Резултати от 1 до 5 от общо 5

СПРИНТ - CI (CAM) модули съвместимост

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2018
    Мнения
    438
    #1

    СПРИНТ - CI (CAM) модули съвместимост

    Здравейте. Някой ползва ли услугите на кабелна телевизия СПРИНТ? Обмислям да минавам към тях в началото на другия месец, в момента съм на blizoo (МТЕЛ), но не съм доволен - конкретно за гр. Шумен - Шумен СПРИНТ и ме интересува дали мога да ползвам CI модул от blizoo с техните карти? Имам два такива модула налични - Conax DVB - CI & CI Plus, designed by NEOTION, брандирани с лотого на blizoo. В момента ги ползвам с техните карти. Днес ходих до офиса на Шумен СПРИНТ, служителката включи единия модул за няколко секунди с тяхната карта и каза, че бил кодиран, аз не успях да видя какво изписва на телевизора, тя го извади и отказа да го пробва отново, не искаше да пробва и другия - още в началото като видя, че са на blizoo и каза, че били кодирани. Предлагат модули по 60 лв., каквито няма да си купя, в продавалник се намират и за по 20-30 лв.
    Въпроса ми главно е: дали всички модули на blizoo са кодирани към тях и не могат да се ползват с карти на други оператори, и ако някой ползва услугите на Шумен СПРИНТ, дали е доволен от интернет връзката (отпика) и кабелната цифрова телевизия?

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Mar 2018
    Мнения
    438
    #2

    Отговор: СПРИНТ - CI (CAM) модули съвместимост

    Хайде де, форум? Никой ли от цяла България не ползва този оператор? Дайте поне отзиви - доволни ли сте, как е интернет връзката нещо? Скорости, забивания, повреди...всякаква информация ще е от полза!

  4. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006
    Мнения
    5,235

  5. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,604
    #4

    Отговор: СПРИНТ - CI (CAM) модули съвместимост

    Спринт ползвам кабелна ТВ от над 20г., но в Плевен. От гледна точка на сигурност (имах преди години 2 поразени от мълния ТВ) ползвам сеттоп боксове, като още една защита. От както съм с тях, нямам поразен ТВ, а точно до нас редовно си падат мълнии. Винаги съм ги взимал свързано с някоя промоция - 2 без пари, 1 за 30лв. Чел съм, че много трудно се ползват неща не предлагани от тях, свързано с кодировка. Но това е за Плевен, дори не знам кога са стигнали до Шумен. Интернетът им в Плевен, също се предлага от над 10г. Там има повече забележки, но като цяло става.

  6. Member
    Тук е от
    Mar 2018
    Мнения
    438
    #5

    Отговор: СПРИНТ - CI (CAM) модули съвместимост

    Мен ме интересува за кодировка на модула - примерно като се сложи карта на СПРИНТ дали ще работи. Така или иначе почти съм решил да ги тествам, другата седмица ще отида да подам заявка за свързване и да подпиша договор. Мисля да проверя и networks какво ще ми предложат и дали ще има нещо по-добро случайно. При тях незнам ако искам CAM модул/карта какво се заплаща - никъде не намерих цени в сайта.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Продавам Спринт Аполон 2012
    От ivanxxx във форум Приключили продажби
    Отговори: 4
    Последно: 28-02-13, 11:58
  2. Продавам RAM модули за десктоп и лаптоп
    От raymen във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 26-03-12, 17:39
  3. продавам КА модули за цифр.телевизия
    От plamenVd във форум Продава
    Отговори: 2
    Последно: 20-02-12, 23:17
  4. 1ГБ модули - кой да бъде?
    От LordOfEvil във форум Общ - хардуер
    Отговори: 0
    Последно: 16-01-06, 10:36
  5. GPS - модули за PDA, лаптопи и т.н.
    От gabor във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 08-09-05, 12:27

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе