Помощ при избор на телевизор за кола !
Привет на всички !
Искам да си купя телевизорче, което да ми прави компания докато се мотая в гаража, а също така да става и за в колата . Предлаганите марки у нас са ЕЛИТ НЕО САНГ КРАУН ДИВА 7 ичови в интервала 140 - 200 лева. Има ли от тях някоя марка по-добра от другите. Също така и какво е препоръчително да има такъв телевизор, вход за външна антена, AV вход или нещо друго ?
Също така мнението ви и за това китайско или тайванско чудо и какви ли формати плейва от SD kартата --> http://cgi.ebay.co.uk/7-TFT-LCD-Color-TV-Monitor-Multimedia-SD-Card-Player_W0QQitemZ360153283938QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioTVElectronics_Video_Televisions?hash=item360153283938&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1690| 66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50
Re:Помощ при избор на телевизор за кола !
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Това второто е само  двд плеър и е модел 2006г.ама беше стабилно за двд на тая марка.
С тези вградените антени-тип "стайна" трудно ще можеш да гледаш в движение.
Мисълта ми беше, че това от eBay марка SUPER е нещо като нашите НЕО, ДИВА и т.н. за Англия . и като качество сигурно е не по-лошо. А за около 150 лв. телевизор + Multimedia SD-Card Player си направо оферта.
П.С. Мисля да избягвам да го ползвам в движение :)
вероятно този SUPER е нещо китайско -за тази цена -всичко е на риск
а и ако го купиш от там-дали ще има гаранция тук ??
помисли пак-купеното тук ще има гаранция и сервиз-а и ще можеш да го тестваш и да видиш дали ти харесва
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
вероятно този SUPER е нещо китайско -за тази цена -всичко е на риск
а и ако го купиш от там-дали ще има гаранция тук ??
помисли пак-купеното тук ще има гаранция и сервиз-а и ще можеш да го тестваш и да видиш дали ти харесва
Абсолютно си прав, обаче ме е хванала крастата на eBay пазаруването и вече поръчах това ==> http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...STRK:MERFB:IID
С дигитален тунер, слотове за карти, USB, въобще у нас за такива пари е немислимо да вземеш нещо подобно. А за гаранцията ще караме на късмет. Преди известно време един клиент пред очите ми си скъса гаранционната карта на някакво НОЕ в сервиза,като разбра че трябва да чака 2-3 месеца за части на ДВД за 60 лв. Та и аз така.
Като го получа ще напиша впечатления :)
Цитат:
Първоначално публикувано от SoWhat
Абсолютно си прав, обаче ме е хванала крастата на eBay пазаруването и вече поръчах това ==>
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...STRK:MERFB:IID
С дигитален тунер, слотове за карти, USB, въобще у нас за такива пари е немислимо да вземеш нещо подобно. А за гаранцията ще караме на късмет. Преди известно време един клиент пред очите ми си скъса гаранционната карта на някакво НОЕ в сервиза,като разбра че трябва да чака 2-3 месеца за части на ДВД за 60 лв. Та и аз така.
Супер избор колега.
Ще изчакам да споделиш инфо за ТВ, че и аз да те пвторя в избора.
Цитат:
Абсолютно си прав, обаче ме е хванала крастата на eBay пазаруването и вече поръчах това ==>
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...STRK:MERFB:IID
Това не е ли само тунер ? (без екран)
Упс. май съм гледал друго.
Това ли имаш в предвид:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...%3D4%26ps%3D10
Същото, сигурно другата седмица ще пристигне.
В Германос има един модел на Diva мисля, за около 180-190 лв с USB, слот за карта, TV тунер, вход за външна антена , аудио изход и др.
Както можеше да се очаква, позабравих че трябва да напиша мнение.
Ами телевизорчето е доста добро, но иска силен сигнал. Телескопичната му антена за нищо на става. Дигиталната е горе долу добре. Пробвах я на открито, антената на покрива на колата държи се прилично, За DVB става въпрос. Пуска xVid, но май не поддържа субтитри.
Kато цяло доволен съм. На дизайн и качество на картината е перфектен
Цитат:
Както можеше да се очаква, позабравих че трябва да напиша мнение.
Ами телевизорчето е доста добро, но иска силен сигнал. Телескопичната му антена за нищо на става. Пуска xVid, но май не поддържа субтитри.
не поддържа субтитри-то се очакваше !!! Не може да очакваш от телевизор от най-ниският клас подобни екстри !
спешно ме интересува един въпрос:на скоро си взех тв за кола SANG JV-V913A , филмите си тръгват, но не мога да искарам никакви субтитри. Някои ако си има на идея как става да пише :|