Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
Можете ли да ми цитирате точен модел на Сони?
Ако не са добри отзивите за новата 7ма серия на Филипс, тогава да вземам старата 8ма или 9та серия от 2009 ? А това за вградения цифров тунер, верно ли е,че мога да си гледам цифрова телевизия без допълнително устройство?
Цитат:
Първоначално публикувано от glorious
Можете ли да ми цитирате точен модел на Сони?
Ако не са добри отзивите за новата 7ма серия на Филипс, тогава да вземам старата 8ма или 9та серия от 2009 ? А това за вградения цифров тунер, верно ли е,че мога да си гледам цифрова телевизия без допълнително устройство?
Те са стари защото не се произвеждат. Я ги на мериш, я не.
Аз говоря за Sony 40EX700. Не че е нещо повече от Филипса, но поне е по-голям.
Цитат:
Първоначално публикувано от glorious
А това за вградения цифров тунер, верно ли е,че мога да си гледам цифрова телевизия без допълнително устройство?
Да,вярно е .Някои съфорумци използват CAM модула,което значи да си купиш карта,но аз хващам цифровата директно даже и HD канали.Но много зависи от кабелния оператор,в смисъл ако не ползваш set-top-box-а му,задъпжително да ползваш CAM модула.
При нас чух ,че няма нужда от карта, а липсата на едно дистанционно по-малко е кеф...
Здравейте,
Спрял съм се на следния LCD LED модел Panasonic TX-L42V20E.
Ако може да ме насочите и някакви други марки LCD LED модели, за които да прочета тук или някъде другаде.
Благодаря предварително!
За тези които не ползват домашно кино, но държат да има приличен звук препоръчвам SAMSUNG LE-37C550. Има и вграден плеър, който е супер на HD видео/mkv файлове. За картината - много добър при голям ъгъл на гледане и равномерна осветеност. Не на последно място е и цената. За другите параметри има специалисти, а това е от потребителска гледна точка.
здравейте!
Стрували си да се дадат тези пари за този модел за нов ,дори да е и мостра.Миналата година беше един от най-добрите модели:
http://zora.bg/main.php?p=products&s...oduct_id=10419
моля ви дайте съвет, искам да си купя ТВ. цена около 2000лв , ще го гледам от 2,5м, основно тв
имах панасоник G10, но се развали и се оглеждам за друг
Двоумя се между PANASONIC TX-P42U20E и TX-P42S20E, вече няколко човека от форума ми писаха, че TX-P42S20E е по-добър, но на мен все ми е в главата това 24p REAL CINEMA, която екстра има TX-P42U20E. Има ли реално някакво предимство тази екстра или не? Струва ли си да дам около 200 лв отгоре за TX-P42S20E, заради 200 Hz повече и Vreal Pro 4?
Здравейте,
Искам да ви помоля за помощ при избор на ТВ, който ще се гледа от 2м. Като цяло ще се гледа цифрова ТВ, филми и тук идва въпроса с входовете. Първоначално мислех просто да си свържа лаптопа към ТВ - то и така да гледам филми, но като попрочетох темата за свързване на ТВ и лаптоп видях, че не е толкова лесно и често резултата е много проблеми + некачествена картина или проблеми със звука. Затова се замислих, че не е лошо тв - то да има USB вход, с който да си ползвам директно флашка.
Като цяло се насочих към 32'', така че бюджетът беше замислен около 1200 - 1500 (като горната граница е в случай, че екстрите на ТВ - то наистина си заслужават парите отгоре). Допускам и варианта 37'' (макар, че все още считам този размер за твърде голям за гледане от 2м разстояние, но затова се обръщам към вас с молба за мнение включително и за това). По - добре по - висок клас 32'' около 1500 лв или нисък клас 37'' в този ценови диапазон?
Като марки нямам претенции, макар че се бях насочила към Sharp, но виждам че рядко споменавате марката в препоръките си, така че предполагам има и по - сполучливи от тях.
24p REAL CINEMA е "есктра" от миналогодишните модели на Панасоник. В новите се казва 24p Playback Plus или 24p Smooth Film. Реално правят едно и също - все едно 100Hz за 24р материал. Измисля кадри и заглажда движения. Всичко това придружено с доста артефакти, неестествено движение и ефекта "сапунен сериал" на филмите. Някои ги кефи, а тези които държат на естественото не.
Напълно излишна екстра за мен.
Цитат:
Първоначално публикувано от georgi0719
Кой модел е най добър .LG 47LH7000, LG 47LD750, LG 47LD650 знам че първият е модел от миналата година но гледам контрастът му е 100 000 ще се гледа със Сам модул кабелна,спорт и филми от компа
LG 47LD750 е върховия модел на LG при LCD-та.
Това, че контраста го пишат, че е по-голям, няма никакво значение.
Пък и нали не искаш да останеш без очи.
Цитат:
Първоначално публикувано от zizu
LG 47LD750 е върховия модел на LG при LCD-та.
Малко бъркаш :) върхова е 9-та серия
Гледайки рекламата се чудя дали е истина...... Някой който си е купил нов модел за 2500 и след 4 месеца му падне цената на 2000 дали ще му върнат парите от разликата ????
Купи от Electron.bg. Ако Цената Спадне Ти Възстановяват Разлика!
Хайде някой собственик да се пробва и да пише за резултата.
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Малко бъркаш :) върхова е 9-та серия
Да принципно си прав, друго имах предвид.
М/у другото има раздвижване на цените на телевизорите последните 2-3 дена. Някакво съревнование се получава м/у маркетите и след вдигането на цените преди 2 месеца, сега ги върнаха на предното ниво.
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
24p REAL CINEMA е "есктра" от миналогодишните модели на Панасоник. В новите се казва 24p Playback Plus или 24p Smooth Film. Реално правят едно и също - все едно 100Hz за 24р материал. Измисля кадри и заглажда движения. Всичко това придружено с доста артефакти, неестествено движение и ефекта "сапунен сериал" на филмите. Някои ги кефи, а тези които държат на естественото не.
Напълно излишна екстра за мен.
И не разбрах заслужава ли си да се дават 200 лв отгоре, заради 600 Hz вместо 400 и Vreal pro 4 вместо 3 ?