Резултати от 1 до 5 от общо 5

Помощ

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Sep 2010
    Мнения
    2
    #1

    Помощ

    Добър ден. Нов съм във форума и затова се извинявам ако нещо не е както трябва. Та имам следния проблем надявам се сред толкова компетентни хора някой да даде добра идея. Имам телевизор SAMSUNG LE32B450C4W.Та ми изчезнаха входящите източници от менюто и имам само ТВ.Когато свържа телевизора с компа с нормален аналогов капел за монитор и натисна бутона source на дистанционното тв-то намира сигнал но никъде несе запазва после да мога пак да го избирам. А когато свържа тв-то към компа с DVI и HDMI тв то не намира сигнала. Та мисълта мие следната, ако има начин да се възтановят входящите източници в менюто на тво-то да мога да избера от къде да ми идва сигнала, какъв е той. С компа сичко е ок разпознава тв-то както и да ко свържа нагласям си резолюции и всичко.

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Dec 2007
    Мнения
    703
    #2

    Re:Помощ

    Ти да не си включвал DVI-HDMI кабела при включен телевизор и комп? Ако е така можеш да почваш да се "биеш по главата". Това както го описваш прилича на изгорен чип на HDMI!
    Иначе телевизора ти позволява да избираш входовете само като им се подаде сигнал.
    Имаш ли друг източник да пробваш HDMI входовете? Някой плеър? Без да тестваш със друг източник няма как да се разбере какво е стнало!

  4. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008
    Мнения
    1,491
    #3

    Re:Помощ

    Както разбирам от обясненията ти в менюто като влезеш на външните входове нямаш никакви изписани такива ,нито в сиво нито активни така ли ?Говоря за ав,компонент ,хдми.Опитай да свържеш двд да видим дали го вижда през скарт и чинчове.Аз мисля ,че проблема не е в хдми порта.Ако наистина не виждаш нищо в менюто го занеси в сервиза.

  5. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом
    Мнения
    1,203
    #4

    Re:Помощ

    Не знам при самсунг , но при панасоник може да се скрият от менюто входовете - аз примерно съм си оставил скарт и едно хдми

  6. Novice
    Тук е от
    Sep 2010
    Мнения
    2
    #5

    Re:Помощ

    Да одговоря на всички ами значи не съм пускал никакви букси по време на работа на телевизора.Получава сигнал когато свържа аналоговия или VGI се показва, когато натисна source. HDMI също работи но това става само когато включа и AV в смисъл тогава когато натисна source ми се показват TV,PC и един празен слонт когато дам на него, на който няма никакви надписи ми се вклщчва HDMI-а Такаче според мен платките си работят лично мнение разбирасе. Според мен е совтуерен проблем но незная как да го оправя :/ Пробвах с рескане на заводските настройки от потребителското меню но пак несе появяват :/ Имам в предвид че всичко може да се гледа но начина зада намеря входните сигнали е малко не традиционен и не мисля че е нормално всеки път да включвам AV входа зада мога да открия HDMI.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе