма и следа пак иска регистрация. А този път тв не е спиран!