Re:Препоръчвани модели LCD и плазма HDTV! - 07.01.2009
   granity пак е дрънкал глупости :D

"най-големият оборот на ТМ от телевизорите се реализира от Бургаския регион"
Най-голям оборот като цяло в ТМ са 1. ТМ-3, 2.ТМ-Варна

"Като си говорихме и за DLP телевизорите из Слънчев бряг са най много бройки и то на доста по високи цени отколкото в момента са"
От къде пък я извади тази статистика? 

За поръчките си прав но в повечето случаи минават само документално 

qbadabaduuu, въобще не ме интересува мнението на някакво консултантче,колко стаж имаш в сферата не се знае,консултирай си хората и недеи да мислиш за статистиките.Доколкото се сещам работеше последно в ТП.Няма как да знаеш с твоята позиция обратната страна на медала.Щом съм прав за поръчките не ти ли идва на ум че за останалите неща няма защо да лъжа.Къде точно си работил и знаеш ли какво е DLP,за да пишеш така?Не чакам отговор няма смисъл да спамим темата.  
  В ТМ-3 съм работил стажа в сферата ми е 3год 

Ти да не си някой от централен офис ако е така знаеш какво е мнението за хората които работят там 
  Пак за P42G на Панас. - когато съм на телевизия (СКАТ Бургас с цифров тунер) при смяна на канали се забелязват хоризонтални бледи линии движещи се бавно от горе надолу като черното сивее. Виждат се и при гледане на някой канали с по-малък контраст. Надявам се да е от сигнала и дали има начин да се оправи това. Със стария телевизор с кинескоп нямаше такова нещо. При сигнал от pc-то няма проблеми, качеството е много добро с хубави цветове и контраст
   Цитат:

Първоначално публикувано от granity  
 Англичаните купуват селски къщи и NEO ,но виж руснаците са друга работа и говоря за комплекси като Garden of Eden-Св.Влас там има предимно плазми на Panasonic ,Pioneer и то високи класове.И не става въпрос само за там.Поръчките все пак минават през офисите на магазините .DLP-ги теглеха от цялата страна преди 2години защото само от там имаше поръчки за тях.Последния въпрос е без коментар.

Вероятно си прав
днес проверих и се оказа че Бургаски регион е най-големият платец на данъци в държавният бюджет-2милиарда лева годишно
/на второ място е варненският регион и на трето Софийски/като тези средства от данъзци се разпределят по цялата страна-тоест бургаски регион е най-големият дарител на средства за провинциите/а не София както твърдеше Бойко борисов/
така че е нормално магазините в Бургас да имат най-големият оборот от продажби
Това че англичаните купуват NEO не ме учудва-те са си необразовани а и тук не идва средната им класа а по бедните

може би не е зле да отворим и една тема за DLP и LCD проекторите
Lazarus 18 ако си спомняш беше ми обещал статия за плазмите :) -мисля че е по-добре да е за проекторите/ти си собственик на такъв и може да споделиш опит и наблюдения/
Ето примерно за какво да пишеш
LCOS прожектори
3LCD прожектори
Едночипови DLP прожектори
Тричипови DLP прожектори
Стационарни екрани
Мобилни екрани
надявам се че не те мързи :) може да бъдеш полезен не само със добрите си съвети/за което аз ти благодаря/

Цитат:

Първоначално публикувано от Georgepetrov137  
 Пак за P42G на Панас. - когато съм на телевизия (СКАТ Бургас с цифров тунер) при смяна на канали се забелязват хоризонтални бледи линии движещи се бавно от горе надолу като черното сивее. Виждат се и при гледане на някой канали с по-малък контраст. Надявам се да е от сигнала и дали има начин да се оправи това. Със стария телевизор с кинескоп нямаше такова нещо. При сигнал от pc-то няма проблеми, качеството е много добро с хубави цветове и контраст

Проблема с линиите идва от некачественият сигнал на Скат ,може и да е от скарт кабела

Препоръчителни модели LCD телевизори

[img width=512 height=600]http://www.imagesforme.com/out.php/i578919_listaLCDa.jpg[/img]

