Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
Цитат:
Първоначално публикувано от stekyman
Ами нека да напише и един дето реално го е правил и да сподели впечатления.
Или някой от продаващите 42LH4000 i LH5000 да сподели дали след превключването се поучава пълноценен LH500
поне що се отнася до възпроизвеждането на видео през USB.
Черпя бирааа!!! :Drinks:
Като отидеш да взиамш телевизора го пробвай това. Аз лично сум го правил и тръгва, но след това колеги казаха че не при всички се получава
Цитат:
Първоначално публикувано от valiak
утре ще ми докарат TV... а вече съм се напил :Drinks: са к'о прайм ...???
Я тези дето работят в ТМ 2крачки напред да им плесна по един :taz :2guns: :taz ... че последните 10дни ми .... :081:
Извинявам се за спама някой да го модерира ... :blob :yahoo:
Ако видите какво се случва със техниката по слкадовете гарантирам ви че нищо няма да си вземете :)
Цитат:
Първоначално публикувано от qbadabaduuu
Като отидеш да взиамш телевизора го пробвай това. Аз лично сум го правил и тръгва, но след това колеги казаха че не при всички се получава
Лошо....Щото у наше село... град де..., че и областен :) този модел се изчерпа - няма го нито в ТМ, нито в ТП, тъй, че ако го искам - 100 лв. капаро и го доставят..., ама като си го поръчал и тоя трик с включването на HD не работи - как да го откажеш????? Пък и кой ли ще ми позволи да го направя в магазина....
Май ще вземам LH5000 ili PFL7404..., няма да мога да спастря 300-400 кинта :081:
Ами нека да напише и един дето реално го е правил и да сподели впечатления.
Или някой от продаващите 42LH4000 i LH5000 да сподели дали след превключването се поучава пълноценен LH500
поне що се отнася до възпроизвеждането на видео през USB.
stekyman, не се притеснявай, става. Моят е LH 3000 и успях да го активирам без проблем. В менюто Tool Option 3 първият ред беше на 0(EMF JPEG, MP3) го сложих на 1, а на вторият ред DIVX на HD. В основното меню се появиха 2 допълнителни икони USB и вход. Когато в USB -то включих флашка или хардиск се появявят три икони на екрана- списък снимки, музика и филми. Избираш това което искаш и действаш. Когато гледаш филм и субтитрите не излизат както трябва, натискаш червеното копче на дистанционното и избираш език на субтитрите, или синхронизация .
това е от мен, ако искаш нещо друго, питай.
Купих си PFL7404.Не мога да пусна DVB-C тунера. От Форума разбрах че трябва да избера друга страна. Но в менюто няма изброени освен Великобритания,Франция,Източна и Западна Европа. Моля помогнете.Благодаря Ви.
Цитат:
Първоначално публикувано от nkd
lazarus18 Отделно много често се сравняват тукашните цени с цени на онлайн магазини в чужбина, а това не е коректно. Покупката по интернет е нормално да е по-евтина.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A къде са нашите онлайн магазини с такива цени. 5% отстъпка в ТМ , което е нищо,а за такива като ЕЛЕКТРОН БГ да не говорим. Така, че въпроса за цените у нас стои със "страшна сила"
В Англия SONY KDL-40W5500 излиза към 1600лв тук същият модел в момента е в ,,АКЦИЯ,, за 2200лв.
Цитат:
Първоначално публикувано от ste1
В Англия SONY KDL-40W5500 излиза към 1600лв тук същият модел в момента е в ,,АКЦИЯ,, за 2200лв.
пич вземи си го от Англия ще имаш украса за 1600лв
Цитат:
Лошо....Щото у наше село... град де..., че и областен :) този модел се изчерпа - няма го нито в ТМ, нито в ТП, тъй, че ако го искам - 100 лв. капаро и го доставят..., ама като си го поръчал и тоя трик с включването на HD не работи - как да го откажеш????? Пък и кой ли ще ми позволи да го направя в магазина....
