Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница
Oххххх ужасТ, направо разноглед станах :081:. Оказа се, че дори два телевизора от една и съща марка не мога да избера :-memnon. Гледах по някакви мои критерии. Наличието на пикселизиране на тъмните сцени и замазване при светлите бързи сцени (защото ме дразнят), но дори и при по-скъпите им събратя ги има. Демотата са много обработени, явно с цел да "замажат" познатите минуси.
Все пак сведох избора до 5 :)).
Panasonic 42D25E
Sharp 40LE810
Philips 40PFL6606H/12
Sony 40EX710
Samsung 40D6100
Днес не можах да видя LG 42LV375. LG 42LV5500, който гледах един до друг със Samsung D6000 преди няколко дни, тогава ми хареса повече, но това едва ли е критерий. Сега ще почета и специализираните за марките теми, че утре мисля да купувам нещо. Ако някой може да ме откаже от някои от по-горните модели, ще му бъда благодарен.
добавено: Някой има впечатления от сервизирането на Sharp?
Колкото хора - толкова мнения !
Ако ти се чете - http://alatest.co.uk/ , въвеждаш в търсачката това , което те интересува и четеш мнения от експерти и потребители !
Спрях се окончателно на тези модели
SONY KDL-32CX520
SONY KDL-32EX710AEP
LG 32LD650
Ще се ползва за гледане на цифрова телевизия от Булсатком и гледане на филми от компютъра.LG-то не е лошо,но ме дразни рамката която е огледална,докато при двата модела на Sony го няма този проблем.Също така ме притесянва и неравномерната подсветка при Sony.Определено дизайна при Sony повече ми харесва,но се чудя дали е добър избор.Моля,за някакви отзиви за тези модели,защото вече се чудя какво да избера.
Моля и за линк към темата
Какво да гледаме когато купуваме нов телевизор
Нещо не мога да я открия.
Отворен съм и за други предложения в този ценови клас.
Държиш ли да е 100Hz ? Трябва ли да е LED LCD или не ? Или искаш нещо добро 32" до 1100лв ?
Или искаш нещо добро 32" до 1100лв ?
Tочно това искам.Максимума е 1100 лева,ако цената е по-ниска,още по-добре.
presents , а защо само 32" ? За тези пари се взима спокойно приличен модел 40-42" !
Веднага отговарям на въпроса.Нямам много място,а и ще се гледа от 2 метра.След време ще взема и един по-голям за хола.
Виждам,че няма нито едно предложение на Sony,толкова ли са зле?Предпочитам да е без Led подсветка.Тези модели,които си предложил нямат DLNA,а за тези пари мисля,че това е минус.Държа и рамката да е тънка,а не широка и грозна,а също така и да не е гланцова.Моделите на LG,които си предложил ми се виждат с добър дизайн,това за което говорех в предишното изречение,но нямат DLNA.Май искам прекалено много:)))
Цитат:
Първоначално публикувано от presents
Виждам,че няма нито едно предложение на Sony,толкова ли са зле?Предпочитам да е без Led подсветка.
Не са зле , но са по-скъпи и новите модели са LED LCD !
Цитат:
Първоначално публикувано от presents
нямат DLNA.Май искам прекалено много:)))
Аз питах , кое ти е важно , а и не съм ясновидец да знам какво искаш , просто ти предложих - това е ! Отиваш на място в магазина , гледаш , сравняваш и купуваш !
Sorry,че не съм го споменал.Ако има други мнения за моделите към които съм се насочил ще се радвам да ги чуя.
SONY KDL-32CX520 е без Led подсветка.
Това го знам , но не ти говоря за CX серията на Сони , а за EX , 32EX520 ! Има и други марки и модели , но ще се объркаш още при избора на правилния телевизор !
Готов съм да ги чуя,но че ще се объркам още повече си прав.
Днес го гледах LG-то,но долната част на рамката е широка и не ми харесва,a toshiba-та ще отида да я видя.