Май само аз си мисля ,че това е политически , а не икономически проект.
Май само аз си мисля ,че това е политически , а не икономически проект.
Няма лошо. Сещам се поне за един, натирен наскоро от БНР, който би имал право на свободна изява там.
Този пост е редактиран от fbr; 15-02-16 в 14:20.
Нищо чудно на 1 март ТВ7 да "лъсне" с ново лого.
Да бе, на 9.02. щеше да има публична продан на активите на TV7. Някой има ли прясна информация какво става.
Не си само ти. Но ми беше интересно изчаквайки да почета колко надежди се изложиха за новия проект! Все едно ще се строи атомна централа
Всъщност си има бол руски канали за руснаците да си ги гледат и смисъла от такъв нов канал може да е или пропаганда или културен обмен (което ще се разбере/усети веднага със старта и). За третия възможен бизнес вариант аз лично не вярвам да има хляб у нашенско...
Колко милоооооо- ша ма умориш! Остава да кажеш, че и точно тези дето ги познаваш ще правят и канала, че с такова впечатление ме остави
![]()
То отдавна се говори, че след фалита на КТБ ТВ7 се финансира от руснаци.
Поредното предположение - тоест глупост. Не започвай с предубеждения - не всичко у нас идва от Кремъл..в ***** има доста частни медийни компании. Пропускаш, че може да е ориентиран към руснаците живеещи у нас.
Чудно защо нямаш такова мнение за американските и куп други чужди канали у нас - bTV, bTv Cinema, FOX, CNN.... - като при тях има доста елементи на пропаганда и лъжи. В противовес на тях ***** стартира канала https://www.rt.com/ който показва една различна гледна точка от тази представяна от американските телевизии по света - смея да твърдя че лъжите и манипулациите в него са далеч по малко.
Промиването на мозъци ще ти излезе много скъпо- около 70-80 милиона лева годишно....при това имай предвид, че всичко минава през мониторинга на СЕМ, които при откриване на подобна схема могат да отнемат лиценза.
HORIZON MEDIA TV
Централният им офис е във Варна.
Публичен регистър - Хоризонт Медия
Predavatel.com • Виж темата - "Хоризонт медия" стартира от март - HMTVЗа това, какво можем да очакваме, първо гледаме, разбира се, собственика. Има 4 акционери, физически лица, от които 1 е руснак - някой си Александр Игоревич Камынин. Гугъл ни подсказва, че у дома не е собственик, а генерален директор на някаква телевизия със студио - "ТЕЛЕВИЗИОННАЯ КОМПАНИЯ "НОВЫЙ ВЫБОР" (ТКНВ), която има 3 канала. Алтернативното й име е "NEW CHOICE TELEVISION". За 2009 г. нето продажбите им са (едва) 9 млн рубли, постигнали са загуба от 6.6 млн рубли.
По-нататък, "Телевизионная продюсерская компания «Новый выбор» создана в 2005 году с целью производства и распространения тематических каналов для платного телевидения. Инициатором ее создания явилась Группа компаний «Национальные кабельные сети» и инвестиционный фонд DELTA PrivateEquityPartners." Този фонд е регистриран в Дубай, има офиси по цял свят и т.н.
Документалните филми са в канала "Совершенно секретно" - явно именно тях ще рециклират за България. Имат си уеб сайт - Совершенно секретно ТВ. Доколкото виждам, предлагат няколко поредици, които обаче не са документално кино, а са си предавания. Това са следните: "Портреты" (секреты успеха и тайны личной жизни российских звезд), "Час Кучера" (громкие дела и политические скандалы, самые современные достижения науки, техники и медицины, настоящий мир искусства подлинное лицо шоу-бизнеса) с водещ Станислав Кучер -известен критикой современной российской власти и резкими оппозиционными либеральными взглядами, и "По секрету всему свету" (закулисье светской жизни и тайны звезд, закрытые вечеринки и backstage модных показов, о ком говорят в кулуарах и спорят на страницах газет).
Общо взето, не попаднах на никаква връзка с някой олигарх, по-скоро нещата говорят за това, че каналът е опозиционен (опозиционен на сегашното управление на *****).
Този пост е редактиран от hristoslav2; 15-02-16 в 17:09.
Ами всъщност точно с тях се познавам. "Студиото", ако може да се нарече така е във Варна, в Бизнес Инкубатора до Института по Метеорология и Хидрология. По думите им ще е канал с културна насоченост, без новини и тем подобни - ще пускат документални, научнопопулярни филми и за пример за сериал дадоха Д-р Живаго.
Потвърждавам поста на христослав2 - директор е Каминин, а за техническото обезпечение отговаря Андрей Чекунов.
Този пост е редактиран от AC_From_Hell; 15-02-16 в 16:48.
Чакай сега, да съм казал, че става дума за промиване на мозъци с руски перални. Даже в следващите постове съм подкрепил идеята и техния глас да се чуе. Защо подскачаш като ужилен. А пък разликата в едните и другите медии ще бъде в сутрешните блокове, да прочетем правилните вестници, да поканим правилните коментатори, после ще е едно и също, по единия канал "тото шанс, по другия "шанс тото", по единия турски сериали и холивудска тематика , по другия "държавна" тематика. Преди време, тук бях споделил моето мнение, че телевизиите в сегашния си вид си отиват, и единия от тези, които са одобрили моето мнение си ти. Сега, като се разбра, че става дума за руска телевизия подскачаш. Принципността нещо ти се губи.
- - - - - - - - - -
Аз продължавам да съм сигурен ,че става въпрос за политически проект. Туй за бедни акционери,филми с културна насоченост да ги разправят на другиго. Учреждението от "Лубянка" си знае работата.
На времето слушахме "Свободна Европа" и BBC. Това ще е подобен проект, политически, разбира се.