Препоръчителни модели плазмени телевизори

[img width=308 height=600]http://www.imagesforme.com/out.php/i578918_listaplazmi.jpg[/img]
  granity, qbadabaduuu.
Никой в този форум няма полза от това да се дърляте. Тук не е сцена за доказване на нещо а просто форум за помощ на тези, които имат нужда от това.
И двамата, заедно или поотделно, можете да бъдете полезни за тази цел, имайки пред вид опита, който притежавате. Спорът е нещо естествено, но има граници, чието прекрачване не носи нищо полезно на тези, заради които този форум е създаден.
:-) 
  Техномаркет уби конкуренцията с лопата :) ... 55X4500 за 6999 лв. ( записвам го в случай, че го променят ! )

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09046767

сигурно го нямат в наличност :))

http://www.dekom.bg/index.php?page=p...6184aefbb8a7cb

упс, ама верно май му пада цената :yikes

http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=12341
  Преди няколко страници има пуснат обновен списък на препоръчваните модели. Ще взимам 32" и се надявам да мина със средства от порядъка на 700-800 лв, защото забелязах, че има доста модели на почти всички популярни марки, които се вместват в тази граница. От препоръчаните модели обаче няма нито един подобен... Лоши ли са тези евтини модели? Заслужава ли си да се напъна и да дам 1000 лв за Тошибата, която е препоръчвана?
  Няма посочени модели в тази клас защото нямам наблюдения върху тях.
Нормално е да очакваш ниско качество като избираш модел от най-ниския клас. 
   Цитат:

Първоначално публикувано от headshotbg  
 Преди няколко страници има пуснат обновен списък на препоръчваните модели. Ще взимам 32" и се надявам да мина със средства от порядъка на 700-800 лв, защото забелязах, че има доста модели на почти всички популярни марки, които се вместват в тази граница. От препоръчаните модели обаче няма нито един подобен... Лоши ли са тези евтини модели? Заслужава ли си да се напъна и да дам 1000 лв за Тошибата, която е препоръчвана?

Виж това http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053924 още е в промоция(може би до утре )нов модел 2009г.
  Ще се разходя малко по-късно до Техномаркет да разгледам, мерси nkd.

lazarus18, благодаря за отговора :) Ясно ми е, че в случая по-високата цена почти винаги се отразява и в по-добро качество, просто се надявам някой да помогне с избора на модел от ниския клас.
   Цитат:

Ще се разходя малко по-късно до Техномаркет да разгледам, мерси nkd.

lazarus18, благодаря за отговора :) Ясно ми е, че в случая по-високата цена почти винаги се отразява и в по-добро качество, просто се надявам някой да помогне с избора на модел от ниския клас.

Ако можеш с още 80 лева да се напънеш за Филипс ето този модел влиза на промо на 879
 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053298
  Не съм специалист... Хареса ми Тошибата и направо я взех :) От няколко часа го зяпам и съм доволен от качеството дори и при кабеларка (е, пускат и цифров сигнал, но разликата в качеството не е особена, ако я има; поне има TV Guide :))

Благодаря отново на nkd за идеята ;)
   Цитат:

Не съм специалист... Хареса ми Тошибата и направо я взех :) От няколко часа го зяпам и съм доволен от качеството дори и при кабеларка (е, пускат и цифров сигнал, но разликата в качеството не е особена, ако я има; поне има TV Guide :))

Благодаря отново на nkd за идеята ;)

ЧЕСТИТО и НАЗДРАВЕ !!! Това ,че има добро качество и при кабеларката се дължи на RESOLUTION+ процесора ,който Тошиба е разработила за такива сигнали.
   Цитат:

Не съм специалист... Хареса ми Тошибата и направо я взех :) 

Честито и от мен! Ако имаш повече въпроси върху Тошиба-та, питай. Матриците са ни различни, но ако имаш въпроси за настройки от сервизното меню (ако стигнеш дотам), мисля, че бих могъл да бъда полезен донякъде.
:-)