:Drinks: :Drinks: :Drinks: НАЗДРАВЕ! Форумът винаги има полза от конструктивна дискусия.Цитат:
Първоначално публикувано от peterstamov
:)
Преглед за печат
:Drinks: :Drinks: :Drinks: НАЗДРАВЕ! Форумът винаги има полза от конструктивна дискусия.Цитат:
:)
Наздраве! :Drinks:Цитат:
P.S. Наздраве на всички, във връзка с наближаващите Прасо-Коледно-Новогодишни Празници, през които гледането на телевизия и филми няма как да се сравни с живото общуване между роднини и приятели!
:Drinks:
Благодаря ви за отговорите!Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Освен Пайъниир, предполагам някоя разновидност на Куро, изобщо какво бихте ми препоръчали? Просто незная дали ще мога да намеря такъв някъде. Какви са реалните алтернативи и - 50 инча при това разстояние от 360 см изобщо как е като размер от ваша гледна точка?
Здравейте,
А какво ще кажете за SAMSUNG PS-50B430 срещу PANASONIC TX-P42U10E? Самсунга по новата промоция на Техномаркет е 1299 лв., иначе не е full HD, дали ще има голяма разлика? Ще гледам цифрова телевизия - Евроком.
И още нещо - има ли начин да проверя колко часа е работил PANASONIC TX-P42U10E?
За анкетата: Предлагам този, който я е пуснал, да я преформулира така: Моделите на коя марка са преобладаващо по-добри от другите? Така щяха да се избегнат някои размишления :)
Привет на всички от този чудесен и полезен форум!!!Прочетох и понаучих доста неща от тук!Предстои ми закупуване на LCD TV и се надявам да ми помогнете в избора!Разстоянието от което ще се гледа е 2,5метра.Сигналът е от Булсатком.ТВ-то ще се ползва предимно за гледане на телевизия и футболни мачове!Спрял съм се на следните модели:
Philips42pfl5624h-за него нямам никаква информация,Panasonoc tx-l37g10e,Panasonic tx-l42s10e,panasonic tx-l42u10e,samsung37b650,sony40v5500,lg37lh7000,lg37lh5000,toshiba42xv635dg.Кой да бъде от всичките!?Не знам тези ,които нямат 100hz дали ще мажат при гледане на спортни предавания!?Бюджетът ми е 1500лв. + 100лв максимум(затова съм се спрял на тези модели)!Благодаря!!!Ако има и други модели ,които си заслужават,моля да ги споделите!!! :help
Ако ще гледаш доста филми 50 инча ще ти дойде идеално.Цитат:
Първоначално публикувано от bgpower
Все пак те съветвам да попиташ какви модели са им останали - няма да съжаляваш. Kuro са модели, които въпреки, че вече са стари все още са недостижими в много отношения.
Иначе вариантите са ти 50V10 или Samsung 50B850. Може и някое 46 LCD.
buferato ,100хц. и 1500лв. -Toshiba 42XV635D ,пиши на Дядо Коледа и го взимай няма да сбъркаш. От 37" Panasonic 37G10E ,но разстоянието ти е за 42" , така че аз бих ти предложил сериозно да разгледаш Тошибата , за мен 100хц са необходими.
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
10x lazarus18,
все пак при Pioneer Kuro да се стремя към 5090, нали? Това е Full HD моделът? Между Панасоник и Самсунг някакси първите ми вдъфват повече доверие - дори и между тези 2 модела - прав ли съм или по-скоро не? При LCD Sony X4500 ли е върховия модел? И него май го гледах още преди 2 години по Коледа?
Поздрави,
Благодаря nkd!!!Моля и за други мнения!!!
Нуждая се от телевизор за филми и цифрова телевизия, ще се гледа от 2,5 метра. Държа да е ФулХД. Засега единственият логичен избор е PANASONIC TX-P42U10E. Но ме притеснява това, как ще пускам филми от лаптопа, който има ВГА изход и няма ХДМИ? Какви са ми вариантите? Да предложите други модели, даже предпочитам да е ЛСД, 42 инча ФулХД за около 1200?
Х4500 е върховия, но си е старичък. Z5500 е много добър, но е доста сериозна цена.Цитат:
Първоначално публикувано от bgpower
Това е плазмата:
http://www.avitel-bg.com/for_home/pl...tv/pdp-lx5090/
но просто провери дали го има все още.
Иначе и Панасоника и Самсунга са еднакво добри.
Вече звънях и остана да проверят, но като че ли ще може да се направи нещо за 5090. Смятате ли, че поради това, че тези ТВ са извън производство би имало проблем за в бъдеще по някаква причина? Един по-стар модел има и своите предимства, като това, че дребните проблеми са отстранени.
Преди няколко години като че ли настроенията бяха по-скоро по посока на ЛСД, а сега ми се вижда, че се гледа по-положително на Плазмата. Доста странно...
Поздрави,
bgpower и аз едно време бях тръгнал твърдо към плазмите в търсене на оптималността в името на голямото качество, но уви за мен те са много дълече от рязката и реалистична картина на LCD. Скоро избирахме на един познат Panasonic 42V10. По всички тест сайтове е No.1 и презентиран като най-доброто за 2009. То това с тестовете е много хубаво и препоръките, но по моите критерии този вид технология и модели и 5 минути не мога да изтрая да гледам. Убита работа с 2 думи. Почти така е и с Pioneer поне от това което съм виждал. Дано да имаш късмета наистина да не се влияеш от всички писания които уж помагат, но и здраво объркват!
Ами не мога да скрия, че вчера и днес доста такива прочетох и да - те всички са на различно мнение. Имам едно на ум... Преди 2 г. когато първо щях да взимам ТВ бях по-скоро за ЛСД, сега по-скоро за Плазма. Все пак и парите са по-малко. Истината е, че до магазин още не съм ходил, може днес следобеда да мина, но обичам да отида там информиран.
Накрая, разбира се, ще взема това, което радва окото откъм картина. Не съм резервиран към нищо т-е- донякъде не бих искал да купя нещо старо, но ако е по-добро - защо не.
Ти какво и кое ЛСД би ми препоръчал?
Поздрави,