Относно буквите при Самсунг: Подредени от най-нисък клас към най висок - T, S, R, M, N, F. Като клас F все още няма в БГ. Той ще е пълен HD. :ole
Преглед за печат
Относно буквите при Самсунг: Подредени от най-нисък клас към най висок - T, S, R, M, N, F. Като клас F все още няма в БГ. Той ще е пълен HD. :ole
Здравейте,
Колебая се между следните модели 32" LCD-та.
Някой има ли наблюдения върху тях?
Как мислите, дали е по-изгодно да се купува около коледа или да изчакам след 01. Януари.
Samsung LE32 S71B
Samsung LE32 M51
Philips 32PF5331
LG RZ-32LC25R
Panasonic TX-32LE60P
Sony 32U2000
Sony 32S2000
Здравейте,
И аз като колегата много се колебая дали да си взема нов LCD за коледа или да изчакам EU. Аз се спрях на 37 инча, но се колебая LG или Самсунг. Моля Ви да ми дадете съвет кога да си взема ТВ и ако може да ме посъветвате кой от избраните модели е най добър:
LG 37LC2R
LG 37LC3R
Samsung LE-37S71B
SAMSUNG LE-37R72B
или някой друг по-добър.
Благодаря Ви.
Albers, много благодаря за информацията. Да разбирам че http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09016022 е един доста добър избор?Цитат:
Първоначално публикувано от Albers
А относно буквите в означенията на моделите на всяка фирма, защо не направите една отделна тема, където да се изкарат основните серии на производителите на ЛЦД (като по-актуални), подредени във възходящ ред, така че да може всеки да се ориентира по-лесно какъв точно клас телевизор му е по джоба? :Drinks:
Поздрави
icog, и аз към него (Samsung LE32 M51) се ориентирам, но ме притеснява само, че го дават на 50 Hz. И каква е разликата м/у DNIe и Upgraded DNIe? Кое е по-доброто?
Явно Upgraded DNIe ще е по-новото :). Една от многото технологии за не-знам-какво-си, предполагам всяка фирма си е разработила нещо си за подобряване на картината и образа. Всички естествено са ги патентовали, кръстили различно етц. В крайна сметка потребителя едва ли ще направи разлика в качеството на крайния продукт от един и същ клас на различни фирми, но друго си е да забичиш една емблема "Upgraded DNIe" :ole.
А въпросния самсунг го гледах вчера в техномаркет, бяха пуснали някаква Х-Бокс игра с рали - скорост, пушеци, ефекти - всичко изглеждаше повече от прекрасно. Очаквах замазвания и други извращения но не ги видях дори от метър и половина. Предполагам модела е по-старичък и в момента са го намалили за да се освободят и направят място на следващия. Който пък сигурно ще има "High Dencity Upgraded DNIe" :016:.
Някой има ли нещо против въпросния SAMSUNG LE-32M51?
icog, martok!
Моделът на Самсунг който сте си харесали е добро решение, но вече е доста остарял. Аз лично бих ви посъветвал да дадете още 500 лв. (ако имате възможност) и да си вземете доста по новият модел R71 или R72 (реално няма разлика между двата). Те с много по добър дизайн и с много по добри характеристики (цветове, контраст и т.н.). Естествено 500 лв. са си 500 лв., но вие си решавате, дали си засужава.
Успех.
Гледам, че на по-старите модели е UPGRADED, а на по-новите само DNIe. Albers, благодаря за предложението. Ще отида да го видя. Лошото е, че като питаш продавача каква е разликата м/у 2-та модела (освен цената), той не може да ти отговори. По това което пише на сайта не виждам някаква съществена разлика.
Поздрави
Пардон. Виждам че контраста е 5000:1
При тази цена на Samsung LE-32R72B, какво мислиш за Sony 32S2000?
Albers, може ли да ми препоръчаш 37 инчов ЛЦД. Изчетох форума но аз самия не мога да реша ЛГ или Самсунг. И двете марки са добри, ходих на различни магазини в Бургас (Техномаркет, Технополис, Ритони и др.), но явно там не са настройвали за най-добър образ ТВ. Ще съм ти задължен ако можеш и да ми кажеш и дали е по-добре сега за Коледа да си направя този подарък или да изчакам нова година. Благодаря.
acho_pacho, въпроса не е към мен, но от някъде чух, че вътре в LG-то е BEKO (като климатиците :)) В Техномаркет ми препоръчаха Samsung или Sony ако ще е LCD, а на LG и Philips плазмите им били по-добри.
Между другото, моя колега си купи 37" LCD LG миналата коледа и е доволен. А той е разбирач. Тъй, че ....... мнения всякакви.
мерси martok,
не съм много учуден ако това се окаже вярно за ВЕКО, но по-скоро са сглобени в Турция в завод на БЕКО, а не са с части на БЕКО (те само сглобяват си мисля аз като неспециалист).
acho_pacho
Вероятно си прав. знам само за климатиците, че имат завод в Турция.
Моят съвет към всички е: отидете в някой магазин в който предлагат телевизорите между които се колебаета, кажете на някой от продавачите да ви пуснат някое DVD в стандартна резолюция и сравнявайте. Ако картината е задоволителна няма причина за притеснения. Ако после имате забележки към картината докато гледате телевизия, просто си сменете кабелния оператор и си пуснете цифрова/сателитна телевизия.
Albers
Напълно си прав (око да види, ръка да пипне), а цифровата TV си е просто задължителна.
LUDIA
след като продаваш TV, какво мислиш по въпроса кога да се купува - преди или след EU.
Здравейте!!!
Аз си купих сега, защото като гледам какво ни готвят след 01.01.2007 г. не ми се мисли!!!
Гледната ми точка е от страна на човек занимаващ се с внос на всякакви стоки в страната, но преценявайте...!!!