Здравейте, мисля да сменям стария crt телевизор който е основният на който гледам. Искам да помоля за да ми препоръчате някакви подходящи модели върху които имате някакви наблюдения.
Някои от основните ми изисквания са:
- да не е по нисък от стария 29'' crt 4:3 което по мой сметки е някъде около 40'' при 16:9
- не ми се дават над 3000 лв така че ценови диапазон 2-3к
- иска ми се да е с LED подсветка но ако за тези пари няма стойностни модели ще го преживея / в смисъл ако ледовете не са зад цялата матрица а само от страни и ако моделите с лампи са по добри/
- основно ми се иска да е телевизор разни добавки като usb входове за филми, wireless, lan не са ми много приоритет, защото основно гледам сателитна телевизия а и предпочитам тези функции да са в отделно устройство, хубаво е само да има DVB-C и DVB-T тунер но мисля че повечето така или иначе имат
- за звука нямам особени претенции, като гледам филми си имам външни колони а новините на всякакви пищялки мога да ги слушам
- Мисля да го закачам и като монитор за компютър
Ще се монтира на бяла стена и този амбилайт на philips също ми изглежда като интересно решение но не е задължително незнам до колко се търпи
В техномаркет в моя град има само няколко LED модела и съм виждал само тях - на самсунг 6-та и 7-ма серия и едно LG което е на промоция 2000лв ама ми изглежда подозрително евтино.
Благодаря предварително.