Привет :-)Цитат:
Първоначално публикувано от jovanoty
Тая истина е известна отдавна. Въпросът е да успееш да продадеш телевизора си на подходяща цена в момента, в който наистина пожелаеш нов.
:) :Drinks:
Преглед за печат
Привет :-)Цитат:
Тая истина е известна отдавна. Въпросът е да успееш да продадеш телевизора си на подходяща цена в момента, в който наистина пожелаеш нов.
:) :Drinks:
Това е почти невъзможно. Пазар за употребявана такава техника почти няма. Тая вечер бях с мой познат, на който му взехме преди близо 2 години от първите Pioneer Kuro 5080. Тогава му излезна към 5000 лева и сега ми вика, че ще му иска 2500 лева. Според мен повече от 1000-1200 лева трудно ще му вземе.Цитат:
Първоначално публикувано от adtomov
Той уж има кирилица, но нещо не иска да пише на нея :) Както и да е :) Знам че не го откривам аз, но ако повечето канали са HD, няма да я има нуждата да се сменя телевизора толкова често. Кадето и да погледнеш във форума всеки пита как е на SD сигнал, как е на двд рип и т.н., много малко да питат как е на HD. Аз лично имам стара плазма (на 3 години), и да ви кажа на дигиталния сигнал никак не му се кефя, и само за това бих я сменил. НО на HD е кукла :) Така че ако каналите бяха HD на дали ще я сменя скоро, въпреки че тук са малко повече от БГ :) Бтв колко е дигиталната тв в бг, тук с интернета идва кам 130 :(Цитат:
Първоначално публикувано от nkd
На аналогов или както ти казваш "не дигитален" сигнал трагедията е гарантирана и при моделите ,които имат екстри за подобряване на SD сигнала. При само добър дигитален ( цифров) SD сигнал или материал, тези "подобрители" в някои нови модели дават впечетляващ резултат . Тогава можеш де си помислиш за смяна на старото ТВ. Ама, ако сигнала и програмите са кофти или посредствени , гледай си "старата 3 годишна плазма" , която сигурно е още в гаранция .Цитат:
Доколкото разбирам от прочетеното из форума, за СД сигнал и спортни сцени най-добре се справя Филипс или се бъркам? Наистина основно към спорта съм претенциозен и бих искал да не се набутам на някое мазало... максимум 1.8 ще е разстоянието до телевизора. Мисля си че 32 ще ми е добре и до 1000лв бих отделил...
Вие какво бихте препоръчали?
jorki
Таз годишните модели на Sony серия W Panasonic серии G,V и Samsung 6,7 серия също се справят добре на SD сигнал. За 1.8 метра става 32" ,но помисли и за 37"-все пак телевизор се купува веднъж на 6-7 години.Според мен този 32"ще ти умалее след 1 седмица гледане.Ако искаш изчакай до 15 януари ще има нови промоции с цени по-ниски от коледните промоции.
Шарп пак си правят гавра с клиентите-промоция с 10лева надолу /1%/ :081:
от 2899 на 2889лв
http://www.sharpbg.com/index.php?itemID=326&group=1
според мен една промоция трябва да е с поне 3% надолу
Намалението е 0.344 % :-memnon. Без коментар....
hristoslav-е, според мен тези от Шарп-бг са идиоти (пак!), ама между нас да си остане....Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Ами не съм на зор, така че мога да изчакам и до 15 януари :)
На 15 януари най-вероятно вече ще се знае друга, по-късна дата, на която цените ще паднат още. Така може цял живот да си чакаш.
Ако имаш парите и си харесал нещо сега - действай.
Ами не съм се насочил към марка специално, но бих искал като си пусна булсатком и някой футболен мач да не се взирам да търся топката :)
Но пък от друга страна не искам да давам повече от 1000лв..и за това искам мнение на хора, които разбират повече :)
Да , сигурно цените ще паднат , но на непродадените стари модели !
Единственото сигурно е ,че самите телевизори на SHARP от LE-серията са световни шампиони по-нисък разход на енергия:LC-52LE700EV харчи само 98 W.Някъде четох,че след калибрация може да се постигне и още по-ниска консумация.Цитат:
Първоначално публикувано от pavele
hristoslav,ако не те затруднява,разгледай ги и кажи ,като картина как са,в сравнение с достиженията на другите производители./ако не се лъжа си от Варна/
Според мен за разстояние 1,8 м,32" ти е напълно достатъчен.Задължително гледай да има кабелен тунер/DVB-C/.Относно тези пари вариантите не са много-освен посочения от теб Филипс също и LG 32LH4000,който е на почти същата цена като Филипса.Цитат:
Първоначално публикувано от jorki
Добре де, ако мога да взема нещо добро и до 1100 бих дал.....не че нещо, ама казвам праг 1000 защото като се започне с едно наддаване мога и до много повече да стигна, а не искам :))) та затова казвам 1000 ориентировъчно, ама ако има нещо за 1090 няма да го откажа заради някакви си 90лв ;)