Кой според вас е най добрият вариант кабели за закачане на ДВД към TV?
Благодаря
Кой според вас е най добрият вариант кабели за закачане на ДВД към TV?
Благодаря
Component,Scart,S-video,композит -подредени са в ред най-добър към най-лош вариант
Благодаря. Четох подобни мнения наляво и надясно но ми се искаше да проверя още веднъж;-)![]()
Може да тестваш и сам ако имаш всички необходими кабели/компонент и скарт-от другите няма смисъл/,просто ги свържи и само сменяи входа на тв,там където ти хареса най много картината него си оставяш а другия го разкачаш.
Имам но например телевизора няма С-видео вход, а за компонентния имам само трите чинча и ми трябва отделно за звука. Както и да е не би беше хрумвала твоята идея макар че не съм очаквал чак толкова фрапираща разлика та да ме впечатли при превключване.
Ако не си с кинескоп,ще усетиш разликата още в менюто на плеъра.Компонента по всяка вероятност аудиото му е през аудио входа на тв-огледай се за червен и бял чинч.А що се отнася до С-видео то няма никакъв смисъл да пробваш през него-трагедия е.Свържи само скарта и компонента.
Да ама през скарт може да се пусне всякакъв сигнал, като най-добрият вариант е RGB. Ако DVD-то има прогресивно сканиране тогава през компонент е най-добре. Значи трябва да си настроиш DVD-то да пуска RBG сигнал.
DVD то е скръб - Нео. Не мисля че мога да пипам подобни настройки а и за скарта почти не съм чувал добра дума.TV - някакво LG LCD средна хубост поддържащо 1080п. За аудиото ми е ясно просто нямам още един кабел.
Благодаря на всички.