hajigeo, благодаря за консултацията! Клиент съм на Евроком и имам цифрова с някакъв приемник от скарт към чинчове. Като сложаLCD (в момента съм на CRT) какъв кабел ми препоръчвате да ползвам, на кои входове с какъв кабел да вържа DVD и PC?
Преглед за печат
hajigeo, благодаря за консултацията! Клиент съм на Евроком и имам цифрова с някакъв приемник от скарт към чинчове. Като сложаLCD (в момента съм на CRT) какъв кабел ми препоръчвате да ползвам, на кои входове с какъв кабел да вържа DVD и PC?
Благодаря ти hristoslav2. PHILIPS ми хареса и на мен за тези пари. А има ли разлика между PHILIPS 37PFL5603D/в технополис - пише произведено в Полша/ и PHILIPS 37PFL5603D/10 / в техномаркет - пише произведено в Тайван/. Кой да взема?Цитат:
иначе от изброените от теб -обърни внимание на PHILIPS 37PFL5603D
малко ме изненада-не знаех че се внасят у нас тайванско производство
обикновено се внасят от Унгария/що се отнася до тези на които пише Полша имам съмнение-дали не са произведени в Калининград/*****/ руснаците имат гадния навик на произведените там да залепят още един стикер на гърба/върху оригиналният/ и на него да пишат-Произведено в Полша
Иначе не би трябвало да има разлика в качеството на тяхната зглобка-независимо къде се е състояла-частите идват от Китай
Сони 40S4000-не ми харесва картината му-неясни контури на обектите и малко странни цветове -поне за мен-опитвал съм се да оправя нещата със настройки-но не ставаЦитат:
Първоначално публикувано от noobie
Самсунг 40А536-добър е за монитор-а и съдейки че 2-3-ма от форума го ползват за игри би трябвало да означава че лагът е в разумни граници
но моя съвет е да отидеш на място с лаптоп и да тестваш /вземи и кабел/на някои не им прави впечетление малкия лаг но за други е дразнещо-прецени си сам
И двата са на едно ниво в обработката на SD сигнал
edit: SAMSUNG LE-40A656
Здравейте,регистрирах се днес,форума ми харесва,има доста полезна информация,но имам и някои въпроси,ще се радвам ако някой ми отговори.Разстоянието от което ще гледам е 2.5м,ще гледам цифрова кабелна телевизия,и филми от лаптоп през VGA,цената е до 1500лв.Спрях се на тези модели:
SAMSUNG LE-40A550
SAMSUNG LE-40F86BD
SAMSUNG LE-40A536
PHILIPS 42PFL5603D
SONY KDL-40U4000
Моделите на Самсунг незнам дали имат вграден тунер за цифрова кабелна телевизия.Ако може и други предложения.Мерси.
PS:И да попитам някой пазарувал ли е от electron.bg LCD/Плазма,и какво е общото мнение.
Помощ при този избор на LCD с възможно най-висок видим контраст, дълбоко черно, голям ъгъл на виждане и запас на острота и детайлност на картината. Най-важното картината да не тресе и да е с възможно най-плавното движение!!!
Трябва да се избере един телевизор 40'-42' размер от следните до цена 2500 лв.:
SONY 40V4000
SAMSUNG 40A656
SAMSUNG 40A686
SAMSUNG 40A756 - (може би най-добрия избор по горните изисквания)
LG 42LG6000
Имаше двоумене и за модела на SONY 40W4000, но се отказваме заради съществуващото дразнещо финно тресене на картината и при сверени няколко бройки и възможни всякаква настройка на сигнала. Бъгъв модел се оказа този W4000.
Благодарим за мненията!
Здравейте,
Имам следното питане. Спрял съм се на следните модели 32':
Philips 32PFL7803D
Philips 32PFL7403D
LG 32LG5700
Въпросът ми е следният кой от 3те ще се държи най-добре с свързан към него компютър през HDMI/DVI за гледане предимно на филми ? И имате ли идея каква реално резолюция поддържат през пс ? Малко ме обърка сайта на филипс единият е hd ready другият full hd, а и на двата им дават пс резолюция 1920x1080 60Hz.
Благодаря. Писах и чакам отговор.Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
SAMSUNG LE-40A550 разликите между A550 и А536 са - време на реакция 5ms, наличие USB вход (WISELINK), PIP - картина в картината. Аз съм собственик на А536 прочети какво съм писал за него - http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg319608, до голяма степен важи и за A550.Цитат:
Първоначално публикувано от _HEnRY_
SAMSUNG LE-40F86BD е много добър модел от 2007 г. и нещо като A656 за 2008 г., за съжаление сигурно са останали само мостри от него, все пак ако намериш неразпечатана бройка си заслужава.
PHILIPS 42PFL5603D - нямам много големи впечатления от модела поглеждал съм го, но не съм се занимавал обстойно с него.
SONY KDL-40U4000K - не ми допадна как се справя със SD сигнала.
SAMSUNG LE-40A536 се държи много добре на игри, аз лично не забелязвам някакакъв лаг.Цитат:
Първоначално публикувано от noobie
Въпрос към някой собственик на SAMSUNG 40A756 : http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09040502
- как се държи на SD и HD сигнал. Как е движението на картината, остротата на детайлите, дълбочината на черното?
повечето нови тв-та имат достатъчно цифрови вход/изход така че желателно е да използваш hdmi или компонентен (цифров или аналогов) вход/изход за да намалиш загубите. всичко зависи какво имаш на другото оборудване.Цитат:
Първоначално публикувано от plam12
за тунера на евроком, доколкото знам има само скарт (аналогов) така че май нямаш голям избор там. hdmi кабела да не е по дълъг от 3 м.
ХДМИ кабела може и 25 метра да е ,като е читав няма проблеми с него .. аз ползвам 10 метров бюджетен кабел без никакви грижи така че това да е най много 3 метра е глупост
щом така казваш, окЦитат:
Първоначално публикувано от Alexi
Помагайте и на мен :081:
Търся нещо хубаво 42 "
Още ли SHARP LC-42X20E е в тази графа??
Има ли нещо по-добро???? То има де, ама какво :blob1
позачети темата като за начало ... в другия форум писах за информацията и цената и