Аз малко като шизофрениците - да си поговоря сам :-)) ...Цитат:
Първоначално публикувано от pavele
Как стои въпросът с връщане на стоката или при гаранционен дефект, ако се пазарува от такъв интернет магазин. Някой има ли опит?
Преглед за печат
Аз малко като шизофрениците - да си поговоря сам :-)) ...Цитат:
Как стои въпросът с връщане на стоката или при гаранционен дефект, ако се пазарува от такъв интернет магазин. Някой има ли опит?
Те най-вероятно пазарува от някой дилър на Филипс и те мупоемат гаранцията. Ти ако купиш от тях си ги търсиш за сервиз пък те да се оправят.Цитат:
Здравейте Приятели,
имам следния проблем, мястото ми отредено за LCD телевизор е точно 99.5 см (чистно нова секция ... какъв пропуск), тоест срещам трудности в намирането на 40 инчово LCD. Почетох от тук от там в темата но май няма случай като моя... Съжалявам ако имам пропуск, може и да не съм довидял, за което предварително се извинявам ! И сега точно заданието заради, което искам помощ от специалисти от естеството на хората в този раздел на форума - най - доброто LCD 40" в ценови клас до 2000 лв, не по - голям от 99 см и без странични букси (поради ограниченото пространство на ширина - в сексия) ? Знам, че въпросът ми е малко странен, но за съжаление имам такъв странен вид ограничение :( .
Благодаря предварително на всички отзовали се !
Здравейте
Отделил съм 1500лв за телевизор и искам да ме посъветвате какъв да си купя
Търся нещо от рода на 40 - 42"
Предварително благодаря
Виж този освен че е много добър за парите си ,е широк 98,7 см http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051975Цитат:
Първоначално публикувано от insanefen
Цитат:
Първоначално публикувано от insanefen
Здравей!Аз си купих Samsung 40B650 - пред мен е и го меря - ширината му е 98.5 см. - мисля, че ще успееш да го натикаш. Надявам се, че има поне достатъчно височина и дълбочина, че да може да се охлажда все пак... (височина със стойката - около 71см.). колкото до страничните букси - те са с 5-6 см. по-навътре и има 1 (от общо 4)HDMI, 2 (от 2) USB (можеш да си сложиш удължително кабелче) и три чинча (същите мисля че ги има и отзад). От ТВ-то съм доволен, отговори на очакванията ми (свързано с възможностите ми). Ако решиш да вземаш такъв, провери в Метро - като го взимах преди 2 седмици, цената там беше с 200 и кусур лева по-евтин от ТМ. Дано съм ти бил полезен.
Тресенето на Сони е факт. Получава се при HD сигнал на картина с много детайли. Например при панорама на Гранд Каньон - има го като тест в маркетите. Аз го видях също на теста на Филипс с паркура. 8404 срещу W5500. W-то насичаше като за световно. В американските форуми все пак има лъч на надежда. Твърди се, че този дефект спира ако спреш CineMotion-a, което за Европа би трябвало да е Film Mode.Цитат:
Първоначално публикувано от soon
@soon: Преди да върнеш Сонито пробва ли с Film Mode OFF ?
Film Mode има смисъл да се пуска само при гледане на ДВД филми или филми от телевизията. Това спомага телвизора да обработи правилно сигнала.
Този клип с Гранд Каньон се съмнявам да е 24р материал и кой знае с какви настройки гледат.
Ако някой ми покаже дефект в образа при сигнал от Блу-рай, пуснат на 1080р24 и правилни настройки на телевизора тогава ще го повярвам. Аз съм го пробвал безброй пъти и такъв няма.
За блу рей не знам. Да речем, че няма проблеми. Важното е че все пак тресенето го има и е добре да разберем дали може да се махне по някакъв начин. Няма значение дали ще се появи при гледане на ДВД или ДивХ. Не е нормално.Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Koгато писах че последното го няма в сегашните модели имах в предвид това
HDD (за timeshift, или да има възможност с с външно у-во)
не знам защо всички решихте ,че пиша за разпъването на картината :)
Moже ли линк към темата в която обсъждат проблема ?Цитат:
Първоначално публикувано от gordonbluff
Ако не си направил правилните настройки е нормално да имаш проблеми. Това важи за всеки модел и техника. Тези настройки са сложени с цел и трябва да знаеш какво правят и какво не.Цитат:
Първоначално публикувано от gordonbluff
http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...7#post17708547Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Тук се изследва малко по-друг проблем, но е единственото решение, което успях да намеря досега и което да ми изглежда някак разумно.
Ето още един забелязал проблема:
http://www.avforums.com/forums/lcd-l...l#post11002890
Още:
http://www.eurogamer.net/forum_threa...read_id=164118
Интересното е, че на тези хора никой не е отговорил, което ме навежда на мисълта, че все пак може да се оправят нещата с настройки.
Виж тука е по-евтин http://electra.bg/?act=show_prod&id=4098Цитат:
Първоначално публикувано от bimbata
Втория, който си посочил просто се оплаква от мазането на матрицата, което е присъщо на всяко LCD. Особено с 8 мс матрица. Първия е някакъв с американски модел, на който от време на време му се появява нещо. Това ако са доказателства за повсеместен проблем...
Навеждането на мисълта, може да бъде много приятно упражнение за някои :)) , но аз не видях никъде описан проблем с "тресене на картината" при телевизия и HD и то масово! Видях човек който не си познава ТВ то и не си е направил настройките, друг с явно хардуеърен проблем, който се разрешава с "пали, гаси" и геймър който няма смисъл да коментирам ! Та къде казваш е повсеместния проблем? :))
P.S. lazarus18 много бърз! :)