Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
Здравейте, от доста време следя форума и се опитвам да се ориентирам в джунглата от мнения и препоръки при избор на LCD TV. Пообиколих по магазините и порових в нета и май вече поне знам какво искам - 37", ще го гледам от около 2.80-3м, цифрова кейбълтел за футбол и двд, по възможност 100 хц (май наистина е от значение), около 2000 лв +/- 300.
Прави ми впечатление, че изборът за този размер е най-ограничен. В Технополис се загледах по LT-37P80B, FULL HD?! :
http://www.jvc.bg/product.php?id=LT-...s#product-tabs, забутан в един ъгъл, според мен предаваше добре на общия фон, реално нямах база за сравнение, тъй като там пускат аналогов сигнал за всички модели и поне аз не намирам потресаващи разлики.
Като опция ми е Panasonic TX-37LZ70P:
http://www.expressshop.lv/index.php?...n&cur_type=eur май не е на 100 хц.
В този клас е и TOSHIBA 37X3031DG :
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09033246 но за тях четох, че цветовете са малко пресилени.
Във форума не съм чел отзиви за тези модели, с радост бих чул и вашите препоръки за LCD 37" за около 2000 лв +/- 200. Мнооого ще съм ви благодарен за конструктивни коментари!
37P80 не е FULL HD иначе е чудесен телевизор, FULL HD е V серията,но доколкото знам 37" в България поне няма,а и цената ще е друга за тези пари ще трябва да се задоволиш или FULL HD или 100Hz.
Ми така пише на сайта на JVC България, че е FULL HD - http://www.jvc.bg/product.php?id=LT-...s#product-tabs, иначе и цената ми се видя доста атрактивна. За Panasonic TX-37LZ70P можеш ли да кажеш нещо?
Цитат:
Първоначално публикувано от madmaxx
37P80 не е FULL HD иначе е чудесен телевизор, FULL HD е V серията,но доколкото знам 37" в България поне няма,а и цената ще е друга за тези пари ще трябва да се задоволиш или FULL HD или 100Hz.
С удоволствие разгледах форума, и видях ,че админите тука добре работят, и нивото на информация е на доро ниво.И така - и аз обиколих в бургас- ама продавачите са мноо зле и незаинтересувани .
Гледах за 26-27 инчов лсд,до 32- все тая?? резолюцията на 26-27 се оказа по-добра от 32??.Говоря
за цени до 1200лв.Чак над 1500 лв 32 стават добри.тука доста оплюха Самсунга, но картината на повечето му модели е по-добра от аналогичните модели на др.марки??Вярно е че на КиК сервиза е зле , ама дайте модели 26-32 инча до 1200 лв?
Цитат:
Първоначално публикувано от Murrey
Пише,че е с DynaPix HD процесор-това ще рече,че е едно ниво над G-серията(DynaPix Plus)!Teлевизора е 100Hz и напълно заслужава парите си!Проверено!!!
Цитат:
Първоначално публикувано от Murrey
Не е. Нещо от jvc bg са се позаблудили. :)
Не съм го гледал, но констраста му е зле на хартия.
Има ли детайли в тъмните сцени?
За панасоника съм писал миналата година.
Много накъсва при панорама. Другото му е доста добре.
miroBurgas-моя съвет е все пак да си вземеш 32 инча. Моя съвет също така е за Самсунг 32R87/87 или S87, това са ТВ с много екстри бих казал. Много HDMI(3),оптичен аудио изход(това го писаха като екстра на някакво скъпо Сони,а го има в R8 серията),VGA,цифров тунер DVB-T. А ти си забелязал че и картината не им е зле,най-добре се сравнява в Технополис, там ТВ от един клас, но различни марки са наредени един до друг. Абе какво да говоря информация за тези ТВ има навсякъде, докато за други няма почти нищо. И все пак говорим за 1200 лв, всяко нещо си има цена, а тези имат много добра стойност за цената си. За съжаление много от конкурентите на тази цена са голи от към екстри. Но до един-два месеца ще излязат новите модели на всички марки. Ще бъде доста интересно.
Westinghouse предлагает бесплатные обновления для LCD телевизоров !!!
Покупателям, которые недавно приобрели LCD телевизоры, не стоит опасаться того, что современные технологии вскоре устареют.
Компания Westinghouse Digital планирует обеспечить возможность обновления некоторых функций для HD телевизоров по сети.
Зайдя на сайт компании, пользователь может скачать новые программы для повышения качество звука и цветности на USB-носитель,
а затем закачать файлы на телевизор через стандартный порт:
http://www.westinghousedigital.com/
russiadiginews.
купих си шарп46хл2л голяма борба пада с настроиките с булсатком сам помагаите 6те бада благодарен :help
Цитат:
Първоначално публикувано от marinov111
купих си шарп46хл2л голяма борба пада с настроиките с булсатком сам помагаите 6те бада благодарен :help
Какво толкова има да се бориш?Закачаш декодера със скарт кабел и готово.И се научи да пишеш.
какво ви е мнението за този  PANASONIC TX-32LX70P ,заслужава ли си парите
..В саита нa  PANASONIC пише че има DVB-T но другаде не видях да пише че го има и никаде непише колко е времето за реакция.
И имали разлика на 100HZ в сравнение с др  lcd tvкоито са 50HZ нека които го има да си каце мнението.
Наистина, дайте, моля повече разяснения за разликите 50/60 и 100 хц и по-точно какво да гледаме при избора на ЛЦД 100 хц. Едни консултанти ми обясниха, че не трябвало ТВ-то постоянно да работи в режим 100 хц, показха едно Sony KDL 32D3000K, което работело при3 режима честота., това дали е стандарт? И също така, когато трябва да избираме 100 хц или Full HD, кое да предпочетем, в зависимот от това какво ще гледаме повече ТВ или филми от компа (според мен 100 хц за ТВ, тъй като Full HD няма, такъв сигнал може само от компа да се извади)
Цитат:
Първоначално публикувано от xsw
какво ви е мнението за този PANASONIC TX-32LX70P ,заслужава ли си парите
..В саита нa PANASONIC пише че има DVB-T но другаде не видях да пише че го има и никаде непише колко е времето за реакция.
И имали разлика на 100HZ в сравнение с др lcd tvкоито са 50HZ нека които го има да си каце мнението.
Според мен си заслужава,но парите за които е в момента 1449 лв ,защото когато беше 1800лв отиваше доста по-близо до Sony KDL 32D3000K,което според мен е доста добре. Аз си купих Панасоника и съм доволен,няма DVB-T,но картината му на нормална ТВ е перфектна в сравнение с други LCD-та които съм гледал. 8 мс време за реакция.Има разлика между 100 и 50 херцови LCD-та най-малко 100-те херца изкарват по-добра картина,на TX-32LX70P няма възможност за избор ,стои си на 100херца постоянно.
и да те питам имали замазване при бързи движения