Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
Цитат:
Първоначално публикувано от hajigeo
именно, ползвам HDMI, имам такъв на лаптопа.
В ТМ Варна се опитаха да ми пробутат отворена бройка. но аз я върнах и поисках друг който не беше отварян. проверих и сервизното меню. няма грешка.
Моя идва от В. Търново и изрично съм проверил дали е отварян. Ако са ме излъгали... ще съжаляват, че са се родили :)
БТВ: Включи го директно към ТВ-то без да минава през receiver-а. Не би трябвало да има проблем и да ти показва 1:1 pixel mapping.
Цитат:
Първоначално публикувано от hajigeo
именно, ползвам HDMI, имам такъв на лаптопа.
В ТМ Варна се опитаха да ми пробутат отворена бройка. но аз я върнах и поисках друг който не беше отварян. проверих и сервизното меню. няма грешка.
Направи си custom резолюцията от драйвера на видеото и му го задай,
поне при мен на Шарпа си тръгна без проблеми от VGA-то на 1360х768 :)
Здравейте всички,поредната дилема ЛСИДИ ИЛИ ПЛАЗМА.Незнам коя технология да предпочета и двете си имат предимстава и недостатаци.
Виждам че всички в форума разбирате доста от тия нещал.Засега имам предпочитание към плазмиате на паносоник,но не занам такава техника се купива един път
Цитат:
Първоначално публикувано от dilyn
Здравейте всички,поредната дилема ЛСИДИ ИЛИ ПЛАЗМА.Незнам коя технология да предпочета и двете си имат предимстава и недостатаци.
Виждам че всички в форума разбирате доста от тия нещал.Засега имам предпочитание към плазмиате на паносоник,но не занам такава техника се купива един път
Задай си въпроса какво друго може да си купиш за тези пари и размер. Ако случайно намериш нещо толкова добро, но ЛСД си го купи.
ПП. Такава техника не се купува един път.
LAZARUS ,благодаря за бързия отговор доколкото разбрах ти ми препоръчва ЛСД Ти не сили с плазма
Ако може да препоръчаш някой модел,марка.Знам че на сони,самсунг,шарп са хубави ЛСД
Цитат:
Ако може да препоръчаш някой модел,марка.Знам че на сони,самсунг,шарп са хубави ЛСД
lazarus18 имаше в предвид, че за тези пари и размер, няма да намериш алтернатива при LCD. :)
Кажи за какво ще ползваш телевизора, каква техника ще включваш, от какво разстояние ще гледаш и т.н., за де те ориентираме към коя технология и евентуално модели.
Ми засега разсполагам с малко техника, имам POPCORN Hour A-110,Denon1940.
На кабелна съм ,гледам на около 2-3 метара
Цитат:
LAZARUS ,благодаря за бързия отговор доколкото разбрах ти ми препоръчва ЛСД Ти не сили с плазма
Не четеш внимателно. Идеята ми е, че няма как да си купиш читаво ЛСД за 2200 лева с диагонал 46 инча.
Ако няма да го ползваш за монитор за работа, продължително време за игри си вземи плазма. Другия вариант е да увеличиш бюджета до 2500-3000 лева. Или пък да намалиш размер, което не те съветвам.
Цитат:
Ми засега разсполагам с малко техника, имам POPCORN Hour A-110,Denon1940.
На кабелна съм ,гледам на около 2-3 метара
С това което разполагаш и ползваш Panasonic TH-46PY8P ще ти върши страхотна работа. Ето пълните му спецификации - http://panasonic.bg/index.php?p=prod...0dcb5aca3bd3dc.
Единствено може да имаш проблем евентуално с включването на PC, защото няма D-Sub, но ако имаш DVI/HDMI на видео картата въпросният вход изобщо няма да ти е нужен.
Цитат:
Само в размера се различават двата модела.
и в цената ,разбирасе Благодаря за препоръките sirgeorge,lazarus18
много ми помогнахте,добре е че има такива форуми и хора като вас
Цитат:
LAZARUS ,благодаря за бързия отговор доколкото разбрах ти ми препоръчва ЛСД Ти  не сили с плазма
Не си го разбрал правилно
Сяжалявам не видях 4е има още една страница коментари