Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
Здравейте ! Благодаря за добрата тема.
Нямах си напредстава от LCD/plasmi и понеже тия дни ще си зимам попаднах тук. :)
Имам един въпрос отностно SAMSUNG LE-40A656. Незнам защо , но ми изглежда доста примамлив ценa\качество.
Разполагам с 2000 лв. + /- 200-300 лв
Като цяло много ми харесва този модел A656. Все добри мнения четах из нета за въпросния модел.
Също ми хареса и SONY KDL-40W4000K.
Ако може да ме посъветвате нещо.
Цитат:
Първоначално публикувано от Alexi
позачети темата като за начало ... в другия форум писах за информацията и цената и
Кой по-точно е другия форум?
Благодаря :)
http://forum.setcom.bg/index.php/topic,34906.4460.html това е темата за 2008 година, има доста материал за четене :) успех!
И все пак да питам директно тогава, барем някой ми отговори :)
SHARP LC-42X20E моделът заслужава ли си ?
В момента в Техномаркет е към 2380 лв
Цитат:
Първоначално публикувано от artexa
Ами цената е леко висока за 42 ка - ама иди го виж. Ако ти хареса картината ти си решаваш!
SHARP LC-42X20E е страхотен телевизор,но не те съветвам да го взимаш от ТМ.По добре от официалният вносител,по ред причини.
Цитат:
Първоначално публикувано от artexa
Аз смятам, че за тези пари това е по-добро предложение:
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09040502
Единствения ясно изразен плюс на Sharp-a са 2-та инча по-голям екран.
Подкрепям мнението на lazarus18 и аз твърдо се ориентирам към този много добър модел на Самсунг (40А756).
Този модел верно ми изглежда оферта Самсунг (40А756). за цената си.
Мисля да ида да го видя в ТМ на живо. Пък ако е толкова добър го зимам.
Цитат:
Първоначално публикувано от sirgeorge
SAMSUNG LE-40A550 разликите между A550 и А536 са - време на реакция 5ms, наличие USB вход (WISELINK), PIP - картина в картината. Аз съм собственик на А536 прочети какво съм писал за него -
http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg319608, до голяма степен важи и за A550.
SAMSUNG LE-40F86BD е много добър модел от 2007 г. и нещо като A656 за 2008 г., за съжаление сигурно са останали само мостри от него, все пак ако намериш неразпечатана бройка си заслужава.
PHILIPS 42PFL5603D - нямам много големи впечатления от модела поглеждал съм го, но не съм се занимавал обстойно с него.
SONY KDL-40U4000K - не ми допадна как се справя със SD сигнала.
SAMSUNG LE-40A536 се държи много добре на игри, аз лично не забелязвам някакакъв лаг.
sirgeorge,мерси за отговора,последно се спрях на SAMSUNG LE-40A550 сега е на 1,329.05лв.,мисля че за тези пари взимам приличен LCD.Ще помисля 1-2 дена може би.
Henry, къде го има този модел? В сайта на техномаркет го няма :)
Току що се връщаме от магазина. Отидохме твърдо да купим на едно приятелче SAMSUNG 40A756. След тестването уж всичко си беше О.К., но човека нещо се двоумеше. Поразходи се из магазина и разглежда около час всички налични LCD TV докато запяхме други неща. Представете си изненадата ни в крайния му избор на телевизор! Взе PHILIPS 42PFL7603D/12. Може би най-добрия вариянт за момента в съотношение цена/качество/размер.
Цитат:
Първоначално публикувано от _HEnRY_
sirgeorge,мерси за отговора,последно се спрях на SAMSUNG LE-40A550 сега е на 1,329.05лв.,мисля че за тези пари взимам приличен LCD.Ще помисля 1-2 дена може би.
Цитат:
Първоначално публикувано от noobie
Henry, къде го има този модел? В сайта на техномаркет го няма :)
HEnRY прощавай за недоглеждането от моя страна отностоно въпроса ти за цифровият ефирен тунер в ТВ Samsung. SAMSUNG LE-40A550 няма DVB-T, останалите два модела А536, F86BD имат.
Ако не можете да си намерите A550 вземете си А558, макар че и този модел се среща рядко, но цената му е много изгодна. Разликата мужду двата е наличието на DVB-T тунер(A558) и в дизайна.
Според производителя LE-40A556/557/558/559 са идентични модели използващи един и същи панел и процесор, различават се по дизайна на корпуса. SAMSUNG LE-40A556/557/558 по празниците се продаваха на цена 1399 лв., явно само последният е останал с некоригирана цена.
Цитат:
Първоначално публикувано от Alexi
ХДМИ кабела може и 25 метра да е ,като е читав няма проблеми с него .. аз ползвам 10 метров бюджетен кабел без никакви грижи така че това да е най много 3 метра е глупост
Alexi,това за 3 -те метра не е глупост...ако не се лъжа Филипса имат някакви ограничения в дължината на кабела,но по-добре собствениците и знаещите да се произнесат...
Някой да има информация дали ще получават нови модели Самсунг и Сони скоро в Техномаркет?