Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
Цитат:
Първоначално публикувано от pacho_20
Среден клас LCD в порядъка на 1000-1500лв 37-42 инча.
Ако говорим по принцип ,Тошиба и Филипс моделите от 2009 имат най -добра обработка на SD сигнала. Лошото е че няма вече наличности на запечатки , тук там някоя мостра ,а и Филипс е по скъп . Все пак виж ако намериш Toshiba 37/42XV635DG .
Верно че нещо поизчезват моделите от 2009г. и аз търся LG32LH7000 ,но не намирам нещо.
Много телевизори съм сменил до сега и никога не съм купувал "запечатка".
Само веднъж (в началото) и след тест проверката си тръгнах с мострата.
По интересните модели от 2009 привършват а модели 2010 няма...Е какво ще продават се пита? С поръчки с доставки ли ще работят? :taz
nkd какво ще кажеш за обработката на СД сигнал на LG SL серия и Самсунг B650, B750 ?
soon ,до някъде е "здравословно" да е поработил малко , но на някои модели мострите са вече над 6мес. ,което си е вече втора употреба.
PS. ivodivo, LG -SL серията по ревютата я дават с отлична обработка на SD , но при директното сравнение ,което правихме (от флашка и DVD), както казах Тошиба и Филипс се представиха видимо по-добре. Това се отнася и за тези модели на Самсунг.
Цитат:
Първоначално публикувано от nkd
soon ,до някъде е "здравословно" да е поработил малко , но на някои модели мострите са вече над 6мес. ,което си е вече втора употреба.
PS. ivodivo, LG -SL серията по ревютата я дават с отлична обработка на SD , но при директното сравнение ,което правихме (от флашка и DVD), както казах Тошиба и Филипс се представиха видимо по-добре. Това се отнася и за тези модели на Самсунг.
Интересуват ме ако може конкретно да споменеш кои модели над 46 инча на филипс и тошиба до към 2800лв. макс.3000лв.(толкова е цената на 46-47 инчовите Samsung и LG) са по-добрите на SD обработка, че да си разширя 'огледа' на ТВ...
П.С. Разбира се не само обработката на СД сигнала е важна имат си и други плюсове , както и минуси моделите които споменаваме... Самсунга ме грабва със черното, а LG-то ми е на сърце като марка... Филипс малко съм предубеден заради моите проблеми с продукти на тази марка!
Тошиба в момента нямат нищо ново над 42 инча, а Филипс имат един 47 7404, който при всички положения отстъпва на Самсунг като цяло.
Дори бих спорил, че Филипс-а има по-добра картина на SD.
nkd все още имам еднo CRT купенo преди 18 години, когато се появиха първите Sony-та с HiBlack Trinitron кинескопи.
Беше работило около година на една южна витрина в магазин в Пловдив. Ами още работи като ново. Перфектен!
Мостра която най-малко е работила от тези който съм вземал беше на 3 месеца другити по на 7 месеца. Приятелчета около мене взели запечатки имаха доста изненадки напред във времето. Всичко е късмет, но ...
И аз да попитам... Кои телевизор е най-добрия вариант към момента. Оринетирал съм се към 42" само, че незнам дали няма да е малко голям понеже ще се гледа от около 2 метра... Ще се глагат както FullHD филми така и ефирна телевизия.... Какво ще препоръчате?!
Кажете нещо 32" -2010год. което може да се купи на нашия пазар.По възможност да е до 1200лв.
Цитат:
Първоначално публикувано от ManiMani
И аз да попитам... Кои телевизор е най-добрия вариант към момента. Оринетирал съм се към 42" само, че незнам дали няма да е малко голям понеже ще се гледа от около 2 метра... Ще се глагат както FullHD филми така и ефирна телевизия.... Какво ще препоръчате?!
кажи си и до колко пари и в тъмно или светло помещение ще се гледа,да може специалистите да ти оговорят.
Ами нормално до 1300 - 1500, ще се гледа в светло помещение (не, че не може да се затмни е едни хубави щори :)
Цитат:
Първоначално публикувано от werti
Кажете нещо 32" -2010год. което може да се купи на нашия пазар.По възможност да е до 1200лв.
Новите 32"-ови модели 2010 година ще започват от 1300лв до 1900лв. Освен това още не са излезли на пазара - в най-добрият случай се очакват в края на Февруари началото на Март.