НТВ, Диемите, BTV cinema и comedy в HD, кода?
Днес се замислих, че от как почна уж "цифровизацията" тъдява и последвалото минаване на HD, само НТВ и съпътстващите я Диеми си стоят в SD и не мърдат ни на йота. Изключвам разбира се спортните канали, там може би има изискване за качество на сигнала, но основните им програми са си бозави и до днес. Същото се отнася и за BTV cinema и BTV comedy. Интересно ми е дали някой знае защо НТВ и BTV не минава в HD? Пари явно имат, щом плащат за брадъри, фермери и сериали, които само служителите в апаратната им гледат. То вече 4К излезе, а нашите симпатяги бичат SD та им пукат ушаците.
Отговор: НТВ, Диемите, BTV cinema и comedy в HD, кода?
btv cinema/comedy си имат ХД версии - виж при каналите от групата на Нова положението е трагично - там понякога им е трудно още да открият 16:9 формата. Платаните им спортни канали лъчат мазньоч от студиото и повторенията като сниман с охранителна камера ... нищо че вече няколко години събират не малки такси за два канала ... толкова не можаха да купят един по-мощен компютър и два сматфона от висок клас и да снимат студиото поне в 720р ;) :))
Цитат:
Първоначално публикувано от
svetlio1
btv cinema/comedy си имат ХД версии... ;) :))
Адаш (и аз съм Светльо :p), сигурен ли си, че имат HD версии? Ако е така, веднага започвам рев по адрес на НЕТ 1 :)):)):))
НТВ са УНИКАЛНИ!!! Нали съм гламав, плащам за Ф1 да зяпам как кретаме последни (вентилатор на Макларън съм)... понякога уж на HD пускат сигнал от студиото, който е силно казано SD. За другите им канали нямам думи, това за смартфоните ми хареса, а една щайга за HD не е милиони... ама нали трябва да има кинти за оная кифла Гала, уродите брадъри и тъпизмите на братята арменци :mad::mad::mad:
групата на Нова,наистина е с отвратително качество на картината-но по-големият проблем е СЪДЪРЖАНИЕТО...при НОВА тв, то е БЕЗУМНО....
от НОРМАЛЕН човек ,няма какво да се гледа
Цитат:
Първоначално публикувано от
Leo Rojas
при НОВА тв, то е БЕЗУМНО....
от НОРМАЛЕН човек ,няма какво да се гледа
Ето виждаш ли - точно са го насочили съдържанието си към масовата аудитория. Нали са втори по рейтинг...
1 Прикачен файл(ове)
безплатно може с HD качество да си намериш IPTV плейлисти с ТВ програми и видеосъдържание - и чужди, и български - може и на Андроид устройство, може и на WIN - лошото е, че хубавите скоро блокират
Виваком (IPTV) пуснаха преди няколко месеца ХД версиите на cinema/comedy , а мисля и при Близу(А1) ги имаше.