Работи.
Преглед за печат
Работи.
Здравейте!
Искам помощ за приятел...
Задачата е следната.
1 .LCD
2. 32-37"
3. ДО 1200 лева!
4. Добър ъгъл на видимост.
Не знам дали има "такова животно" но все пак благодаря на отзовалите се!
Без да съм толкова навътре като повечето колеги тук,Цитат:
Първоначално публикувано от zlobarov
след всичко, което съм изчел и разгледал в магазините бих казал това:
1) Samsung 32LE-C650
2) TOSHIBA 37XV733G
Ето това : http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09073301Цитат:
Здравейте,
Моля да ми помогнете да си избера телевизор!
Рамер на екрана - 50-55инча.
Искам да бъде FullHD.
Не се интересувам от вградени плеъри в телевизора.
Не се интересувам от възможности за WireLess.
Не се интересувам от възможности за запис на видео.
Не се интересувам от възможност за включване на Lan кабел към ТВ-то.
Телевизора ще се използва да се гледа телевизия и то най-вероятно не HD, ами PAL.
Телевизора ще се използва да се играе на PS3 и то много.
Живот на матрицата поне 40-50 000ч.
Не искам плазма. От четене във форума си бях приготвил пари за Panasonic и буквално мислех че съм избрал марка. Само трябваше да избера между G10, S20 и G20.
Отидох до ТМ. Видях S20 и G20. Трептенето ме уби. Гледам от 4метра и не мога да повярвам на очите си. Все едно съм си пуснал CRT-то на 60Hz. На S20 не ми хареса че дисплеят е сив. G20 определено изглеждаше по-добре като черно, но трептенето си остава. Някой почна да ме убеждава че трептенето не е трептене. Аз по 14ч седя пред компа и за моите уморени очи, това трептене е дразнещо. За да не се окаже че аз нещо греша (все пак токова народ реве за Панасоник), ходих и гледах и 50инча G10 при приятел. Бях още по-тотално разочарован.
Та след оглеждането на Панасониците, сега съм на нулата и ми трябва помощ. Поне съм сигурен че не искам плазма на която и да е марка. Това е единственият вид панел който не ми харесва изобщо. Обикновенните LCD-та ми отговарят на изискванията. Led-овете определено ме впечатлиха, но за тия размери са скъпи.
Бюджет - предпочитам да дам 1500-1800лв. Мога да си позволя да дам до към 3000лв. С оглед че изискванията ми към допълнителни функции на телевизора са занижени много, очаквам LED-овете да станат евтини след 3-4г и навлизането на 3D масово, то всичко на цена над 2200лв трябва наистина да бъде много добро и да си заслужава. Компромис с 2500лв не искам да правя. Може да се каже че предпочитам да купя телевизор който не е лош и е сравнително евтин, а след 3г-5г да го сменя с ново поколение, като старият ще го подаря на някой от семейството.
Ще бъда истински благодарен ако някой ми помогне. Консултантите в ТМ и ТП са слаби или просто се правят на ударени. Искаш ли препоръка, почват да мрънкат. Изгледа че повечето не са запознати с технологии, производители и предимства на отделните серии.
Има, и ако по-модерните опции засега не са толкова важни, както ъгъла на видимост (който зависи само от типа на мтрицата) и цената, то мисля, че jonov е прав, към настоящия момент :)Цитат:
Колега Big_Rosso , на първо четене за под 2000лв такъв диагонал 50' и нагоре , трудна работа ! За 2500-3000лв по може да стане , но модела няма да е от 2010 !
TOSHIBA 52Z3030DG става ли? От коя година е модела? Много ли са напреднали новите телевизори?
Не държа на модел 2010г. Ако разликата в картината е под 10% между миналогодишен модел и модел 2010г - 1000лв отгоре не бих дал.
Big_Rosso,:)) Не. Тоя телевизор е за HD филми, ВЕРВАЙ ми. Трябва ти модел с 52-инчова S-IPS матрица до тази цена. Някой LG.Цитат:
Първоначално публикувано от Big_Rosso
:)
Като за Тошиба с бърза (S-IPS) матрица и голям диагонал :
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09062069
Контрастът му е впечатляващ, гледан челно :) Има и съвременни опции.
Ама е 3300 лева (3145, ако си го поръчаш през Интернет).
:)
Благодаря! Ще бъде с S-IPS. Сега ми трябва марка и модел с S-IPS.
Кой Модели на Сони ( или Панасоник ) имат Сензор за присъствие ? Тази опция изключително много ми се нрави. Натъкнах се на модел KDL-32EX700, но той е прекалено малък, аз търся 40 инчов ТВ, Сони или Панасоник, предимно за спорт и филми, ще бъде разположен в тъмна стая, склонен съм да се разделя с 1600-1800 лв.
PANASONIC TX-L37U2EЦитат:
http://www.technopolis.bg/b2c/app/di...1F%29/.do?rf=y
Big_Rosso послушай adtomov
TOSHIBA 55ZV635DG
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09062069
Много оптимистично е да търсиш 52-55 инча модел за 1500 лв.Цитат:
Първоначално публикувано от Big_Rosso
Или ще трябва да се задоволиш със 46-47 и да вземеш нещо прилично или да вдигнеш бюджета до над 3000.
Ако искаш виж тази мостра - Samsung 52B620 или пък Toshiba 55ZV635.
Здравейте, имам LG42LH5000, но нещо "не можах" да му свикна....моля препоръчайте ми друг 42" ТВ - достоен негов замесник.