Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
Цитат:
Първоначално публикувано от NikSam
Здравейте,
Какво е мнението за този Philips:
Не съм впечатлен въобще от този Филипс. Като го разглеждах в Технополис, вървеше Евроспорт HD на повечето съседни телевизори. Ами на точно този Филипс забелязах много дразнещо трептене на картината. Освен това образа беше доста по-размазан и пикселизиран. Не знам, може би ако се барне в настройките на картината му, ще докара по-добра визия, но така или иначе, не ми хареса грам.
Здравейте, все нещо става и отлагам покупката, ама световното наближава... :Drinks:
Какво ще кажете за Toshiba 32LV733? В Карфур е на промоция 800 лв в комплект с DVD Тошиба. Преди това се бях спрял на Panasonic TX L32C10 и Toshiba 32AV635, но все пак това е по-нов модел. Заслужава ли си парите?
Цитат:
Първоначално публикувано от vyrhara
Привет,
препоръчайте ми плазма 37 инча Панасоник или LG, но да е плазмен задължително, а не от тия LCD кинескопи. Thanks!
PANASONIC TX-P37X10Y има DVB-T и DVB-C тунери
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09061060
PANASONIC TX-P37X10E има само DVB-T тунер
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051636
Здравейте, дойде време и аз да потърся телевизор за вкъщи,
бюджета е 1000-1200 лева.
целта е 32-37'', 100 Hz поне,
плазма или lcd вие препоръчайте, ще се ползва най-вече за стандартна резолюция ТВ.
харесал съм си Panasonic TX-L32S20 ,заради 5-те години гаранция и добрите показатели.
Също така и този Шарп http://www.sharpbg.com/index.php?itemID=328&group=1
Но все пак искам да чуя и вашето мнение.
П.С. Мислите ли, че с наближаването на световното маркетите ще понамалят цените още?
PANASONIC TX-P37X20E - 1100 лв.
Плащаш си и за 5 години ГАРАНЦИЯ + и си готов!
Горните предложения на @hristoslav2 също, ако се намират в района ти!
"Даже и корпуса му не е тънък."
:-) Е ако ще го гледа отстрани само и ще му се възхищава колко е тънък, си прав. Но ако иска хубава картина, добра обработка и екстри - това е избора. А и не е чск толкова дебел - 8 см - при все че е 101 см широк и 70 висок.
Тъкмо се бях подготвил да пазарувам Samsung LE-40 C650 - и от техномаркет решиха драстично да свалят цените :)
Сега чуденката е между него и SAMSUNG UE-40C5000 - някой има ли впечатления от този LED ?
С Edge ли е ?
Чакам коментари и мнения, защото утре съм на пазар :)
Каква е новата цена на C650?
Цитат:
Първоначално публикувано от root666
1499 лв. за Samsung LE-40 C650
Цитат:
Първоначално публикувано от root666
Тук можеш да видиш и останалите промоции.
http://www.technomarket.bg/PROMO/2010/22.05-11.06.pdf
КОЙ ?
SONY KDL-40W5500K
SONY BRAVIA KDL-40EX500
SONY BRAVIA KDL-40NX500
Лично аз имам симпатии към втория модел, но останах разочарован, че го няма в Техномаркет, защото от там трябва да го взема.
Почти прочетох тази тема, хора всякакви, мнения и виждания всякакви, но ми беше полезно. Не мога да разбера защо има толкова драстична разлика в цените в Маркета и Полиса сравнение с електрон.бг, чиста разлика от 80 лв.
Цитат:
Първоначално публикувано от iwan78
Аз го гледах в Техномаркет на бул.Владимир Вазов преди 2 дни.
Цитат:
Първоначално публикувано от Todor123
КОЙ ?
SONY KDL-40W5500K
SONY BRAVIA KDL-40EX500
SONY BRAVIA KDL-40NX500
Лично аз имам симпатии към втория модел, но останах разочарован, че го няма в Техномаркет, защото от там трябва да го взема.
Почти прочетох тази тема, хора всякакви, мнения и виждания всякакви, но ми беше полезно. Не мога да разбера защо има толкова драстична разлика в цените в Маркета и Полиса сравнение с електрон.бг, чиста разлика от 80 лв.
В кой Техномаркет го няма? Като гледам в страницата им го има на доста места. И аз бих ти препоръчал втория.