Отражението не е по-голямо от това на кинескопа а при V20 има филтър и е сведено до минимум.
Преглед за печат
Отражението не е по-голямо от това на кинескопа а при V20 има филтър и е сведено до минимум.
С8000 го водят с някаква подобрена подсветка. Иначе разликата е най-вече в дизайна.Цитат:
Първоначално публикувано от Diablofan
Eх, телевизори за хилядарки а.... Осветеноста на стаята въобще не е проблем. Честно, не ви разбирам. Измислихте го това за да има още някой фактор в плюс за препоръка на LCD. То не са външни, вътрешни щори, ключове за регулиране на осветлението и т.н...... Винаги може да се постигне нужната осветеност!
А предната нощ като седнахме да гледаме мач в приятел.......Ами аз гледах масата!!! 3-и пъти му пипах дистанционно (което не му се нравеше) да занижавам настройки и пак ми товареше доста. Не можех да си задържа погледа за повече от 3 минути! LCD прекалено са ми ярки. Да добавя че прекарвам доста време пред компютър и знам как се ползва LCD!
LCD монитор и LCD телевизор са две, много различни неща.Цитат:
Първоначално публикувано от peterstamov
Така е, LCD е технология за монитори, затова е не става при телевизорите!
Не знам какъв е смисъла да пишеш неща, които приличат на дребнави заяждания. Ако това ти е целта, това не е форума за тази цел.Цитат:
hristoslav2
Реших да си купя нов телевизор, обиколих магазините във Варна но ми е трудно да избера. Нямам предпочитания за марка, модел, Plazma или LSD, ще го гледам от разстояние 3 м., предимно филми в затъмнена стая. Решил съм да платя 1800-2000 лв. по възможност модел 2010 г. Моля, за 3-4 предложения към кои модели да се насоча. Предварително благодаря.
Извинявай! Не се заяждам. Изказвам мнение! Каквито и вие изказвате. Преобладаващо препоръчвате LCD, и то като гледам пък на SAMSUNG, е не съм съгласен с това! И за това изказвам мнение. Точно заради форума.
преобладаващото "обвинение" към форума е точно обратното - че препоръчва само плазми панасоник :)Цитат:
аз нещата така ги виждам - който не знае какво иска, му се препоръчва плазма панасоник. който изрично иска LCD (а не LSD ;) му се препоръчва за каквото има пари, който иска плазма, няма начин да не знае какво иска, защото избор там няма :)
Това въобще не е вярно. Колкото се препоръчват LCD телевизори, толкова и плазми. Много е лесно да кажеш, купете си G20, ama той струва близо 2000 лв., а C650 e 1500 лв. и е много добро решение за цената си. Но когато си фен, единствено и само на плазмената технология, за теб всичко останало не е избор. Ами няма как да се съглася с това ти мнение.Цитат:
Съответно ние нямаме вина, че производителите залагат на печалбата и масово произвеждат и развиват LCD.
иЦитат:
Първоначално публикувано от granity
Това ми беше повече от достатъчно! Само да ми потвърдят поръчката от ТМ за TX-P50V20E и ще отбележим горе в статистиката една точка за големите диагонали. Дано от тия мойте 3 метра и половина би ти ви-то да не е много ужасТно с тия 127 см диагонал! :)Цитат:
Първоначално публикувано от iwoto
Мерси за информацията! реших да си зема това чудовище ^_^ http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09078504
П.П. By the way форума е супер :ole :yahoo: :Drinks:
Не не не просто не ви разбирам! Да смятам ли че сте съгласни с горното?!?!
А стига бре:) един 50" и един 55" в два съседни поста... Посипвам си главата с пепел че се избазиках за 22":):) То фанало дикиш "обвинението" че не се купували големи ТВ-та:) Което е добре де... Да е много добре...
Към hristoslav - в твойта табличка е споменато за 10битовите матрици на Сони и Самсунг но не е казано че не всички са такива... Също така може да сложиш като минус на Самсунга ... "рулетката" с матриците на един и същи модел....