Привет... не съм сигурен дали темата е в правилния раздел, но рекох да споделя изумлението си. Зачитайки вчера новата промоция на ТМ, попаднах на предложение за пакетна цена на YAMAHA RX-V363TI ресийвър , YAMAHA DVD-S661 T - dvd player и колони NS-6900 + NS-P6900. Тъй като се интересувам от бюджетно решение в този стил, а това ми допадна донякъде, като двд-то ми е излишно, реших да обмисля евентуална покупка.
Ходих в два магазина на ТМ, но там ми казаха, че при тях го няма като комплект... та рекох си, ще видя на сайта къде се предлагат всичките компоненти. Какво беше учудването ми, когато се оказа, че ресийвъра го има само в ТМ - Ловеч, единия комплект колони само в магазина на Цариградско, другия се оказа, че въобще го няма в нито един магазин... и единствено двд-то се предлагаше в 6 магазина, като само един беше в София.
Въпроса ми е, доколко е атакуема такъв тип промоция от ЗЗП, тъй като е доста неприятно да се мотивираш за покупката на нещо, което реално всъщност не се предлага наистина? Няма да говоря за коректност от страна на предлагащите, този кораб отдавна е отплувал, но все пак това е фрапираща подигравка с евентуалните клиенти на въпросната фирма ... хайде да го нарека недоразумение, въпреки че 3 от 4-те компонента на въпросната промоция дефакто не могат да бъдат закупени... дори единия въобще не е наличен в цялата верига магазини.
Може би друг раздел е по-подходящ за такава тема, така че нека модератор премести темата , ако е уместно