Здравейте. Някой ползва ли услугите на кабелна телевизия СПРИНТ? Обмислям да минавам към тях в началото на другия месец, в момента съм на blizoo (МТЕЛ), но не съм доволен - конкретно за гр. Шумен - Шумен СПРИНТ и ме интересува дали мога да ползвам CI модул от blizoo с техните карти? Имам два такива модула налични - Conax DVB - CI & CI Plus, designed by NEOTION, брандирани с лотого на blizoo. В момента ги ползвам с техните карти. Днес ходих до офиса на Шумен СПРИНТ, служителката включи единия модул за няколко секунди с тяхната карта и каза, че бил кодиран, аз не успях да видя какво изписва на телевизора, тя го извади и отказа да го пробва отново, не искаше да пробва и другия - още в началото като видя, че са на blizoo и каза, че били кодирани. Предлагат модули по 60 лв., каквито няма да си купя, в продавалник се намират и за по 20-30 лв.
Въпроса ми главно е: дали всички модули на blizoo са кодирани към тях и не могат да се ползват с карти на други оператори, и ако някой ползва услугите на Шумен СПРИНТ, дали е доволен от интернет връзката (отпика) и кабелната цифрова телевизия?