Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
Здравейте ще си купувам лсд 32 инча, но ми е трудно да преценя кой модел да избера , затова се обръщам към вас, като се надявам да ми помогнете да направя правилният избор. Изискванията към тв-то са : да има добра обработка на SD сигнал понеже ще се гледа основно цифрова телевизия и спортни предавания, също така важно е и да има добър ъгъл на виждане, екстри като юсб и интернет не са от значение, филмите от компютъра ще ги гледам чрез кабел или отделен плеър. Спрял съм се на следните модели :
SAMSUNG LE32B650
PANASONIC 32G10E
SONY 32W5500
SONY 32EX500
Може и други предложения, благодаря предварително.
nasko_g като за начало кажи да колко пари си решил да отделиш за тв?от колко метра ще гледаш и защо лсд?и тогава вече хората които разбират тук ще ти предложат какво да купиш.
за гледане на филми наи-добрият вариянт е HD плеър-тук също сподели до колко пари да е и какви изисквания имаш за него?
Аз съм за Самсунга ! Като втори вариант - Панасоник ! Нямам нищо против Сони , но сега те не са това което бяха преди ! А за външен HD плеър сподели дали ти трябва да има възможност за монтаж на вътрешен хард или не !
SAMSUNG LE32B650 е с огледална(лъскава) матрица на екрана не мога да разбера това по-добре ли е или по-зле.Все пак всички стай имат прозорци и малко или много влиза светлина ,която се отразява от екрана.Едва ли някой гледа телевизия винаги на спуснати щори.
venci79, бюджетът е максимум 1400 лв, тв-то ще стои за сега в ъгълът на малка стая между два прозореца разстоянието за гледане е 2 м. затова съм се насочил към 32 инча . Относно плеърът ако останат пари може да взема, но засега е на втори план . SAMSUNG LE32B650 го гледах но е останал само с CN03 матрица която по мое мнение доста променя при гледане под ъгъл иначе при SD сигнал коментарите бяха че се справя най - добре . За PANASONIC 32G10E при вчерашното ми обикаляне ми казаха че като матрица е най добър но при SD сигнал не се справя много добре. Ще съм благодарен на всеки ваш съвет.
Мятай се на SAMSUNG LE-32C650, тогава. Други варианти на тази цена са: Sony 32EX500, 32W5500. Друг по-евтин вариант е LG 32LH4000, или LG32LH5000.
Цитат:
Първоначално публикувано от nasko_g
venci79, бюджетът е максимум 1400 лв, тв-то ще стои за сега в ъгълът на малка стая между два прозореца разстоянието за гледане е 2 м. затова съм се насочил към 32 инча . Относно плеърът ако останат пари може да взема, но засега е на втори план . SAMSUNG LE32B650 го гледах но е останал само с CN03 матрица която по мое мнение доста променя при гледане под ъгъл иначе при SD сигнал коментарите бяха че се справя най - добре . За PANASONIC 32G10E при вчерашното ми обикаляне ми казаха че като матрица е най добър но при SD сигнал не се справя много добре. Ще съм благодарен на всеки ваш съвет.
Ехе то ако бюджета ти е толкова към 1400 най-добре вземи PIONEER KRL-32V той е 1425лв.
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09045109
nasko_g имаш ли място за по-голям от 32?щото от 2 метра 40 ще е супер а и бюджета ти позволява по-голям от 32. 32 е за някъква мноого малка спалня и по ограничен бюджет.
аз бих се понапънал за това сони +299лв или класиката пак за същата цена - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09070934
http://www.technopolis.bg/b2c/app/di...8D%29/.do?rf=y
venci79, това Сони не си заслужава парите. Няма Motionflow +100 Hz и е с BRAVIA ENGINE 2 видеопроцесор. За същите пари е по-добре да си вземе EX500, ако ще е Сони.
40NX500 Няма Motionflow +100 Hz и е с BRAVIA ENGINE 2 видеопроцесор така ли?
Momchil значи много е лошо тогава за екипа на технополис да публикуват НЕ ВЯРНА и ПОДВЕЖДАЩА информация хм. :095: ДОБРЕ ДЕ ако някои гледа спецификаците им от саита и си поръча такъв телевизор и да речем след половин година случаино розбира че е излъган и подведен със стар процесор без 100 херца какво да прави човечеца :2guns: :2guns: :2guns:
Ако чак след половин година е забелязал е все едно, че са го излъгали. Толкова и му трябва.
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Ако чак след половин година е забелязал е все едно, че са го излъгали. Толкова и му трябва.
:)) :)) :)) :)) добре де след няколко дена
Всъщност, аз никога не се доверявам на информацията публикувана в сайтовете на големите хипермаркети, защото често съм попадал на такива грешки, не само при Сони. Съветвам ви, винаги да проверявате в официалните интернет страници на производителите за техническите характеристики на техниката, която искате да закупите.