Отговор: Помощ за избор на 3D телевизор / ръководство на първа страница
Момчета,моля Ви за вашата помощ!! Спешно ми се налага да купя телевизор-3D,46". Ще се ползва предимно за гледане на филми и музика. Надявам се и да няма проблем с филмите от флашка и разчитане на субтитрите. Проблемът е бюджетът ми -1 500лв. Дано има нещо,което няма да ми създава много проблеми,че с техниката съм на Вие! Ще съм благодарна за всяка помощ!!!:081:
PANASONIC 3D TX-L47DT50E - малко над бюджета:)
SONY 3D KDL-46HX850B - много над бюджета и много добър:)
Благодаря Ви много,PSL и tweeg!!!!!! Телевизорът е вече в къщи и има страхотна картина!!!!!!!!!:yahoo:
Здравейте, дойде време да сменям стария черно-бял Юность с нещо по-ново и модерно.:rolleyes:
Затова имам нужда от малка консултация. Значи 1-ят ми въпрос е каква е разликата м/у моделите на Филипс 55пфл5507к и 55пфл6007к , за да има такава разлика в цените им от над 500 лв. Разгледах им набързо характеристиките , но не открих някакви принципни различия и
2-ро ако сравняваме тези Филипси с Тошиба серията 55WL има ли някой предимство или са равнопоставени...мерси:cool:
Здравейте, днес си купих телевизор - Toshiba 3D TL938 40", но в комплекта му не се включени активните очила, които се изискват за гледане на 3Д.Закупих си едни очила от Техномаркет за "скромната" сума от 49лв.В интернет има ли по-евтини очила, които ще ми свършат работа или пък да са на същата цена, но да са по-хубави?Тези които купих от Техномаркет са много паянтови.Много ви благодаря предварително!
Цитат:
Първоначално публикувано от
gggggg
Здравейте, дойде време да сменям стария черно-бял Юность с нещо по-ново и модерно.:rolleyes:
Затова имам нужда от малка консултация. Значи 1-ят ми въпрос е каква е разликата м/у моделите на Филипс 55пфл5507к и 55пфл6007к , за да има такава разлика в цените им от над 500 лв. Разгледах им набързо характеристиките , но не открих някакви принципни различия и
2-ро ако сравняваме тези Филипси с Тошиба серията 55WL има ли някой предимство или са равнопоставени...мерси:cool:
Виж третият пост в темата за Филипс. Разликите са в шасито, амбилайта и дистанционното.
Philips 2012: Fernbedienungen der einzelnen TV-Serien (Update 1) | Toengel's Philips Blog / TP Vision Blog
Цитат:
Alexander A. Bosilkov
Здравейте, днес си купих телевизор - Toshiba 3D TL938 40", но в комплекта му не се включени активните очила, които се изискват за гледане на 3Д.Закупих си едни очила от Техномаркет за "скромната" сума от 49лв.В интернет има ли по-евтини очила, които ще ми свършат работа или пък да са на същата цена, но да са по-хубави?Тези които купих от Техномаркет са много паянтови.Много ви благодаря предварително!
Честито за телевизора :Drinks:
Предполагам че си си взел един от тези
http://www.technomarket.bg/products/...g03-3d-glasses
http://www.technomarket.bg/products/...02g-3d-glasses
Има затворени от други марки, но са далеч по-скъпи 130-150 лева.
Много ти благодаря за отговора.Явно ще трябва да се бръкна доста за цялото семейство за очила ...
Здравейте. Колебая се между f6800 и f6670. Забелязах, че f6800 е с CMR400 докато f6670 е с 600, но f6800 е с 200HZ панел. Кой е по-добрият панел? Има ли други осезаеми разлики? Благодаря предварително!
Момчета ще си вземам 3д 42 100хеpца pеаlни не ми тpябват дpуги екстpи пpепоpъчайте ми нещо
Цитат:
total666
Момчета ще си вземам 3д 42 100хеpца pеаlни не ми тpябват дpуги екстpи пpепоpъчайте ми нещо
Panasonic TX-P42ST60E - плазма
Panasonic TX-L42FT60E
LG 42LA740S
Sony KDL-42W805A
Колеги , утре ще е деня на покупка на нов тв. Вариантите ми са 3 и все още се колебая между тях.Ударете по едно рамо при избора , че все пак паричките не са малко.Моделите са
http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...NY-KDL-46HX850
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-L47WT50E
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-3D-KDL-47W805
Бюджета е до 2800 макс но трябва в тези пари да са включени и поне 4 чифта очила примерно :д.Ако имате други предложения моля да споделите :)
за този бюджет 2800 може да се вземе 55" плазмен.....
Цитат:
Stuna
LCD ли трябва да е задължително или може и плазма?
От горните модели, новото Сони не съм го виждал, но старото е добро. Сравнявай на място между двете. С различни матрици и 3Д са:rolleyes: