Отговор: Мнения и Избор на 3D телевизор
Ако е дори 47 инча пак ще трябва да го напъхвам трудно в отреденото му място, щото няма да е на стена със сигурност. Иначе предложението на pilot е добро наистина, просто не бях гледал по големите размери.
- - - - - - - - - -
В крайна сметка нека се даде някакво мнение за 40-42 инчов , по големите не мога да ги сместя.
- - - - - - - - - -
Здравейте,
Дойде и моят ден да се оборудвам с нов телевизор. Разчетох се в интернет и попаднах на тази тема и видях, че има доста хора, които разбират :)
Та надявам се да можете да ми помогнете с моят избор за телевизор, а той е:
Търся си телевизор до 1000 лв между 46 и 50 инча, ще го гледам на разстояние около 2.5-3 метра.
Изобщо не държа на никакво 3д и никакви смарт функции, изобщо няма да ги използвам, за съжаление май няма телевизори без тези две екстри. На телевизора ще му бодна set top box и hdmi към лаптопа. Ще гледам основно филми на него и много много рядко телевизия.
Чувал съм, че има някои телевизори към които могат да се свържат безжична мишка и клавиатура. Това би било удобна екстра, но далеч не ми е приоритетна. Държа на това картината да е хубава.
Цитат:
Първоначално публикувано от
pilot
Samsung 48H5030.
Благодаря за предложението.
Видях ревюта в емаг и видях, че там е имало промоция на този телевизор и е бил 470 лв ... направо ще ме е яд, ако сега го взема за 900 ..
Днес се поразрових и се спрях на 48H6400 & 47LB670V, но за съжаление са ми над бюджета. Една от интересните екстри, които поддържат е Miracast и ще ми е много удобно да споделя екрана на таблета с този на телевизора, така че ми стана много приоритетна екстра. Поразрових се и видях, че LG 47LB630V поддържа тази екстра и е на прилична цена. Та какво ви е мнението за него ?
470лв. сигурно е бил 40"...Разбирам, че парите са кът, но се напъни за този или изчакай за промо, идват празнични дни:)
В крайна сметка след много главоблъсканица снощи се прибрах със Самсунг UE 40H6400AW - за добро или лошо вие ще кажете. Все пак благодаря на колегите във форума за дадените предложения и указания. Сега следват много мъки с настройките щото се чувствам като абориген в голям град.
Този Panasonic 50ax800 има ли истински порт хдми 2.0, ще може ли да се ползв 4к пълноценно? Много го хвалят навсякъде, има ли минуси? Христослав?
Цитат:
pilot
470лв. сигурно е бил 40"...Разбирам, че парите са кът, но се напъни за
този или изчакай за промо, идват празнични дни:)
Хм може и наистина да смесват ревютата на всички телевизори от тази серия, без да ги разграничават по екран.
За кои празнични дни имаш предвид ? 01.05 или 06.05 ? Така или иначе ще изчакам за заплата, че не ми се рискува така края на месеца.
А samsung не са ли по-добър избор за телевизори от панасоник ? Панасоник нали си бяха продали името на китайци ? Или се бъркам с филипс ?
Не съм фен на самсунг ( все пак имам техен смартфон и е отврат ), но смятах, че ги бива в телевизорите.
Цитат:
the_bravest_ass
А samsung не са ли по-добър избор за телевизори от панасоник ? Панасоник нали си бяха продали името на китайци ? Или се бъркам с филипс ?
Не съм фен на самсунг ( все пак имам техен смартфон и е отврат ), но смятах, че ги бива в телевизорите.
Хм, кой е по-добър избор, всеки сам си решава...не ме вкарвай в полемика:) Всичко е до модел...Ако имаш бюджет, 48H6400 е добър избор и особено, ако търсиш смарт функции.
П.С. Бъркаш ги с Филипс.
Koлeбaя ce мeждy:
раnаѕоnіс 50ах800 - няĸoй знae ли cъc cигypнocт дaли имa peaлнo 2.0 xдми-дaли щe мoгa дa пoлзвaм 4ĸ пълнoцeннo?
Lg 49lb870v - Ірѕ ли e и peaлни 200xepцa ли e?
Caмcyнг 46h7000
Moля зa ĸoмпeтeнтни мнeнияMepcи
Отговор: Re:Помощ за избор на 3D телевизор / ръководство на първа страница
Не знам дали въпроса ми е за тук, но да попитам гледали ли сте 3D 60 кадъра в секунда или въобще филм с 60 кадъра дори и да не е 3D. Питам защото гледам че по чуждите тракери има такива филми. Нека ако някой е гледал на тв, пък било то и на кино да каже впечатления.
По принцип филмите се снимат в 24 кадъра , а вече и в 48 (Хобит) . Вече разните там клипове и компютърни анимации/игри са отделен въпрос .
Цитат:
bossorange
Koлeбaя ce мeждy:
раnаѕоnіс 50ах800 - няĸoй знae ли cъc cигypнocт дaли имa peaлнo 2.0 xдми-дaли щe мoгa дa пoлзвaм 4ĸ пълнoцeннo?
Lg 49lb870v - Ірѕ ли e и peaлни 200xepцa ли e?
Caмcyнг 46h7000
Moля зa ĸoмпeтeнтни мнeнияMepcи
Никой ли няма да ми помогне?
Цитат:
bossorange
Този Panasonic 50ax800 има ли истински порт хдми 2.0, ще може ли да се ползв 4к пълноценно? Много го хвалят навсякъде, има ли минуси? Христослав?
според panasonic има истински hdmi 2.0
мен лично ме разочарова ъгъла на гледане
Последно се спирам на Panasonic 47as750 на цена 1450лв. Нали е поне 100 херца реални? Има ли някакви минуси въобще за тази цена? И има ли друг конкурент около тези пари - да е поне 100хц , Ips и пасивно 3д?
Мерси предварително