За сега се спирам на UE-40C7000.
Благодаря за мненията.
Сега предстои и избор на стойка за стена.
Vogels ми се струват прекалено скъпи за това си мисля за hama или sonorous.
Някой да има впечатления от SONOROUS SUREFIX 530
За сега се спирам на UE-40C7000.
Благодаря за мненията.
Сега предстои и избор на стойка за стена.
Vogels ми се струват прекалено скъпи за това си мисля за hama или sonorous.
Някой да има впечатления от SONOROUS SUREFIX 530
Моя телевизор е на стена вземи си някоя добра някъде 30 лева а не фалшиви за по 10 лева.Може те падне телевизораПървоначално публикувано от IGS
vogels са от порядъка 300 до 500 лв за този TV![]()
Е чак пък толкова не е нужно да се дават , зависи дали искаш движения в разни посоки . Нормално има стойки от 40- 90лв. , които са много добри.Първоначално публикувано от IGS
Аз бих ти препоръчал стойките на BarkanПървоначално публикувано от IGS
например тази 32 модел
http://www.technomarket.bg/products/...kan-32-42-32-b
Barkan,SONOROUS,OPUS са марките, които са добре като изпълнение и като цена.И аз лично не виждам смисъл да се дават 300- 500лв за стойка.Имам доста монтажи с тези марки и нито един тв досега не е паднал.
IGS,
Мнението ми предполагам ще подразни някои от форума, но това с диагонала е доста субективно. Имай впредвид, че на големия диагонал всички "нередности" се виждат още по-вече. Ако не те дразни замазването на
дребните детайли / а това за сега го има при всички доставчици на цифрова тв / вземи големия диагонал.
Аз лично избрах за 3 м. разстояние варианта 37" по-качествен модел и въпреки това имам забележки.
Накратко, ако още не си купил - погледай при твои приятели нашенска тв на различни диагонали и тогава реши,
за да не се получи накрая "голям тв с големи хм, хм".
[ Sony Bravia 40ex420 Доколкото знам такъв модел на Сони няма !
Здр еми да аз гледам от растояние 3 метра 40 инча и заради това му казвам да си вземе Sony Bravia 40ex420 за 1200 лева но той има 2300 лева може още по-добър.Както си решиш
[/quote]
Защо ми копираш мнението?И как да няма такъв телевизор!Първоначално публикувано от zloto74