Моля за помощ при избор на LCD
Здравейте,
много съм невеж по въпроса с LCD-тата, та затова ще имам нужда от вашата помощ. Дойде време и аз да си купя LCD, но въобще не мога да преценя кой е най-подходящият избор като модел 32'' или 37'' за бюджет с горна граница 1400лв. Ако може някой да сподели мнение или да даде препоръка, ще съм много благодарен :)
Re: Моля за помощ при избор на LCD
Ако можеше да се даде еднозначен отговор на твоя въпрос щеше да бъде много лесно. Ако не те мързи чети http://forum.setcom.bg/index.php/topic,35005.0.html
Re: Моля за помощ при избор на LCD
mitko99, няколкото тъпи и прости действия при избора са:
- Вземи си любимия филм, пусни го на телевизора, който най ти харесва по твойте критерии от всички,
които първоначално си разгледал и наблюдавай как се държи картината!
- Виж в любимите си сцени които познаваш добре дали нещо не те дразни в качеството при движението, контраста, цвета,
светлосенките при черните кадри, огледай общо картината от ляво на дясно като се движиш леко около телевизора за да разбереш
колко е добър ъгъла на панела. Обърни внимание!!! - какво виждаш по време на този малък тест и дали ти харесва всичко.
- За размера трябва да застанеш на такова разстояние от което ти ще гледаш у дома си и тогава ще ти стане ясно какъв размер да избереш.
- Смятам, че след тези си действия ще знаеш на 100% дали избрания от теб модел ще стане твой!
- Успех !!!