Май ще вземам LH5000 ili PFL7404..., няма да мога да спастря 300-400 кинта :081:
Всеки ще ти позволи не се притеснявай
Цитат:
пич вземи си го от Англия ще имаш украса за 1600лв
Всеки ще ти позволи не се притеснявай
Въпроса е принципен в БЯЛИТЕ държави цените са много по нормални от тези две три фирми които имат абсолютен монопол в Б-я , не мога да разбера защо ще е за украса.
Нека той да каже, но при проблем - гаранцията? По въпросът за гаранциите и гаранционното обслужване още никой не говори какво правим, когато си купуваме от Европа....и имаме проблеми....
Много благодаря на отзовалите се hristoslav2, qbadabaduuu и da4o.
@hristoslav2: От линка, който си дал прочетох:
Цитат:
42LH4000 - 1920 х 1080,80,000:1,3мс,500cd/m2,10Bit,100hz,twin xd engine,DVB-T-MPEG-4 AVC(H.264),DVB-C,24p,Scart-2,Component-1,Digital Audio Out-1(Optical),HDMI-3,(D-sub 15pin)-1,PC Audio Input-1,RS-232C (Control / SVC)1,LAN (For Modem)1,USB 2.0-1(JPEG/MP3)
Би ли обяснил какво означава това - LAN (For Modem) ?
Привет, имам въпрос относно тези 2 телевизора http://demostore.elite.bg/42-lcd-aee...e-42d03-1.html, http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09040947 Кой е по добър, ще се използва както за телевизия, така и за монитор на PC от време на време.
Цитат:
Първоначално публикувано от sgp
Здравейте,кой от тези модели бихте ми препоръчали..... .Бюджета ми е около 1200лв.
Привет :-)
Тошибите ги забрави :-) Филипсът има повече тунери, възможности за свързване и опции, а Шарп-а - по-добра матрица. Изборът е твой - на място, след като ги огледаш и двата.
По принцип, можеш да погледнеш и това:
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052368
но е по-скъп и се съмнявам, че картината му ще ти допадне повече от на горните два.
Успех!
:-)
Цитат:
hristoslav2
разбрах го мерси. А да ме улесниш с дати може ли :)
последно по спомени Техномаркет имаше 4-ма собственици
-Красимир Гергов
-Инвестиционният фонд Екуест
другите два не ги помня
Цитат:
Първоначално публикувано от goroatanasov
Купих си PFL7404.Не мога да пусна DVB-C тунера. От Форума разбрах че трябва да избера друга страна. Но в менюто няма изброени освен Великобритания,Франция,Източна и Западна Европа. Моля помогнете.Благодаря Ви.
можеш да го пуснеш и от сервизното меню-писах затова в темата за матриците-прочети
SM->[ Options]->[Digital Broadcast]->[DVB-T Installation]->[On] (по-условие Country dependet)
SM-> [Options]->[Digital Broadcast]->[DVB-C Installation]->[On] (по-условие Country dependet)
Изключете и включете телевизора
Цитат:
Първоначално публикувано от visokolov
LG 37LG5000-категорично- Не го вземай
със слаб контраст- плоска картина без дълбочина
Цитат:
Първоначално публикувано от ste1
като искаш вземи си го от там -гаранцията важи и тук / там гаранцията му е 3 години тук е 2/
гаранцията на телевизор закупен от страна членка на европейският съюз - важи във всички страни членки
Цитат:
Много благодаря на отзовалите се hristoslav2, qbadabaduuu и da4o.
@hristoslav2: От линка, който си дал прочетох:Би ли обяснил какво означава това - LAN (For Modem) ?
DLNA-връзка чрез модем с компютъра-така можеш да гледаш филми и снимки от компа
нека някой който е пробвал DLNA връзката да сподели впечатленията си
Цитат:
Първоначално публикувано от sgp
подредени по картина
1,PHILIPS 32PFL5604H
2,SHARP LC-32X20E
3,TOSHIBA 32XV505DG
Цитат:
Първоначално публикувано от abcdefg123456
SONY KDL-40L4000K ще е по добрият при връзка с компютър-за картината си прецени сам на място/ограничени настройки и мен това ме дразни